Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Otvoreno pismo Vladi RH, Saboru RH i Predsjedniku RH!

Piše: Tonko Martinis

Stav ogromne većine Hrvata i Hrvatica u RH glede ulaza svih imigranata: Nikakove mi Hrvati obveze nemamo ni prema kome, ništa ne moramo, ništa narod nije odobrio vezano uz diktate iz EU o mračnim i štetnim migrantskim ugovorima po RH. Mi obveza prema Soroševoj Agendi i migrantima nemamo. Ulaz pojedinca ili mase ilegalnih migranata bez dokumenata može predstavljati i terorističku prijetnju sigurnosti i miru RH…

 • Svi međunarodni ugovori o migrantskim i drugim pitanjima, koji su potpisani po nalozima WEF-a, Bruxellesa… a provedeni od njihovih slugu, Plenkovića i Milanovića, bez referenduma hrvatskog naroda, po Ustavu RH su ništavni!

Predsjedniče RH Milanoviću, predsjedniče Vlade RH Plenkoviću, predsjedniče Sabora RH Jandrokoviću i vas 151 uhljeb, koji služite sami sebi a ne narodu, pokazali ste zadnje tri godine, sa štetnim maskama nakačenim do sredine očiju, PCR prijevarom, suludim zatvaranjima, prihvaćanjem suludih uništavajućih mjera i tzv. cjepivom, da ne služite već terorizirate hrvatski narod.

Stoga imate zadatak pod br. 1, 2, 3, 4, 5… i prioritet da pod hitno u najkraćem roku stvoriti radne uvjete i pozitivnu zakonsku regulativu za promptni povratak u Hrvatsku bar 150.000 do 200.000 iseljenih mladih Hrvata i Hrvatica, kroz ovu i iduću godinu, a u idućih 5 do 7 godina povratak milijun i više Hrvata iz dijaspore.

Vaš zadatak nije primati, po svemu upitno, i na dulje staze radno i korisno upotrebljive migrante. Okanite se vi totalitarnih i za RH – EU pogubnih regula, diktata i ucjena oko uvoza migranata koje diktira totalitarna i korumpirana, u velikom dijelu pod Soroševom i Schwabovom kapom, zla EU s Bruxellesom i “Gđom Buster shott, Ursulom zvanom 4 miljarde tzv. cijepiva”.

Suludo i psihopatski srlja EU u propast s Ursulom i njoj sličnima. Nikakove mi obaveze prema tim diktatima nemamo niti ih je odobrio hrvatski.narod. Dakle primite se odmah posla povratka iseljenih Hrvata ili odite!

 • Na sve te štetne sa EU, WHO/SZO… ugovore mora se u RH odmah staviti moratorij jer su protuustavni i nedemokratski. Nema u RH provedbe ničije tiranije, dolazila ona bilo izvana, bilo iznutra. Jer to je i izdaja hrvatskih interesa. U svojoj kući i domu, što bi suverena Hrvatska država trebala biti, suvereno odlučujemo mi Hrvati sami, i samo i uvijek mi Hrvati određujemo koga, kada i ako trebamo stranca. Iznad nas je samo Bog Stvoritelj i nitko drugi.

Isto tako imamo pravo i obvezu, ako migrant radi incidente i predstavlja opasnost za RH, da ga odmah deportiramo van iz Hrvatske s trajnom zabranom ulaska u RH..

 • Mi Hrvati smo plemenita i humana nacija, odani pravdi, pravednosti i Bogu. Za rata 1990-tih primili smo i skrbili za cca 500.000 izbjeglica iz BiH i pokazali im svu ljubav, skrb i zaštitu iako su uglavnom bili muslimani.

Mi smo svjesni da postoji od Boga stvorena samo jedna ljudska rasa, ljudski rod s varijacijama boje kože ispod koje kod svih kola ista crvena krv, i svi na zemlji smo braća i sestre.

 • Ali postoje globalistički demonizirani zlodusi, tajna mračna društva tzv Gremiji, zlotvori ‘Agende 2030’ koji ciljano, s puno medijskih laži rade podjele, straše ljude i čak kreiraju i podupiru nerede, anarhiju, sukobe i ratove da bi ljudima nasilno vladali i porobili pojedinca, nacije i države. Dva Svjetska rata počela su i uglavnom se vodila u Europi, a kako stvari stoje globalistički psihopati guraju Europu i u Treći svjetski rat. Otac moderne masonerije Albert Pike je davno govorio da će se Treći svjetski rat voditi između kršćanstva i islama.

Vidimo kako ‘gosti’ u EU nameću svoju vjeru i ne prilagođavaju se kulturi niti poštuju kršćansku vjeru domaćina. Mi u Zagrebu, hvala Bogu i razumnim građanima, preko 100 godina imamo sjajan primjer mirnog suživota i suradnje Hrvata kršćana i Hrvata muslimana, za ponos Hrvatskoj državi i primjer čitavom svijetu.

 • Vjerski kreirani sukobi su zle namjere šačice tzv. milijardera, NWO tirana i psihopata koji zadnjih godina, uz masu incidenata kao predigra Pikeovog ratnog proročanstva, opet u Europi nasilno trpaju migrante. Apel svim razumnim kršćanima, muslimanima i židovima! Naš praotac je Abraham, i pozvani smo živjeti u miru, međusobnom poštivanju, toleranciji i ljubavi.

Valja naglasiti i da su najviši vjerski vođe najbrojnijih vjerskih zajednica, umjesto da odlučno osude zlo i nekontroliranu, anarhičnu i destruktivnu invaziju migranata na EU i RH, šute i prave se ‘mutavi’. Svi odreda šute na migrantsku invaziju na Europu popraćenu nasiljem, vjerskim, rasnim i nacionalnim prijetnjama, silovanjima i ubojstvima nevinih ljudi i žena, pljačkama domova, paljenjem kršćanskih crkava… A to ponašanje vjerskih vođa, uz podilaženje agendi zla, za svaku osudu i neće proći bez Božje kazne!!

 • Jedna digresija glede iseljenih Hrvata. Hrvati su uglavnom iseljavali zbog političke i ekonomske represije bivše države nad nepodobnim Hrvatima. I migrirali su u sebi, svojoj kulturi, tradiciji i kršćanskoj vjeri bliske države, zemlje zapadne demokracije i tamo su poštovali i prihvatili život i kulturu zemlje domaćina.
 • S migrantima koji upadaju bez ikakvih dokumenata u RH i EU nije tako. Oni nisu otišli u najrazvijenije arapske zemlje bogate naftom poput UAE, Saudijske Arabije, Irana… sebi po kulturi i vjeri bliske zemlje. A nisu skloni prilagoditi se europskoj kulturi, kršćanskoj vjeri i običajima nego čak drsko i nasilno nameću svoju vjeru domaćinima. Nedopustivo je i neprihvatljivo. Uđite bez dokumenata u Austriju, Švedsku, Kinu, Rusiju, Saudijsku Arabiju… istog časa ćete biti uhićeni, a ako ste agresivni i upucani ili deportirani trajno van zemlje.
 • I još nešto bitno! Nikakve strane vojske, policije ili mirovne snage, bez obzira kako se zvale, nemaju što raditi u suverenoj Hrvatskoj. Mi imamo svoju vojsku i policiju, dovoljno za našu sigurnost. Moramo zabraniti i sve prelete aviona iznad RH koji nas zaprašuju kemikalijama i teškim metalima koji izazivaju razne bolesti kod čovjeka i prirode.

Stop geoinženjeringu u RH, maknuti HAARP i 5G iz RH pod hitno!

A Hrvatska država će uvijek gospodarski, ekonomski, vojno, tehnološki, znanstveno iznjedriti genijalce poput Tesle, Boškovića, Penkale… te športske genijalce gdje smo svjetska velesila.

Strane vojne ili policijske uniforme u RH ne smiju nikad navući nikakvi stranci iz bilo koje države i bilo koje nacije pod šljemom UN, EU snaga i sl., jer za našu slobodu, nezavisnost i suverenost Hrvati su kroz povijest prolili hektolitre krvi.

 • Imamo bolno, gorko i vjerujemo nikad više ponovljivo iskustvo iz svih groznih pogriješaka i izdaja hrvatskih interesa kad su nam strane vojske, osobito neprijateljski prema nama nastrojeni fašisti Talijani, Njemci, četnici i domaći teroristi, ‘YU komunistički agenti zla’ rušili državu dok su šetali čak i kao saveznjci po teritoriju NDH što je uz greške vodstva NDH dovelo do tragičnih posljedica (Bleiburg, križni put, gubitak i otimačina polovice povjesno hrvatskog teritorija do Drine).

Sve to zlo po nas Hrvate, budimo objektivni i pošteni, se desilo zbog kardinalnih, diletantskih i katastrofalnih pogriješaka užeg vrha politike NDH. Tako su nam neprijatelji YU-komunisti i četnici srušili državu.

Stoga Predsjedniče RH i ‘gospodo’ u Vladi i Saboru RH, tuđe vojske, specijne snage, policija za bilo koje namjene, na teritoriju RH nikad više, kao ni diktati i moguće sulude ucjene iz WHO/SZO i EU!

 • Temelji suverene Hrvatske Države danas su, uz pravdu, pravednost i državno pravo, i pravo na referendum hrvatskog naroda, te veličanstvena pobjeda HV-a i HVO-a u Domovinskom ratu 1990. – 1995. gdje smo agresora čisto, vojno potukli i porazili do nogu, Bogu hvala.
 • U ime stranke, kao politički tajnik HČSP, pozivam sve Hrvate i Hrvatice na slogu, okupljanje i zajedništvo po pitanju uspostave pravde, pravednosti i državnog prava u RH, a poglavito pozivam mlade, studente, navijačke skupine i radnike u Domovini, BiH i dijaspori na slogu i zajedništvo, na okupljanje. Vrijedi naglasiti više puta – okupimo se oko temelja hrvatske države, a to su pravda, pravednost i državno pravo, obrazovanje, rad i dobar život od rada.
 • Situacija u RH s migrantima i ilegalnim migrantima postaje sve više opasna i dramatična, s masom incidenata. Pozivam ODLUČNO sve državne institucije, nadasve policiju i vojsku RH da na vrijeme zaustavimo ulaz, ugasimo i spriječimo ovaj, od Sorosa i bande psihopata, podlo podmetnut migrantski ‘razorni požar’ u RH koji je bez kontrole.

A ako treba i uz podršku hrvatskog naroda da svi stanemo odmah na granice i zaustavimo pogibeljni ilegalni ulazak, i ilegalne opasne uljeze vratimo odakle su i upali u Hrvatsku. ‘Gospodo’ na Markovu trgu i Pantovčaku, zaustavimo odmah Sorošev stampedo rušenja i smrtne i svake druge ugroze Hrvatske tim ulascima mase migranata u RH.

Ili podnesite ostavke, ima Hrvatska puno boljih od vas. Ne zanimaju nas nikakovi, po tom pitanju, štetni potpisi s EU, hrvatski interes i sigurnost su ispred svega.

Pozivam i plaćeničke izdajničke, rušilačke i lažljive medije u RH, Soroseve agente agende zla da ne lažu o akcijama hrvatske policije i vojske kontra upada i incidenata nasilnih ilegalnih migranata, silovatelja, rušitelja, pljačkaša i raznih ekstrema, jer bi mogli ti novinari i medijski zlodusi, izdajnici i ljige protuhrvatske, na dugu robiju.

 • Pozivam, u ime HČSP-a i udruga i društava kojih sam član, hrvatski narod, posebno sve naše mlade i stare, da na izborima koji slijede odlučno i zauvijek smijenimo HDZ, SDP, MOŽEMO, SDS. Nedajmo se zavarati ni prodati se za par stotina kuna, 50 eura povišice mirovina ili donacija od tih spomenutih zlikovaca, varalica koje nas gaze porezima i bijedom tjeraju mlade van.

SMJENIMO IH!! – te zlotvore.

I da tako zajedno izgradimo suverenu Hrvatsku, gospodarski i demografski jaku zemlju dobrog standarda i sretnog života. Neka nam Abrahamov i naš Otac i Bog Jahve nad vojskama, Gospodar nad gospodarima i Kralj nad kraljevima Isus Krist i sila moćnog Duha Svetoga u tome pomogne da ostvarimo pravedne ciljeve. Bože, molimo te čuvaj i blagoslovi Hrvatsku državu, naciju i sve lojalne državljane RH.


P.S.

Još nešto bitno glede naših migranata Hrvata za ratne ugroze WW2. Cca 30.000 Hrvata i Hrvatica, kršćana, katolika, uglavnom iz Dalmacije, migriralo je u Afriku, Egipat, El Shatt. Bili su smješteni u nekoliko logora u El Shatu u najsurovijim uvjetima Sahare, sunca i dnevnih žega na dnevnoj pripeki između 40 i 50 stupnjeva C, a nerjetko su bili izloženi i njihovi šatori demolirani pješčanim olujama. Bili su vojno kontrolirani, dobivali nužnu hranu i medicinsku skrb. Za razliku od današnjih migranata nisu sa sobom imali nove mobitele, kartice s novcem niti su tražili i nastanjivali hotele i kuće Egipćana. I hvala Bogu da ih nije financirao smeće od Soroša i njegova Agenda zla.

Soroš je 1990-tih bio protiv RH i rušio dr. Tuđmana i hrvatsku državu, a isto radi i danas s migrantima i nevladinim protuhrvatskim udrugama koje nedopustivo i dalje, na teritoriju RH, financira taj demonizirani psihopat.

Ali neće im proći, Hrvati su tvrd orah na kojem su mnogi agresori i tirani polomili zube. Mi Hrvati, s Bogom iznad, smo neuništivi, pobjednici od legendi moćnog kralja Tomislava, kneza Branimira, bana Jelačića i drugih veličina pa sve do hrvatskih dragovoljaca 1990-tih, HV i HVO.

Tamo u surovoj ravnici, pustinji El Shatta, su bili i moji roditelji, majka Katica i otac Nikola Martinis, kršćanin – katolik i nikad komunist. Otac je bio na oporavku nakon teškog ranjavanja, 100% RVI. Izgubio je nogu u borbama po Dalmaciji protiv tirana, fašista i talijanskih psihopata, ubojica Hrvata, koji su tijekom WW2 rata surađivali sa srpskim četnicima protiv NDH.

l Nakon kratkog oporavka u El Shattu otac je tražio povratak u vojsku i borbu, i bio primljen na rad u telefonskoj centrali. Poratno je odlikovan ordenom za hrabrost, ordenom za borbu za slobodu i ordenom za borbu i pobjedu protiv fašizma.

Hrabro se kontra komunista i ateista borio ideološki za nauk Božjeg stvaranja a kontra Darwinove laži i obmane u vidu teorije evolucije. Stao je i u obranu Crkve i kardinala Stepinca u najgorim poratnim vremenima. Hvala mu na svemu, a Bogu slava.

Ako su se mogli, moj otac Nikola i drugi hrvatski očevi 1940-tih boriti za slobodu od zlog fašizma i “Marxovog smrtno otrovnog socijalizma i komunizma”, borit ćemo se i mi danas ako treba na život i smrt za našu slobodu, protiv nasilnog porobljavanja i totalne kontrole, i protiv bilo koje i čije tiranije, boriti se i izboriti do pobjede uz Božju pomoć.

A poglavito ćemo se boriti i izboriti protiv modernog Soroševog fašizma i nacizma, laži koju plasiraju Schwabov WEF, WHO/SZO i EU kroz totalitarni psihopatski globalizam zvan ‘Great Reset’ ili 4. industrijska revolucija, NWO.

Još nešto bitno na kraju o hrvatskim migrantima. Na žalost, cca 800 Hrvata, uglavnom djece, umrlo je u El Shatu zbog zaraznih bolesti i tamo ostavilo kosti. I danas tamo postoji Spomenik ‘Hrvatskoj žalosnoj majci’. Ti naši ljudi, Hrvati, nisu po Egiptu silovali, prijetili domaćinima, upadali u tuđe kuće niti nasilno domaćinima nudili bibliju i kršćanstvo, ni bilo što drugo.

Nakon prestanka ratne ugroze gotovo svi Hrvati i Hrvatice iz logora u El Shattu su mirno i zahvalni domaćinima napustili El Shatt i vratili se u domovinu, Dalmaciju.

Bog i Hrvati

U Zagrebu, 10. rujna 2023.g.

Tonko Martinis

Politički tajnik HČSP, član udruga: UHR, UHVZ, HDPO-ŽK

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Treba još samo tražiti da HR istupi iz unije i NATO-a.Ne treba nam ništa njihovo.Možemo mi sve sami s pametnim ljudima na vrhu,a ima ih puno među nama