Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Odgovor Kristini Ikić Baniček na njen neprihvatljiv govor mržnje u Brezovici

Piše: Lili Benčik

Kristina Ikić Baniček, govor koji ste održali je govor mržnje, neprihvatljiv u jednoj demokratskoj državi. Hrvatska je 8. listopada 1991. godine raskinula sve državnopravne sveze sa SFRJ. Vaše riječi o bratstvu i jedinstvu su ne samo smiješne nego i groteskne kada znate koliko je Srbima bratstvo i jedinstvo bitno. Takav govor moguće je održati samo u Hrvatskoj, gdje nije provedena lustracija kadrova i ljudi iz komunističkog zločinačkog režima bivše Jugoslavije.

Hrvatska je 8.listopada 1991.godine raskinula sve državnopravne sveze sa SFRJ, NN 53/1991, pa je time još više besmisleno i beznadno zvučao vaš govor. Vaše riječi o bratstvu i jedinstvu su ne samo smiješne, nego i groteskne, kada znate koliko je Srbima bratstvo i jedinstvo nebitno i nevažno, s obzirom na velikosrpsku ideologiju i mitomaniju. Velika Srbija nije vam nepoznat pojam, a vi i dalje o bratstvu i jedinstvu.

Besmisleno bratstvo i jedinstvo, a Srbi su uz pomoć JNA krenuli u agresiju na Hrvatsku da bi pomakli graničnu crtu na potezu Virovitica-Karlobag, palili, rušili i ubijali Hrvate, a vi 33 godine nakon toga veličate bratstvo i jedinstvo? Za ne povjerovati da jedna mlada školovana osoba, na funkciji gradonačelnice grada Siska govori takve nebuloze! To doista otkriva indoktrinaciju neviđenih razmjera!

NOB, prije svega, nije bila samo borba protiv nacizma i fašizma nego socijalistička revolucija. Tako su moju generaciju u Jugoslavenskoj školi učili. NOB je bila borba za uspostavu novog društvenog i državnog poretka u kojem će na vlasti biti komunisti.

I doista jesu, osvojili su vlast preko 1.750 grobišta Hrvata diljem Hrvatske.

Tko je vodio NOB u ratu? Komunistička partija i njen predsjednik maršal J. B. Tito!

Tko je bio predsjednik Jugoslavije? J. B. Tito!

Tko je vladao u Jugoslaviji? KPJ na čelu s J. B. Titom!

U tijeku NOB-e ubijali su sve koji su im se suprostavili, tako da NOB nije antifašistička borba, već borba za vlast Komunističke partije, i u toj borbi likvidirali su svu potencijalnu oporbu.

Masovni zločini nakon rata, istarske fojbe, Kočevski Rog, Široki Brijeg i brojni drugi, uključivo i ubojstvo don Miroslava Bulešića koji je doslovno zaklan, ne mogu se i ne smiju pokrivati plaštem jugoslavenskog antifašizma “čistog poput suze” kako to vole kazati komunistička djeca Josipović, Mesić, Fumić, Habulin i njima slični.

Više možete pročitati na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Ovaj govor je sramota za jednu civiliziranu Europu a pogotovo za jednu hrvatsku kada znamo za mnoge zločine i jame sa pobjenim Hrvatima koji su pobili crveni fašisti na čelu sa Titom i njegovom smrdljivom zvijezdom.Posto imamo vlast antihrvatski tako nam je jako oče crveni fašisti da nam bude.Do danas uspijevaju 100%Andrek sa gazdom pupavkom zabranjuje HOS.ali petokraku i kokardu nesmije da spomene a kamoli da je zabrani.Zvijezda koja je porušila sela,gradove.