Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Osvrt na osnivačku skupštinu zadarske podružnice udruge HRVATSKO BILO

Piše: HRVATSKO BILO

Dana 22. travnja 2023. godine u Zadarskoj županiji osnovana je prva podružnica udruge HRVATSKO BILO. To je značajan korak u jačanju prisutnosti udruge u zemlji te u promicanju vrijednosti domoljublja i hrvatske tradicije. U sklopu svečanosti osnivanja prisutni su bili i predstavnici Udruge Hrvatski Ratnik koja se bori i zalaže za promicanje domoljubnih i općeljudskih vrijednosti, te su svojim prisustvom poduprli i uveličali ovaj događaj.

Za predsjednika zadarske podružnice udruge HRVATSKO BILO izabran je g. Zdenko Rinčić koji se osvrnuo na razloge svoga angažmana u udruzi i zahvalio prisutnima na podršci. Rinčić je istaknuo kako, iako je u mirovini, osjeća se pozvanim učiniti nešto za Domovinu koju trenutna vlast ne vodi u dobrom smjeru.

Za zamjenika predsjednika izabran je g. Angelo Žilić koji se kao mlada snaga spreman suočiti u rješavnju svih izazova s kojima se suočava naša Domovina (Angelo je i najmlađi civilni stradalnik srpsko-četničkog zločina u Škabrnji 1991. godine).

Ovaj značajan događaj nije prošao nezapaženo, a nazočno je bilo i vodstvo udruge koju predvodi predsjednik Darijo Žepina, njegovi zamjenici, dopredsjednici i glavna tajnica Ana Bubić. Svi su oni izrazili čestitke novom vodstvu podružnice Zadarske županije te se raduju budućoj uspješnoj suradnji.

U svom obraćanju nazočnima, predsjednik Udruge Darijo Žepina naglasio je kako se radi o važnom danu za udrugu HRVATSKO BILO jer je osnovana prva podružnica u Zadarskoj županiji koja predstavlja važan korak u jačanju udruge, te će ista omogućiti bolju i učinkovitiju suradnju s članovima u ovoj županiji. „Siguran sam da će novi predsjednik i njegov zamjenik, uz potporu svih članova podružnice, uspješno voditi ovu organizaciju te doprinijeti boljem i učinkovitijem radu u našoj udruzi. Čestitam novom vodstvu podružnice Zadarske županije te im želim puno uspjeha u budućem radu…“ rekao je Žepina.

Predstavnici Udruge Hrvatski Ratnik su uputili čestitke izabranom vodstvu podružnice HRVATSKOG BILA u Zadarskoj županiji uz uvjerenje u nastavak suradnje u zaštiti jedine nam Domovine i izgradnji boljeg društva za sve stanovnike Lijepe Naše.

Ovaj događaj je dodatno naglasio važnost rada na jačanju domoljublja, patriotskog duha i zajedništva svih domoljubnih snaga u cijeloj zemlji.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar