Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Raditi turistički brand od zločinačkog komunističkog režima i njegova predsjednika znači podržavati i propagirati zločin

Piše: Lili Benčik

Nitko nikada nije odgovarao za komunističke zločine a kamoli bio osuđen. I upravo zato, nakon propasti Jugoslavije, opet u krvi hrvatskog naroda koji se oslobodio agresije JNA i jugo-srpskih-četnika, i dalje hoće dobro živjeti i kapitalizirati zločin u turistički brand! Morbidno i jezivo! Bez imalo ljudskosti, bez imalo morala! Gdje je nestao ČOVJEK? 

Događaji koji obilježavaju mjesec svibanj dokaz su da se okoštale jugo-komunističke strukture ne odriču počinjenih zločina nego da od njih još rade turistički brand. Propagirati i veličati zločine kroz turistički brand, počinjene nad dokazanim i dokumentiranim brojem od 260.000 ljudi, ubijenih i bačenih u preko 600 grobišta, je duboko neljudski i protivno svim deklaracijama i rezolucijama o ljudskim pravima od Ujedinjenih naroda do Europske unije.

http://www.safaric-safaric.si/dogrpz_vz/2009_dogrpz_vz/2009_dogrpz_vz.htm

Kao i svake godine počelo je s planiranjem proslave Dana mladosti u Kumrovcu. Općina Kumrovec i njen načelnik rade turistički brand od J.B. Tita, jer u tome vide prigodu da zarađenim novcem od tog branda razvijaju svoj kraj.

„Josip Broz Tito naš je brend na kojem gradimo turizam.”, izjavio je načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt u svom priopćenju povodom akcije članova Domovinskog pokreta u kojem je spomenik J.B. Titu pokriven ceradom.

https://sabh.hr/priopcenje-opcine-kumrovec-o-jucerasnjem-incidentu-pri-spomeniku-josipa-broza-tita/

Koji je razlog pokrivanja spomenika nije teško zaključiti, to su upravo zločini koji su počinjeni u državi Jugoslaviji u vrijeme vladavine Komunističke partije na čelu s J.B. Titom

Sporno je to što se od tog spomenika radi turistički brand koji promiče i veliča zločine. Novac zarađen od tog branda je krvav novac, ostvaren je na žrtvama do sada dokumentiranih 260.000 pobijenih ljudi. Taj novac zarađen je na žrtvi Bleiburga, Macelja, Jazovke, Kevine jame, Golubinčine, Cerovice i niza od 600 dokumentiranih i obilježenih jama i rudnika.

Ne obaziru se kreatori tog brenda na nikakve Deklaracije ni Rezolucije o osudi zločina komunizma. Partizanski zločinci u Jugoslaviji su nagrađivani za počinjene zločine dobro plaćenim radnim mjestima, stanovima, vilama i raznim drugim beneficijama. Živjeli su dobro na otimačini, nacionalizaciji i eksproprijaciji tuđe imovine. 

Nitko nikada nije odgovarao za te zločine a kamoli bio osuđen. I upravo zato, nakon propasti Jugoslavije, opet u krvi hrvatskog naroda koji se oslobodio agresije JNA i jugo-srpskih-četnika, i dalje hoće dobro živjeti i kapitalizirati zločin u turistički brand! Morbidno i jezivo! Bez imalo ljudskosti, bez imalo morala!

Gdje je nestao ČOVJEK? 

S brandom u komunističkoj ideologiji!

Lili Benčik /hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar