Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Ono što te ne slomi to te ojača – najjače duše rađaju se iz patnje!

Posted by Hrvatski Ratnik

Najjače duše rađaju se iz patnje. One uskrsavaju iz pepela kao Fenix, uzdižu se kada je sve propalo, kada više nema nade. Patnja nam je dana za dobrobit duše. Isto tako i bolest. Teško je to spoznati i razumjeti na pravi način. Patnja i bolest su zaista za naše najveće dobro. Cijela tajna je u prihvaćanju. Tako se postaje Ratnik. Ratnik nije nastao u miru već u ratu. Jednostavno se htio boriti za sebe. Nije htio ići niže od svog dostojanstva.

One uskrsavaju iz pepela kao Fenix, uzdižu se kada je sve propalo, kada više nema nade. Patnja nam je dana za dobrobit duše. Isto tako i bolest. Bolest je velika šansa za duhovni razvoj. Zidovi jedne bolnice su čule više iskrenijih molitvi nego svi hramovi zajedno.

Kad nemaš nikakvih problema što bi se uopće nešto trudio? Malo ljudi je zaista ambiciozno. Mi ostali smo mukom potjerani da izađemo iz svoje zone komfora.

Nama je potrebna kanta hladne vode da bi se probudili. Ono što te ne slomi to te ojača.

Teško je to spoznati i razumjeti na pravi način. Patnja i bolest su zaista za naše najveće dobro. Cijela tajna je u prihvaćanju. Tako se postaje Ratnik. Ratnik nije nastao u miru već u ratu. Jednostavno se htio boriti za sebe. Nije htio ići niže od svog dostojanstva.

Kada tijelo pati, kada um pati, tada se moramo duhovno boriti za goli opstanak. I nije bitno jesi li pobijedio, bitna je namjera. Bog ne gleda tvoje rezultate, On gleda tvoj trud, namjeru i težnju.

Ako si čista srce nemaš se čega bojati pred Strašnim Sudom. Ne brini puno za rezultate. Samo proslavi Krista i tvoje postojanje bit će zauvijek upisano čak i u Zvijezdama…

Facebook https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161497850642500&set=a.10151419186162500

Izvor: https://t.me/MiuSvijetuISTINE

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Tvrdnja autora teksta : ” Bog ne gleda tvoje rezultate, On gleda tvoj trud, namjeru i težnju ! To baš i nije Novo zavjetna istina – Bog gleda našu VJERU – djelima ne možemo zavrijediti spasenje ! 2. Timoteju 3,15 I jer iz djetinjstva znaš Sveta Pisma, koja te mogu učiniti mudrim na spasenje po vjeri, koja je u Kristu Isusu.