Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Osvrt na splitski prosvjed za javno dobro

Posted by Hrvatski Ratnik

U subotu 28. siječnja u Splitu, Puli i Opatiji su održani prosvjedi protiv novog Zakona o pomorskom dobru. U četvrtak 2. veljače smo najavili prosvjed protiv istoga na trgu sv. Marka koji počinje točno u podne. Ovom prilikom pozivamo sve koji mogu da nam se pridruže. Svi oni koji dolaze s juga mogu se prijaviti za prijevoz kod Jure Soldića na broj 098 177 3737.

Glavna poruka prosvjeda održanog na splitskim Bačvicama je bila: Obala i more, 100% slobodno, 100% naše! Prijedlog Zakona o pomorskom je 100% smeće.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji su pored Splita održani prosvjedi i u Makarskoj, na Braču i na Visu. 

Kao jedan od govornika na splitskom prosvjedu bio je i naš Petar Jankov koji je u vatrenom govoru i srčano iskazao svoj osobni, ali i stav cijele Udruge Hrvatski Ratnik o pokušajima beštija da nam uzmu i plaže. Uzeli su nam kunu, to im oprostiti nećemo i učinit ćemo sve da ju vratimo, a plaže ne damo. Cijeli Petrov govor možete vidjeti na Facebook profilu inicijative Javno Je Dobro (Link ovdje)

Jedan neobičan susret VSS redara i srednjovječne kupačice možete pogledati na Facebook profilu Mariane Bucat (Link ovdje).

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar