Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Osnovana podružnica udruge Hrvatsko BILO Osječko-baranjske županije

Piše: Hrvatsko BILO

U subotu 27. svibnja 2023. u Osijeku smo osnovali podružnicu udruge Hrvatsko BILO Osječko-baranjske županije. Za predsjednicu Podružnice izabrana je gospođa Ines Serdar, a za zamjenike predsjednice izabrani su gospodin Mario Kovačić i gospodin Slaven Sablić. Nakon provedenih izbora prisutnima se obratila novoizabrana predsjednica, Ines Serdar, koja je zahvalila na ukazanom povjerenju.

Ines je istaknula svoje poštovanje prema svima koji imaju ljubav i snagu ponoviti sve ispočetka kako bi obnovili ovu našu Hrvatsku. „Velika je misija ispred nas“, rekla je Ines Serdar u svom obraćanju.

Potporu radu udruge i idejama koje propagira Hrvatsko BILO dali su Ante Prkačin, Nikola Kajkić i Nada Šikić.

U svom obraćanju prisutnima Ante Prkačin je istaknuo kako je prepoznao širinu, sveobuhvatnost i spremnost da se uđe u povijest i zbog toga je i danas prisutan na osnivačkoj skupštini još jedne podružnice Hrvatskog BILA.

Prisutnima se obratio i predsjednik Hrvatskog BILA, Darijo Žepina koji je čestitao novoizabranom vodstvu te zahvalio svima na dolasku i potpori.

P.S. Predsjednica Podružnice Hrvatskog BILA Osječko baranjske županije, Ines Serdar, je aktivna članica Udruge Hrvatski Ratnik.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar