Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Paramilitant Šebalj pokušao preuzeti prosvjede, seljaci mu okrenuli leđa i raspustili se???

Posted by Hrvatski Ratnik

To je naslov članka nepotpisanog preplaćenog dnovinarčića na portalu klikni.hr, u rubrici Razotkrivanje. Lik piše niz laži i insinuacija koje samo izuzetno pokvaren i zao čovjek može napisati. Nepotpisavši se dnovinarsko piskaralo pokazuje svoju iznimnu hrabrost za razliku od autora na našem portalu koji se, kad iznose osobne stavove, “kukavički” uvijek potpišu imenom i prezimenom. Stoga prenosimo izjavu Gordana Šebalja na objavljene laži i insinuacije…


Evo vratio se kući, danas sam išao podržati poljoprivrednike u BBŽ. Došlo je 15 traktora, došlo bi ih više ali nisu znali što će Pokrovac riješiti na pregovorima s ministricom. Čekali su do 14 sati i tada Pokrovac javlja da su sklopili dogovor i da su dobili što su tražili te da raspušta sve punktove koji imaju veze s Afričkom svinjskom kugom. Eto ja sam održao govor novinarima koji su bili nazočni a koji su cijelo vrijeme dok sam govorio gledali u zemlju i međusobno šaputali, a što je govorilo da to nitko osim nas neće vidjeti ni čuti.

Ali isto je snimao i netko od poljoprivrednika. Poslije sam se još podružio sa zbunjenim prosvjednicima i nakon par sati smo se razišli.

Eto to je sve što sam ja imao s tim prosvjedom.

Prozivaju me isti ti mediji da ja sa svojom udrugom Hrvatski Ratnik stojim iza svih seljačkih prosvjeda.

Vau, kako sam ponosan!!!

Ali to je čista laž, ja samo stojim iza organizacije prosvjeda podrške prošle subote u Kutini. S ostalim nemam veze, jer se nikad prije nisam čuo niti vidio s Pokrovcem, a niti bilo kime iz njihovog stožera. To je provjerljivo i to je jedina istina, sve drugo je laž, i tko govori drukčije neka prestane jer će dobiti prijave za lažne tvrdnje i povredu ugleda i časti govorenjem neistine i laži.

Isti neka prestanu mene prozivati da sam militantni ekstremist kao i moju domoljubnu udrugu Hrvatski Ratnik koja postoji samo radi očuvanja svega Hrvatskog.

Gordan Šebalj, predsjednik Udruge Hrvatski Ratnik


Članak, a i sam naslov članka na stranici klikni.hr Paramilitant Šebalj pokušao preuzeti prosvjede, seljaci mu okrenuli leđa i raspustili se’, mi je izazvao niz ????? iz razloga što je bilo kome iole bistrom, s koeficijentom inteligencije većim od broja cipela koje nosi, teško povjerovati da bi netko mogao i pomisliti a kamo li napisati takvu nevjerojatnu glupost.

Dnovinarski članak hrabrog nepotpisanog autora možete pročitati na poveznici ovdje.

Koliko ima istine u članku ovog dnovinarčića možete pogledati u videu s prosvjeda u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koji je objavio Pixsell, a Gordanove stavove oko dosta tema u videu njegova gostovanja na Kutina info… 

Naslovna fotografija Ivica Bandalo

Autor popratnog teksta Miro Perković,
da dnovinarčić ne kaže da se nisam potpisao.

Udruga Hrvatski Ratnik

4 komentara
Ostavite vaš komentar

4 komentara
  1. 05.08.1990.došao sam kao dragovoljac u prvu legalnu postrojbu RH,radi obrane Hrvatske drzave i održanja Hrvatske vlasti,pod cjenu života-puna podrška !

  2. BRAVO Predsjedniče, BRAVO!♥️♥️♥️♥️????????????????????????????????, Pridružujem se i sam sebe proglašavam ekstremistom, jer EXTREMNO volim ovu državu za koju sam bio spreman i život položiti, a u onih sam 16 tisuća iz 1991. godine, itd itd itd itd itd ♥️♥️♥️♥️????????????????????????????????????????