Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Poštovani mladi stranački kolega…

Piše: Anđelko Jeličić

Poštovani mladi stranački kolega, fantastični rezultati su iza tebe, čista bagra koja te ne sluša, ne poštuje, ne izvršava tvoje zadatke, druži se s Milanovićem, podržava oporbu, bagra koja te samo zna kritizirati, a nisu ništa do sada uradili za našu lijepu voljeni domovinu. Ako ti to ne uradiš, u vrlo kratkom vremenu oni će tebe poslati u Remetinec da praviš društvo Ivi Sanaderu, a tamo ćeš sigurno propušiti, to ti ja garantiram.

Ma tko su ti junaci Domovinskog rata iz Slavonije da te vrijeđaju, šalju ti poruke, okupljaju se, a eto priključio im se i onaj Franković iz Dubrovnika. Zamisli, bio je s Milanovićem. Pa što misliš o čemu su oni mogli razgovarati? Vjerovatno o Branku Bačiću, Anti Sanaderu, Vinku Zulimu i drugim našim lokalnim šerifima.

Kažu mi tvoji bliski suradnici, a posebno neki iz tvog ureda, da redovito čitaš moje objave. Malo si ljut na mene što tvog miljenika Franu Barbarića iz HEP-a kritiziram želeći ga uvjeriti da mi dopusti da mogu ponovo dolaziti u zgradu HEP-a u Vukovarskoj, te popiti s njim i njegovim bliskim suradnicima Sprčićem i Šambićem kavicu i rakiju šljivovicu. Pa da razgovaramo o električnim brojilima, kabelima, trafostanicama, namještanju javnih natječaja, zapošljavanju nesposobnih stranačkih kolega, a posebno onih iz koalicijskih redova.

Eto, ja te želim malo ohrabriti da ipak dođeš u Sabor kod Grmoje na njegovo Antikorupcijsko vijeće te ispričaš naciji istinu o INA-i. Svakako sa sobom povedi i Tomislava Ćorića, oni iz HNB-a će mu dopustiti da ti pravi društvo, i tako kažu da tamo i tako ništa ne radi.

Srdačan pozdrav, mladi stranački kolega Plenkoviću…

Anđelko Jeličić iz Zagreba, portal: bezcenzure.hr

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar