Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Posljedica probuđenog ludila? Sve više djece se identificira kao životinje!

Posted by Hrvatski Ratnik

Ne samo da je transrodno ludilo rašireno u školama, već se očito sve više djece identificira kao mačke, psi i druge životinje. Oni u školu dolaze s “repovima i ušima”, kaže jedna britanska ravnateljica škole. Što se ovdje događa? Pate li djeca sve više od masovne psihoze? Ne samo da se sve više njih identificira kao transrodne osobe, čini se da su i drugi poremećaji identiteta u porastu. 

U Velikoj Britaniji se o ovom problemu sada otvoreno govori. Tako britanski mediji prenose izjavu “najstrože ravnateljice” u zemlji koja se žali da je autoritet odraslih nestao, a roditelji nemaju pojma koliko je loše u školama. Na konferenciji je rekla: “Jeste li znali da se neka djeca identificiraju kao dlakave životinje?”

Požalila se: “U nekim školama ima djece koja stavljaju repove i uši na glavu i stražnjice. To nije maska, oni se identificiraju kao mačke, znate? Djeca ne smiju nositi tenisice u školu, ali smiju nositi uši i repove jer je to njihov odabrani identitet.” Djeca na ovaj način osjećaju kao da negdje pripadaju.

Rasprava u britanskoj javnosti započela je nakon što se za takav slučaj doznalo putem tajno snimljenog videa. Jedan probuđeni učitelj nazvao je 13-godišnju djevojčicu “vrijednom prezira” jer je odbacila tvrdnju svoje kolegice koja se identificirala kao mačka. 

Tajni video, koji je snimio učenik na koledžu Rye u istočnom Sussexu, uključuje burnu raspravu u kojoj nezadovoljni učitelj kaže da je mladiću trebao ‘pravi obrazovni razgovor o jednakosti, različitosti i uključivosti’.

Zašto je ovdje očito dopušteno da dječji svijet mašte dovodi do problema s identitetom? Igranje uloga dio je dječjeg razvoja, ali čak i moj šestogodišnjak zna da nije kornjača kad je igra. Međutim, ako biste ga uvjerili da se može identificirati kao kornjača, koliko bi mu vremena trebalo da to doista tako shvati? Ne može se podcijeniti moć psihološkog utjecaja autoriteta na djecu. Ako roditelji i učitelji dovoljno rano ne razjasne djetetu razliku između fantazije i stvarnosti, nastaju takvi razvojni poremećaji.

Izvor: Report24

Foto: freepik

Više na poveznici ovdje.

P.S. Koliko smo i jesmo li uopće daleko od toga? Očito Istambulska nije ništa bitno promijenila, kako tvrdi naš premijer!

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar