Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Red iz kaosa iliti što se to događa u Francuskoj?

Posted by Hrvatski Ratnik

Kaos u Francuskoj se namjerno raspiruje, komunisti žele da Europa utone u građanski rat i šalju svoje komunističke borbene jedinice kao što su Antifa i Migrantifa. Dok je francusko stanovništvo ometeno pobunama koje sponzorira Soros, Macron gura vjerojatno najbrutalnije zakone o cenzuri u francuskoj povijesti. Rezultat je pretvaranje Francuske u besprijekornu diktaturu bez prava za njezine građane. Ordo ab chao, red iz kaosa!

Dok je francusko stanovništvo ometeno pobunama koje je sponzorirao Soros, Macron gura vjerojatno najbrutalnije zakone o cenzuri u francuskoj povijesti. Svaka kritika države definira se kao protuzakonita, a širenje se kvalificira kao teško kazneno djelo sa zapriječenim dugogodišnjim zatvorskim kaznama i obespravljivanjem francuskih građana.

Ti su zakoni o cenzuri toliko neprijateljski nastrojeni prema ljudskim pravima da se čak i Treći Reich u Njemačkoj čini bezopasnim u usporedbi s njima. Time je Francuska konačno napustila tlo osnovnih demokratskih pravila. Rezultat je pretvaranje Francuske u besprijekornu diktaturu bez prava za njezine građane.

Samim Francuzima pažnju privlače kreteni Antifa u koje je Soros uložio mnogo novca. A u pozadini su zacementirani zakoni o cenzuri. Za to vrijeme Francuzi gledaju vijesti u emisijama koje im se nude i ne primjećuju kako im se sloboda ukida.

Quo vadis Francuska?


Kaos u Francuskoj se namjerno raspiruje, komunisti žele da Europa utone u građanski rat i šalju svoje komunističke borbene jedinice kao što su Antifa i Migrantifa. 

Već je isti kaos u Švicarskoj i Belgiji, te će se uskoro preliti u Njemačku! Vojna država je već spremna! Savršeno vrijeme dok koriste unutarnji rat kako bi kontrolirali ljude dok ovi vode rat izvana. Ordo ab chao, red iz kaosa. Prorokujem to već od 2020. godine! Svatko tko to u Francuskoj shvaća kao jedinstveno ne razumije ni neprijatelja ni plan! To je sve isplanirano! Kaos i strah uvijek idu na ruku ovim crvenim parazitima!


Ocjena četvrte noći nereda u Francuskoj:

– 2560 požara na javnim cestama
– 1350 izgorjelih vozila
– 234 zgrade spaljene ili oštećene
– Uhapšeno 1311 osoba
– Sinoć je širom Francuske napadnuta 31 policijska potaja i 11 žandarmerijskih baraka.
-Napadnuto je 26 gradskih skupština i 24 škole.
-Ozlijeđeno 79 policajaca i žandara.

Popis firmi uništenih ili opljačkanih tijekom nereda:

– 10 trgovačkih centara
– 200 masovnih trgovina na malo uključujući 15 spaljenih
– 250 trafika
– 250 poslovnica banaka

To je upravo ono što žele stvoriti: kaos. Sjetite se njihovog masonskog gesla: “Ordo ab chao” – Red iz kaosa. Potreban im je kolaps društva da implementiraju svoju 15-minutnu distopijsku stvarnost, pametni grad, kreditni karbonski otisak, potpuni nadzor i kontrolu nad svakim segmentom naših života.

Masovna imigracija koju smo vidjeli u proteklim godinama je trojanski konj koji im je trebao da unište Zapad iznutra. Zato Macron u svojim jučerašnjim izjavama nije okrivio migrante za nemire, okrivio je društvene mreže – zašto? Jer nam, između ostaloga, žele potpuno oduzeti slobodu govora.

Macron nije zakazao, napravio je točno ono što mu je naredio onaj koji vuče konce!

Ovi neredi, poput nereda Antifa nakon smrti Georgea Floyda, nisu spontani, niti su znak da se “mi ljudi” borimo protiv sustava, to je znak da im njihova metoda “zavadi pa vladaj” i dalje dobro služi.

Do skoro je bilo vakser i antivakser, znate li što je slijedeće na repertoaru?

Autor: InfoTeam

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar