Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Osvrt na predstavljanje Udruge u Varaždinu

Piše: Jure Modrić

U subota 25. lipnja 2022. Udruga Hrvatski Ratnik se, rekli bi smo, izuzetno uspješno predstavila našim Varaždinkama i Varaždincima u ispunjenoj dvorani 5. mjesne zajednice. Ni našim Međimurcima nije bilo teško doći kako bi nas uživo upoznali i čuli što imamo za reći, te kako bi postavili pitanja koja ih muče i na koja očekuju odgovor.

Nakon kratkog uvoda o povijesti Udruge, pričali smo o našim djelatnostima i ciljevima, organizaciji, članstvu, planovima i konkretnim akcijama.


Mnogi članovi i simpatizeri Udruge kojima je dosta laži, nepravde i korupcije u jedinoj nam Domovini (iako neki imaju dvije ❤️), i koji su u svakom pogledu spremni dati osobni doprinos za boljitak Hrvatske, s velikom pozornošću i zanimanjem su sudjelovali u ovome susretu postavljajući pitanja, komentirajući i dajući konkretne savjete i moguća rješenja.

Osjećao se i vidio pravi duh Hrvata-Ratnika. Nije nedostajalo podrške i zajedništva, sloge, veselja, nade i vjere u bolje sutra, te želje da se što bolje i brže organiziramo kako bi bili spremni za “jesen”.

Iako je druženje u dvorani trajalo više od 3 i pol sata, od 16 do 19:30, to očito nije bilo dovoljno, te smo razgovore nastavili i u dvorištu te obližnjem kafiću, tako da smo se doma uputili tek nakon 23 sata.

Od srca hvala domaćinima na gostoprimstvu!

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar