Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Pucanje na pravoslavni Badnjak i otpis sudskih troškova!

Posted by Hrvatski Ratnik

Danas donosimo dva osvrta Nikole Kajkića, prvi je na raspjevanu i raspucanu traktorsku družinu iz Tenje s imenima traktorista pjevača i pucača, a drugi na Odluku Vlade RH o otpisu tražbina troškova parničnih postupaka koje su protiv RH pokrenuli i vodili građani RH srpske nacionalnosti zbog naknade štete uzrokovane od pripadnika hrvatskih oružanih snaga tijekom Domovinskog rata a koje su tužitelji pravomoćno izgubili…

U Trpinji pucali i pjevali četničke pjesme za pravoslavni Badnjak

Ono što u Hrvatskoj vrijedi za Hrvate ne vrijedi za “SDSS SRBE”!!

EXKLUZIVNO: Pupovac preko Plenkovića i Božinovića spriječio pritvaranje Srba na pravoslavni Badnjak!!

U Trpinji pjevali četničke pjesme “Od Topole pa do Ravne Gore” i pucali iz vatrenog oružja – nije za njih zatražen, niti određen pritvor!!

NISU PRITVORENI!!

Izvor iz mjesta Trpinja govori da su Peđa Palić (Trpinja), Miloš Dragaš (Trpinja), Dejan Savić (Trpinja) i mlađi Stefan Karagić (Trpinja), vozeći se na Badnjak na traktorskoj prilolici i traktoru (ne mogu bez traktora i prikolica) pucali i pjevali četničke pjesme “OD TOPOLE PA DO RAVNE GORE SVUD SU STRAŽE ĐENERALA DRAŽE”.

Utjecajem Pupovca na Božinovića za njih nije zatražen istražni zatvor kao u primjeru za Hrvatske navijače na utakmici Hrvatska-Turska (VJERODOSTOJNO)!

Nevjerojatno… ali istinito!!

P.S. Nakon pravoslavnog Božića policija je ipak odradila svoj posao! Policajac iz Trpinje koji je na pravoslavni Badnjak pucao iz pištolja i pjevao četničke pjesme udaljen je iz službe, a suspendiran je i policajac iz Bršadina čiji je sin pucao iz ilegalnog pištolja. (Poveznica na vijest ovdje)

 

 

 

 

 

 

 

Plenković, kroz otpis sudskih troškova, novac dodijelio Savi Štrbcu

Plenković, Pupavac i HDZ, umjesto našim umirovljenicima novac su kroz otpis sudskih troškova dodijelili Savi Štrbcu!

Plenkovićevo i HDZ-ovo podilaženje SDSS-u kroz otpis plaćanja sudskih troškova a koji su nastali po tužbama protiv RH, za “RATNU ODŠTETU”!

Trošak će sada pasti na teret svih građana RH!

Podsjetnik: Građani RH, prognanici i izbjeglice, nikada niti jednu kunu ratne odštete nisu dobili kako od Srbije a tako niti od RH.

Na temelju članka 1., članka 8. i članka 31. stavka 2. Zakona o Vladi Republike Hrvatske (Narodne novine br. 150/11., 119/14., 93/16., 116/18. i 80/22.) Vlada Republike Hrvatske na 275 sjednici održanoj 28.12.2023. donijela je

O D L U K U

o otpisu tražbina troškova parničnog postupka dosuđenih Republici Hrvatskoj, tražbina s naslova naknade štete i drugih tražbina dosuđenih Republici Hrvatskoj, u određenim postupcima koje su pokrenuli i vodili građani RH (Srpske nacionalnosti) protiv RH zbog naknade štete pokrenute na temelju Zakona o odgovornosti Republike Hrvatske za štetu uzrokovanu od pripadnika hrvatskih oružanih i redarstvenih snaga tijekom Domovinskog rata a koje su tužitelji pravomoćnim presudama izgubili, i bili su u obvezi temeljem istih obveza platiti RH troškove u iznosu od oko 47 mil. kuna ili oko 7 mil. Eura.

Usporedno s tim, ja doista ne znam niti jednog drzavljana RH koji je tuzio RH (radni spor, naknada štete, imovinsko pravni spor), a da mu je pri tome otpisana i kamata a kamo li parnični troškovi.

P.S. Navodno otpisivanje obveze plaćanja regresne naplate (Norcu, Hrastovu…), nije usporediva s ovim… Zašto? Zato što su Norac, Hrastov i svi drugi branili RH od agresora, i u tom djelovanju su postali predmet sudskog postupka, zbog čega su ovi što su dobili otpis tužili RH i tražili naknadu pa je država isplatila naknadu i teretila branitelje za povrat isplaćene naknade!

Iskrene čestitke Savi Štrbcu i Miloradu Mici Pupavcu na dobro odrađenom poslu!!

Birali ste… uživajte!

Izvor: Nikola Kajkić / Facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar