Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Poglavnik VS. Poglavnik

Piše: Tonko Martinis

Plenković i njegov, od ostataka UDBA-e i KOS-a, uništeni Tuđmanov HDZ zbog političkog zastranjenja Sanadera, Plenkovića i vrha HDZ-a napustio je i napušta zdravi dio patriota, domoljuba i antikomunista u stranci. Masa članova je izašla iz HDZ-a! Stoga želim dati i argumentirani osvrt na današnje stanje u RH i ponovljene povijesne greške.

Današnji Plenkovićev HDZ je dotučen neoliberalnim jugoslovenstvom, neokomunizmom, neprovođenjem lustracije, kriminalom i korupcijom koji i danas žive u HDZ-u. HDZ je, uostalom kao i SDP, stranka zrela za potpuno gašenje i povijesno arhiviranje jer rade groznu štetu Hrvatskoj! HDZ je danas extremno lijeva stranka koja je u koaliciji sa Hadžić – Pupovac extremnom srpskom fašističkom strankom SDSS. Instruiran i vođen izvana, HDZ je globalistički totalitarno suspendirao demokraciju u RH, jednako kao i nelustrirani SDP. Oni su takovo zlo, smrtno opasna pošast po hrvatski narod i državu, čak bih se usudio reći i gore zlo od kuge, kolere, velikih boginja, gripe, korone, otrovnog tzv. cjepiva, potresa, požara, poplava, gladi i rata, i svega toga zajedno!!! Da, to dijaspora koja ne živi ovdje u Domovini, a i danas podosta kontrolirana od uhljebljenih ostataka YU lešine, teško može i zamisliti. Kako i bi uopće mogla realno shvatiti sve HDZ/SDP prijevare, laži, podvale i bijedu življenja većine građana Hrvatske? Kako bi uopće mogla shvatiti veličinu izdaje i na sve načine rušenja suvereniteta Republike Hrvatske?

Ne zna se gdje je veća prljavija i podlija izdaja i veleizdaja, u unutrašnjoj (državne službe!) ili vanjskoj politici RH, odnosno diplomaciji s masom nelustriranih ex-YU kadrova, očeva i sinova partije, tirana jugoslovena, velikosrba i protuhrvata! Odlika loše Plenkovićeve politike je pogodovanje tuđinima i tajnim društvima, tzv. “Gremijima” koji po Šeksu odlučuju na štetu Hrvata, koje se i tako niti sluša niti što pita, čime se krši Ustav RH i ruše temelji Hrvatske države od strane globalističke, protuhrvatske, anacionalne, patološki proeuropske loše birokratske politike Plenkovića i njegove Vlade koja je za svaku osudu i prijezir s gnušanjem.

Odričući se drsko i naprasno kune i instaliranjem eura Plenković pogoduje EU bruxellskim birokratima i uhljebima, te totalitaristima u provođenju Agende 20 – 30, Schwabovom WEF-u, Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, Covid-19 kultu… a sve na štetu hrvatskog naroda i države. Plenković neodgovorno, namjerno i suludo ponavlja sličnu povijesnu Pavelićevu, za NDH kobnu grešku koju je napravio pogodujući i stalno popuštajući mega okupatorskim prohtjevima Italije i krvnika Hrvata, Musolinija, odričući se Dalmacije, srca Hrvatske države, predajući ju talijanskim fašistima 18. 5.1941. godine pogubnim Rimskim ugovorom. Mnogi pametni ljudi, istinski patrioti, seljaci, ribari, radnici, ratnici, te domoljubni intelektualci u vrhu NDH, nikad i nikako nisu mogli smisliti talijane u NDH. Isto tako i neki poput Slavka i Dide Kvaternika, koji su podnjeli ostavke 1942. godine, Dr Branimira Jelića, Jure Francetića, a i neki drugi nisu mogli prihvatiti ni te štetne Rimske ugovore, za razliku od Maršala. Mnogi povijesni dokumenti i knjige, koje se zaobilaze, zataškavaju i etiketiraju lažima (krivaca), svjedoče o tome, toj dokazivoj istini.

Ne možemo pravdati Pavelića koji je Dalmaciju predao talijanskom okupacijskom teroru i zlu, te bacio Hrvate u ropstvo talijanskom psihopatskom fašizmu i iživljavanju nad našim narodom. Umjesto da je Dalmacija bila top snaga hrvatske NDH vojske, poglavito moćne mornarice, dalmatinska mladost, uglavnom katolici i nekomunisti, je zbog tiranije Talijana bježala u partizane kako bi preživjela i sačuvala živu glavu od talijanskog terora. Tim nedopustivim Rimskim ugovorima, greškama Poglavnika koji je odlučivao o svemu, otvorena su vrata Dalmacije Titovim teroristima koji su se na hrvatskom tlu borili protiv hrvatske države NDH kao neka sila i čimbenik koji to tada nije bio.

Ta Pavelićeva neoprostiva greška, bila posljedica ega ili druge prirode, za posljedicu je imala izdaju hrvatskog suvereniteta, što davanje Dalmacije Italiji jeste, a time je prekršena i ustaška zakletva. Na koncu rata je ta pogreška rezultirala potpunim slomom i gubitkom države (NDH), a nedopustivo loše Poglavnikove odluke i stravičnom bleiburškom tragedijom 1945. godine, te genocidom nad Hrvatima!

Mi Hrvati smo, unatoč svemu, uz naš sjajni narod i vojsku, inteligentnim potezima i promjenama kursa koje smo morali napraviti u drugom svjetskom ratu (kao što su to radile sve pametne nacije poput npr. Finaca), a nismo, mogli i morali obraniti i uz Božju pomoć sačuvati NDH sa svim njenim povijesnim teritorijem a pod monitoringom Saveznika, i na isti način sačuvati i cca miljun Hrvata, te tako pak trajno ostvariti taj hrvatski san dosanjan 10. travnja 1941. godine!

Rezime svega je da danas Plenković nedopustivo ponavlja Pavelićeve greške pogrešnim i kobnim, gore spomenutim, političkim odlukama odričući se suvereniteta Hrvatske države koja je stvorena referendumom hrvatskog naroda za nezavisnom i suverenom RH, i obranjena nadasve krvlju i pobjedničkom borbom hrvatskih ratnika, dragovoljaca i branitelja HV-a i HVO-a u pobjedničkom Domovinskom ratu 1990 – 1995. Takvo ponašanje je nedopustivo i vrijedno prijezira i  trenutačne ostavke cijele Vlade. Vrijeme je da Narod hitno smjeni Plenkovića i napusti lošu politiku u Hrvatskoj!

Bog i Hrvati

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Svašta… Je li autor indolentni mužek koji je pročitao dvije tri kakve knjižice ili neki priučeni Hrvat odgojen na Mikijevom zabavniku pa da danas, kada i vrabci na grani znaju bolje, priča ovakve nebuloze o Poglavniku i uspoređuje ga prodanom dušom i guzoštipcem Plenkyjem!?
    Ako tako misle hrvatski današnji ratnici onda jao ti ga si nama….
    Zato knjigu u šake pa učiti i učiti, a dotle bolje mučati nego svašta baljezgati!
    ZDS!

  2. Na žalost već je prošlo šest godina, a Plenković je i dalje prijecednik vlade i provodi svoj naum-uništiti Hrvatsku. Poslan je iz Brisela i to sistematski radi. Mislim da je Pavelić ipak više volio Hrvatsku i Hrvate od Plenkovića. Pavelić je bio u sasvim drugoj poziciji-buktio je rat bili smo sami kao i za vrijeme obranbenog-domovinskog rata. Plenković je došao u samostalnu priznatu Hrvatsku i vodi je u propast po njegovim nalogodavcima iz Brisela. Zato se ne bih u potpunosti složila da su Pavelić-Plenković isti. Ako moramo čekati da propadne EU da bi se riješili Plenkovića onda neće biti Hrvatske niti Hrvata. Ne daj nam Bože da to doživimo…