Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

O proslavama, izdajicama i stanju duha u Hrvata!

Piše: Mario Škorin

Treba li vam Manolić reći da je rat dogovoren između hrvatske i srpske podružnice UDB-e i da su Hrvati prevareni, samo kako bi dobili privid „neovisnosti“, nanovo ginući u obrani svoje Domovine za koju komuniste zaboli neka stvar? Treba li Europska komisija reći da smo gori i od Bugarske? Od države koja je nekada bila istoznačnica bijede i siromaštva?

Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti – mi ćemo ga držati – Vaši branitelji. (Božidar Prosenjak)

Potaknut nedavnim gostovanjem g. Hebranga kod g. Juriča u Potkastu Velebit, izvukoh iz ladice tekst koji napisah 2017-e godine. Što se promijenilo u međuvremenu?!

Od pada i izdaje Vukovara govorim da je najprije trebalo osloboditi Zagreb od okupacije izvršene 1945-e da bi se mogla braniti Domovina, i u tom bi slučaju rat trajao mjesec ili dva najviše, bez pljačke, bez pretvorbe i privatizacije, bez toliko žrtava koliko smo podnijeli, a podnijeli smo i previše, i još uvijek podnosimo teret pljačke i najgoreg oblika robovlasništva!

Jedini je interes UDB-inih aktivnih i probuđenih spavača bio opljačkati ekonomski jaku Hrvatsku i natjerati ju u EU oduzimajući joj izvore financiranja prebacujući ih na svoje skrivene račune, prati novac svojih nalogodavaca i vraćati ga natrag kao svoj, kao poduzetničko ulaganje, i pritom žrtvovati državu i narod kao „kolateralnu žrtvu“ ne isplaćujući joj ratnu odštetu koja se broji u milijardama eura!! I po svemu sudeći, neće biti isplaćena jer bi „izazvala ekonomski kolaps“ Sclavoserbije, kao što je Hrvatima bilo zapriječeno oslobađati svoje teritorije jer bi to „izazvalo velike narodne seobe“ koje Sclavoserbija ne bi mogla izdržati!

Toliko su Briti i Ameri, oni koji isto tako nisu isplatili ratnu odštetu Hrvatskoj za razaranje Države u 1. Domovinskom ratu 1941-1945-e, brinuli o Sclavoserbiji, svom dežurnom plaćeniku i agresoru! I još brinu! I o mnogim njihovim agentima i upljuvcima instaliranim u mnogim hrvatskim institucijama bitnim za „normalno“ djelovanje Države.

I svi oni koji su to napravili, i koji to i dalje rade, imaju ime i prezime, i bili su u samom vrhu „hrvatske vlade“, što je ideal i san svake obavještajne službe! Da ti ubačeni agenti vode državu u pravcu koji si sam zacrtao, pritom puštati maglu u kojoj se kriju, puštati dezinformacije među narodom na način da nitko nikome ne vjeruje, da se korpus razjedini i da se u svakom pojedincu traži izdajica dok je pravi dobro skriven!

No, kako je to običaj u obavještajnom svijetu, identitet takvih osoba te dokazi o njihovim prljavim rabotama protiv Države spadaju pod „confidental“, pa je svaki pokušaj u tom pravcu osuđen na propast!

I onda vam se pojedinci rugaju s dalekovidnice pa kažu „što vi meni možete“ ili otvorenije „puši *****“ i „žao mi je što nismo dovršili posao u Vukovaru“!!! Jer Hrvatskom ne vladaju oni koji bi Hrvatsku i Hrvate zaštitili i otvorili tajne dokumente o čoporima tih veleizdajnika pljačkaša i špijuna, što je vidljivo i iz brzine kojom se procesuiraju i „obični“ ratni zločini protiv čovječnosti poput maltretiranja, silovanja i (masovnih) ubojstava!

Oni koje nisu mogli kupiti ili ucijeniti, eliminirali su metkom svojih agenata, dobro zbrinutih i sklonjenih od očiju javnosti. Počinili su najgori vid veleizdaje države i u svakoj normalnoj i pravno uređenoj zemlji nikada više ne bi vidjeli sunca! U Hrvatskoj se bahate, imaju pravnu i administrativnu zaštitu, do njihovih se podataka i opisa zločina prema Hrvatskoj još uvijek ne može doći jer na svim važnim punktovima imaju dobro plaćene, ucijenjene ili svjetonazorski identične „anđele čuvare“ koji prolongiraju razotkrivanje do vremena kada u Hrvatskoj više neće biti kritične mase koja bi ih privela licu prave pravde ili licu Svevišnjega, no varaju se!

Zlo koje su počinili prema svemu hrvatskom stići će ih u drugom, trećem ili četvrtom koljenu, upravo na onima kojima pripremaju svilene jasle na hrvatskim ruševinama i na hrvatskim žrtvama. I one koji ih tako gorljivo čuvaju.

No to nije nikakva utjeha! Pravda koja kasni i nije nikakva pravda nego farsa! Kasni ne zbog toga što nije stigla na autobus već stoga što je netko svjesno naložio da se progon zločinaca, razbojnika, pljačkaša, špijuna i veleizdajnika zaustavi! Po pozitivnim propisima Hrvatske takvi spadaju u isti koš s prvima jer nisu krali već ljestve držali! I dobro se okoristili time. A kote se kao štakori!

Međutim, ono što može pomiriti uzavrele strasti je priznanje zločina, povrat otetih teritorija i otetih hrvatskih dobara! Samo ja u takav razvoj ne vjerujem poučen poviješću i onim što je i Ivo Pilar pisao prije stotinu godina! Nitko vlast ne predaje mirnim putem, poglavito ne diktatorsko-zločinački komunistički režim, pa se pitam tko je u Hrvatskoj doista na vlasti? Jer, očito je da Hrvati nisu!

I, što će s tim u vezi napraviti? Odumrijeti, iseliti se u potpunosti, ili oduprijeti se? Sva ta slavlja oko toga kako su Hrvati izborili svoju državu padaju u vodu ako su bili samo izmanipulirani, a jesu, od onih koji su tu politiku kreirali mnogo prije ’90-ih.

Stoga je HSP u to vrijeme bio poželjan i potican da se narodu fokus okrene od bitnog, stoga je Francek ustoličen kao neupitni kult ličnosti i „demokratski izabran“ iako je tek mali broj ljudi uopće znao tko je on, zato je Veselica prevaren, zato je Paradžik prevaren i na koncu ubijen, zato je Paraga uklonjen, zato je HOS, cvijet Hrvata, bio proglašen „paravojskom koja ruši demokratske tekovine“, Yugoserbije valjda i njihovih britanskih nalogodavaca s ekspoziturom na britanskom tlu u Zagrebu!

Ali, ajme ti čovjeku koji vezanih očiju trči preko prepona! Prije ili kasnije tresnut će o pod, s teškim posljedicama! Kao što se Hrvatskoj događa danas! Jer konfederalna Jugoslavija još traje i žalosno je po hrvatski narod, a posebice pogubno to što to ne vidi! Kao da slijepcu natovariš dvije vreće žita na leđa! Ne vidi ih ali osjeća teret i njegov miris no okusiti ga neće!

Dok nam otvoreni protivnici Hrvatske sjede u obrazovnim ustanovama i truju hrvatsku mladost, dok se u medijima ističe kako je negdje van Domovine bolje, dok mediji u prvi plan guraju one koji svakodnevno kriminaliziraju i blate Hrvatsku, neće biti dobro.

Kad Pupovac, koalicijski partner u Vladi RH odlazi na žalovanje četniku Vučiću, kad bez sankcija i trenutačnog hrvatskog revolta može usred Hrvatske reći žalosnu istinu kako nema zakonske prepreke u Hrvatskoj da se na njenom teritoriju ističu četničke kokarde, onda se pitam koju je to pobjedu Hrvatska izvojevala i što slavi, posebice jer je međunarodnom prijetnjom zaustavljena u vojnoj operaciji Oluja u kojoj se, kako znamo, čistio teritorij od yugočetničkog agresora.

U međuvremenu, pod dirigentskom palicom „međunarodne zajednice“ većina profitabilnih tvrtki u Državi je propala i opljačkana, prodana nepoznatim vlasnicima za šaku škuda! Jer Hrvatska je danas najnerazvijenija, tj. najopljačkanija država Europe razmjerno veličini i broju stanovnika, iako bi sama Slavonija mogla hraniti četvrtinu Europe.

I sve to jer je stoljećima štitila Rimsku Crkvu i što je kralj Tomislav, dobra srca i u dobroj vjeri, zaštitio od bugarskog cara šačicu genetske pogreške kancerogenog tkiva nepismenih plemena od trajne eliminacije, i uveo ih u hrvatsko tijelo! Nije li vrijeme za kemoterapiju?!

A kralj Artur, legenda oko koje se svija cijela britanska kultura, do tada nepismene i divlje horde šumskih razbojnika, naše je gore list. I pokopan je kod nas! Je li stiglo vrijeme da i njihovu zločinačku politiku prema Hrvatskoj, zajedno s politikom njihovih plaćenika Slavoserba, pokopamo na istom mjestu, zatvorimo čelična vrata za zločinačkom politikom velike Jugoslavije i velike Srbije i napokon krenemo naprijed!? Ako već ne s poštovanjem prema nekom drugom vremenu kad su Hrvati ginuli za svoj dom i obitelj, onda barem kao u vrijeme kralja Branimira!? Ili Petra Krešimira IV Velikog?!

I da ovaj put ne ginu, već žive za Domovinu! Bogatu i naprednu, kakva je nekoć bila!

Bog i Hrvati!

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. 1990.GODINE 864 KOMUNISTA POTPISALA SU “SPORAZUM O PREUZIMANJU VLASTI U HRVATSKOJ” I JOŠ SU NEKI U POLITICI ILI NJIHOVI NASLJEDNICI I RODBINA ZADOJENA KOMUNISTIČKIM JEDNOUMLJEM.
    A VladaRH PETOKOLONAŠE ZAPOŠLJAVA I STAMBENO ZBRINJAVA A JOŠ NISU SVI BRANITELJI, PRIPADNICI #POLICIJA #GS_OSRH #KRIMPOLICIJA STAMBENO ZBRINUTI❗
    TAKO KRŠE TEMELJNA LJUDSKA PRAVA I SLOBODE GOVORA I RAZMJENU MIŠLJENJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PO REZOLUCIJI #UN_HRC NAMA HRVATIMA HRPA ČOBANA KOJE JE @Ivo Josipović ZA MANDATA POSTAVIO U DRUŠTVENE MREŽE I #HTelekom KAO ŠTIT A Facebook.com NEĆE IH MAKNUTI❗