Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Otvoreno pismo Saboru, Vladi i Predsjedniku republike

Poštovani,

Udruga Hrvatski Ratnik apelira na Vladu, Sabor i Predsjednika republike, da ne dopuste da itko u ime RH potpiše ikakav ugovor sa SZO (WHO) ili nekom drugom organizacijom, ni 12.5. 2022.g. u SAD-u, niti bilo kad u budućnosti i bilo gdje, a bez dopuštenja Hrvatskog Naroda.

Nitko nema pravo pristati na bilo kakve, po Hrvatsku štetne ili korisne ugovore sa SZO (koja je gotovo privatizirana i pod kontrolom „medicinskih stručnjaka“ tipa Billa Gatesa), ili s bilo kojom drugom organizacijom, čak i da njome upravljaju visoko „moralne“ osobe poput WEF-ova Klausa Schwaba, a bez odluke Hrvatskog Naroda putem referenduma.

Jasno i odlučno upozoravamo sve da bi ste takvim potpisom bilo kakvih Ugovora, kojima vi osobno predajete dio državnog suvereniteta bilo kojim i kakvim stranim institucijama, izravno prekršili Ustav RH, članak 2. i da će Hrvatski Narod koji je temeljem prvog članka Ustava RH Vlast u našoj Domovini, sve takve ugovore, koji se tiču slabljenja ili gubitka državnog suvereniteta po tom i bilo kojem drugom pitanju, ukoliko su potpisani bez referendumskog odobrenja Hrvatskog Naroda, smatrati nevažećima i neobvezujućima za suverenu Hrvatsku državu i Narod. Te potpise će Hrvatski Narod smatrati i kaznenim djelom potpisnika, i aktom političkog terorizma prema RH i Hrvatskom Narodu, i za takvo djelo će odgovorni prije ili poslije kazneno odgovarati.

UHR odlučno zahtijeva da Hrvatski sabor trenutačno proglasi kraj Covid-19 pandemije i trajno ukine sve korona mjere u RH. Ukidanjem svih korona mjera omogućimo uzlet i vjetar slobode u leđa/jedra Hrvatskoj poljoprivredi, proizvodnji hrane, kvalitetnom (ne online) obrazovanju, turizmu, obrtu, industriji i gospodarstvu, da tako, uz Božju pomoć, Hrvatska država u pravom smislu stane na svoje noge. Narod treba mir i osjećaj sigurnosti bez paranoičnih zatvaranja i ostalih štetnih, korona ili bilo kojih drugih mjera, kao i bez odvratnih medijskih izvješća u cilju strašenja Hrvatskog Naroda prehladom tj. koronom ili što god da to je, te bez promocije štetnih farmaceutskih pripravaka koji su doveli do povećanja smrtnosti od 43% u prošloj godini.

I na koncu, zahvala ministru zdravstva V. Berošu, iako ima popis, što ne planira sankcije za necijepljene građane Lijepe naše.

Srdačan pozdrav,

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar