Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Ratni zločinac tuži, ratni zločinac sudi!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Hrvatski ratni zlotvor, ali i mirnodopski kriminalac Mladen Bajić napakirao ratni zločin Vladimiru Putinu. O tome je pisano u prošlom broju Magazina Tabloid, no nisam imao uvida kako je Međunarodni kazneni sud /MKS/ prihvatio tekst Bajićeve optužnice, te da po istoj postupa, vodi istrage, daje izjave, te neupitno u propagandne svrhe opanjkava Rusku Federaciju i njezinoga predsjednika.

Izigrava pred “naprednim zapadnim svijetom” instituciju i autoritet suda pred kojim će kad tad završiti svi oni koji po svijetu čine RATNE ZLOČINE kao što to Vladimir Putin upravo čini u Ukrajini.

Kako to da do sada mnogi iz vrha tzv. svjetske politike nisu snosili konzevkvence pred bilo kojim sudom, a poznato je da su činili zločine pa i ratne? Kako to da  i takve AKTERE ZLOČINA nitko nije optužio pred ikakvim sudom a kamo li da im se sudi primjerice pred MKS-om u Hagu?

Primjera ima mnogo.

Eto, Britanac Tony Blair, na primjer, lažno je optužio Irak i Sadama Huseina kako razvijaju kemijsko oružje za masovno ubijanje. Znamo kako je završila lažna optužnica Tonyja Blaira. Sadam Husein ubijen, Irak sravnjen sa zemljom od strane “napredne” demokracije poslane iz SAD i njezinih saveznika. 

Naposljetku, što se dogodilo Tonyju Blairu, koji je besramno LAGAO cijeli “napredni svijet”?? Nitko nije niti pomislio protiv njega podignuti kaznenu prijavu zbog sudjelovanja u masovnom ubijanju DJECE, ŽENA, STARACA… civila. Sukrivca uništavanja jedne zemlje… NITKO!!?? Ostao je Britanac Tony Blair, kao i mnogi ZLOTVORI prije i nakon njega, amnestirani od ikakve odgovornosti. Makar i javnost zna kako su počinili kaznena djela, pa i RATNI ZLOČIN.

Eto, Bill Gates otvara svoju dušu pred javnošću i kaje se što je pretjerao s KORONA KAMPANJOM i OTROVNIM FAJZEROVIM PRIPRAVKOM kojim još “liječi” od korone /ubija/ naivne ljude i neuke budaletine. Umjesto da ga nadležne službe uhite i sude mu za GENOCID, Bill Gates najavljuje još “opasnije” viruse i još učinkovitija “cjepiva”.

Dajte ljudi, napokon PROGLEDAJTE! Pogledajte što nam čine ZLOTVORI. UČINITE NEŠTO kako bi vinovnike ZLA sklonili s pozicija moći širenja strave i smrti!!

Čak se i Katolička crkvena hijerarhija počela javno posipati pepelom kako je pogriješila sa svojom podrškom “struci” koja je promovirala smrtonosne doze. Papa bi najradije pojeo maskicu koju je stavio na svoje „presveto“ lice a na kojoj piše, i on ponosno reklamira, PFIZER.

Je li se i njemu “nešto” dogodilo”? Radi li farmaceutska globalna kompanija Pfizer još više na “poboljšanju” doza jer ju sadašnje nepodnošljivo optužuju za ubijanje nebrojene mase ljudi?!

Pfizeru ili Johnson&Johnsonu će “napredna civilizacija” dati još nebrojeno prilika da se “poprave” za razliku od Predsjednika Ruske Federacije kojeg traži MKS. Pokrenuta je tjeralica za njim jer u Bajićevoj optužnici piše kako je Vladimir Putin ratni zločinac!!

I ovdje na BALKANU ništa novoga. Lopovi i kriminalci u vrhu Srbije i Hrvatske žare i pale, te pljačkaju sve što im oko vidi, a ruka dohvati, BEZ IKAKVIH POSLJEDICA, štoviše, oni putem logistike dižu optužnice protiv onih koji ih raskrinkavaju kao ORTAČKU ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU!!??

Nikome se ništa za sada dogodilo nije. Vučić i dalje rasprodaje Srbiju i Srbe, a Plenković, nakon osuđujuće presude VSRH kako je njegov HDZ grupa kriminalaca, još žešće pljačka Hrvatsku i njezine građane!!

Tko i kakve su moralne kreature koje po nalogu poslodavaca jednakim žarom pišu kaznene prijave, kako protiv običnih ljudi koji ih raskrinkavamo, tako i protiv predsjednika država i federacija koji također raskrinkavaju ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU??

Da je “naš” Mladen Bajić optuženik za ratne zločine to znamo. Da ih je počinio Mladen Bajić za vrijeme rata u Splitskom vojnom zatvoru u luci Lora notorna je činjenica. Optužnica o tom dijelu “blistave” karijere Mladena Bajića poslana je i na međunarodni sud u Strazbourg. Prije 13 /trinaest/ godina!! 

Ovih dana zamolio sam gdina Darka Petričića, jednog od autora optužnice o sudbini tužbe protiv ratnog zločinca Mladena Bajića, da me uputi u sudbinu optužnice poslane u Strasbourg!


“Pozdrav prijatelju!

Nadam se da si dobro.

Izvješćujem te kako se u subotu u podne 15. travnja na Jelačić placu održava prosvjed protiv režima. Organizira ga HR branitelj Nico Baky Bakmaz.

Bit će i govora i govornika. Ja ću se obratiti, između ostaloga, o tekstu tužbe Mladena Bajića vezano za tuženika Vladimira Putina kojega “napredni svijet” pred Hagom optužuje za ratni zločin. Ne ulazim u tekst tužbe, ali mi jako smeta da je taj tekst pisao Mladen Bajić kojega si ti odavno pred Haškim tribunalom tužio zbog evidentnih počinjenih ratnih zločina. Molim te, javi mi je li Haški tribunal ikada odgovorio na tužbu?

Također, ako želiš, na skupu se možeš obratiti prosvjednicima vezano za tužbu protiv Mladena Bajića i pitati javno kako je moguće da itko takvog osumnjičenika angažira kako bi napisao tužbu protiv bilo koga, a poglavito protiv predsjednika Ruske Federacije?

Hvala ti na pozornosti. Očekujem tvoje očitovanje. Vjerujem i nadam se da ćeš se obratiti javnosti što bi dodatno dalo pečat vjerodostojnosti ovom skupu.

Primi moje srdačne pozdrave!!”


Darko Petričić je odgovorio,

“Prijavili smo Bajića Strasbourgu. Odgovorili su nam da se obratimo DORHU! D.”


Zatim sam Darko Petričića pitao, 

“Što je DORH učinio kada, ili ako ste mu slučaj prijavili? DORH na čijem čelu je tada bio optuženi ratni zločinac Mladen Bajić?!!! I o tome ću govoriti na ovom skupu, no predlažem da to ti učiniš jer će biti mnogo upečatljivije. Naime, ako čuo nisi, Mladen Bajić je bio angažiran od strane SAD-a, Britanske i EU administracije da napiše tužbu protiv “ratnog zločinca” Vladimira Putina. Osobno ne ulazim u ne/opravdanost tužbe, ali je nedopustivo da je na tužbi radio čovjek optužen za ratni zločin, Mladen Bajić.

Također, ako želiš, na skupu se možeš obratiti prosvjednicima vezano za tužbu protiv Mladena Bajića i pitati javno kako je moguće da itko takvog osumnjičenika angažira kako bi napisao tužbu protiv bilo koga, a poglavito protiv  predsjednika Ruske Federacije.

Hvala ti na pozornosti.

Očekujem tvoje očitovanje.

Vjerujem i nadam se da ćeš se obratiti javnosti što bi dodatno dalo pečat vjerodostojnosti ovom skupu..

Primi moje srdačne pozdrave!!”


Odgovor na moje pitanje dale su “napredne” DNOvine i DNOvinari. Mladen Bajić je živ i zdrav, puca od snage i volje ispuniti zadatak koji će “NAPREDNI SVIJET” učiniti još naprednijim. Njegov “pothvat” opisuju kao “najblistaviju točka karijere”.

Optužiti Vladimira Putina pred MKS-om za ratne zločine ne može bilo tko. MKS već uvelike Putina hvata kako bi ga priveo na dohvat ruci naručitelja tužbe za ratne zločine. NARUČITELJI ovakvih podvala uvijek pronađu sitnu dušu koja će odraditi svaki prljavi posao za njih.

Sve mora biti PO ZAKONU, makar po zakonu sile i siledžija. U ovom slučaju poslužili su se mišolikim ratnim zločincem Mladenom Bajićem. Jasno, dobro upakiranu optužnicu nitko nije provjeravao! TKO JE PAKUJE, ili je možda baš zato angažiran Mladen Bajić koji slovi kao kamen temeljac kuće na kojoj počiva kako lokalni, tako i globalni ORGANIZIRANI KRIMINAL.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Užas. A vama sam g. Škreblin do sada vjerovao a vi odmah i nemilice kontra druga Bajića. Pa kako se usuđujete!? Još ga i “bezsramno” obtužujeze za slučaj “Lora!”! Pa on je to morao, mislim na Lotu, jel’ kako ni se inače izjednačavali Hrvati s tim primitivnima kojima drug, samo neznam čiji, Bajić pripada! U “Bratstvo i jedinstvo iliti zjenicu oka “njihovoga”!” ne dirajte. Zašto!? Pa Srbi su pradavni narod, od 1878. postoje, njihov je Avram (Abraham), Mojsije, Isus, Balkan…. a Hrvati i njihove novovjeke kulture npr. Sopotska iliti preslikava Mohenjo Daro se tek, onako, uzput spominju pa…..