Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Republika Hrvatska više ne postoji!

Udruga Hrvatski Ratnik

Prenosimo zanimljiv članak s portala Istinom protiv laži pod naslovom “Republika Hrvatska više ne postoji! Rođena 25.06.1991. – likvidirana 29.04.2013″. Mi se ne bavimo prijeporom oko toga kad je Republika Hrvatska postala d.o.o. 1991. ili 2013. Članak je vrijedan izvor informacija i prenosimo ga u izvornom obliku na prosudbu čitateljima.

Može li hrvatski narod vratiti Republiku Hrvatsku? Može! NARODNIM VETOM. Izaberimo svog predstavnika, vođu, poništimo sve protuustavne zakone (ako smo se na izborima odrekli suvereniteta nismo im ga dali bjanko), javno osudimo veleizdajnike, tzv. hrvatske predsjednike: Mesića, Josipovića, Kolindu, Milanovića, tzv. hrvatske premijere: Sanadera, Kosoricu, Oreškovića, Plenkovića i druge veleizdajnike.

1991. 19. svibnja 1991. – Referendum o hrvatskoj samostalnosti

1991. godine, predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman donio je odluku o raspisivanju referenduma o državnoj samostalnosti Hrvatske. Za pitanje o suverenosti i samostalnosti Hrvatske, glasovalo je ukupno 3.051.881 glasača ili 83.56 posto od ukupnog broja registriranih glasača. “Za” je glasovalo 2.845.521 glasača ili 93,24 posto naroda koji je izašao na referendum. “Protiv” je glasovalo 126.630 glasača ili 4,15 posto glasača koji su pristupili referendumu. Na osnov neposredno iskazane volje građana na referendumu Hrvatski je sabor 25. lipnja 1991. godine donio Ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske. Ishod referenduma bio je polazište donošenja i Odluke o raskidu državno-pravne sveze s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ koju je Hrvatski sabor usvojio 8. listopada iste godine, čime je Republika Hrvatska i formalno-pravno postala samostalna i suverena država. Ova odluka predstavlja ustavnopravni temelj samostalnosti i nezavisnosti hrvatske države.

1997. 1997.godine tzv. hrvatska Vlada odvela je u stečaj (likvidirala) Narodnu banku Hrvatske (NBH)

Što kaže Ustav RH?

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti: Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske odgovorna, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu. Sukladno članku 53 Ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom. Da bude sve po “zakonu i ustavu” pobrinuli su se Vladimir Šeks i Dejan Palić. Oni su izmjenama i dopunama Ustava naziv NBH 1997. godine promijenili u naziv Hrvatska narodna banka (HNB) koja je vlasništvo Rothschilda. Upravo tim imenom 1.1.1990. (prije proglašenja neovisnosti Republike Hrvatske) u Londonu je registrirana Rothschildova banka čiji je danas direktor Boris Vujčić, koji se lažno predstavlja hrvatskim guvernerom.

hhhnb

Potpuno je jasno da je naša – narodna banka NBH – opljačkana i planski odvedena u namješteni stečaj kako bi svjetski prevarant Rothschild uz pomoć domaće tzv. Hrvatske vlade izvlastio iz vlasništva hrvatski narod i postao njen vlasnik i vlasnik nekretnina. Ovo je odgovor zašto je Hrvatska prezadužena, a hrvatski narod u dužničkom ropstvu. Zato im se i žuri uvesti Euro!

http://istinomprotivlazi.eu/uz-kavicu/1791-boris-vujcic-se-lazno-predstavlja-hrvatskim-guvernerom-on-je-direktor-rothscildovog-hnb-a  

http://istinomprotivlazi.eu/uz-kavicu/478-plenkovicu-vujcicu-maricu-rezimski-mediji-prestanite-lagati-i-varati-hrvatski-narod-hrvatska-se-nije-obvezala-europskoj-uniji-za-uvodenje-eura

2010. Tzv. Hrvatska vlada 2010. godine potpisala je famozni Aqui communite

HDZ-ova Vlada 2010. godine potpisala je famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH. A sve promjene na Ustavu, naravno, radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić, i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH!? Dakle, Ustav Republike Hrvatske ne pripada narodu već je vlasništvo Vladimira Šeksa i Dejana Palića (hrvatsko-srpska koprodukcija dužničkog porobljavanja dvaju naroda). Copyright c 2010. Vladimir Šeks, Dejan Palić /sva prava pridržana/ Provjerite! Iako Članak 1. Ustav RH kaže da vlast proizlazi i pripada narodu, a Članak 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv.

2011. Protuustavno potpisivanje Lisabonskog sporazuma 9.prosinca 2011. (Mali Ustav EU)

Naime, Članak 135. stavak 4. kaže: “Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju s drugim asocijacijama”. Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stavak 1. kaže: “Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv”. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2. Ne obazirući se na to Jadranka Kosor (nedavno je Zoran Milanović nagradio) u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

Iako Članak 1.Ustava RH kaže: Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.”

2012. SDP-ova vlada, tzv. Kukuriku koalicija, potpisala je Agendu 21

Plan iluminata je preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. To stoji u AGENDI 21 koju je 2012. godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije, potpisao Neven Mimica. Potpisom su se obvezali i sprovoditi Agendu.

http://istinomprotivlazi.eu/uz-kavicu/2333-dva-veleizdajnika-seks-hdz-i-grbin-sdp-u-tajnosti-su-2015-te-iz-kaznenog-zakona-izbacili-clanak-137-kazneno-djelo-protiv-rh

2013. 29.04.2013. tzv. hrvatska vlada odvela je u stečaj (likvidirala) Republiku Hrvatsku. Istog dana započela je s radom paradržavna korporacija istog imena (naravno da nisu promijenili ime jer bi tada narod shvatio što su napravili) ali ograničene odgovornosti – tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

rh tvrtka1

Nakon potpisanog Lisabonskog sporazuma registrirana je paradržavna korporacija istog imena ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o.. Da bi započela s radom morala je likvidirati (odvesti u stečaj) Republiku Hrvatsku, što su i napravili prethodno enormno ju zaduživši. Oni koji su ju protuustavno (novcima bez pokrića) zaduživali oni su ju i kupili.

Pogledaj: Blokiran transakcijski račun Republike Hrvatske, blokada ažurirana 29.04.2013. stečajni postupak likvidacija (predstečajna nagodba), paradržavna tvrtka RH d.o.o. je aktivna.

Prvi direktor te lopovske, paradržavne korporacije bio je Ivo Josipović, a šefovi tzv. hrvatske vlade “Vlada d.o.o.” bili su Zoran Milanović (hauptverantwortlicher) i Ivan Domagoj Milošević (name primary executive)

miki

domagoj

2016. UN-ova Agenda 2030.

Nakon likvidacije Republike Hrvatske logičan slijed je likvidacija njenih stanovnika. Zar se to ne provodi?

http://istinomprotivlazi.eu/uz-kavicu/2418-izdvojeno-hzjz-je-paradrzavna-tvrtka-a-ne-javna-ustanova-ignorirajte-prevaranta-capaka-i-ostale-epidemioloske-agitatore   

http://istinomprotivlazi.eu/kolumne/ivica-luka-vrkic/2278-izdvojeno-procitajte-prava-prezimena-aktualnih-politicara-koji-dogovorno-pljackaju-lihvare-ubijaju-gmo-om-chemtrailsima-5g-mrezom-covid-cjepivima-sve-narode-bivse-drzave

17 točaka završne UN-ove Agende 2030. (depopulacije kako svjetskog tako i hrvatskog stanovništva) 2016. godine, hrvatskom narodu iza leđa, bez ijedne javne rasprave, potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković.

Zaključak

Republika Hrvatska za koju se 1991. izjasnilo 93.24% hrvatskih građana više ne postoji! Prethodno su ju protuustavno enormno zaduživši lažni Židovi (Jugosloveni, orjunaši, židoboljševici, lopovi, mafijaši) odveli u stečaj, likvidirali. Nakon likvidacije 29.04.2013. započela je s radom njihova paralelna država – paradržava istog imena ali ograničene odgovornosti, tzv. Republika Hrvatska d.o.o. I logično, oni rade (kradu i otimaju držeći nas u dužničkom ropstvu) za svoju privatnu tvrtku, odnosno za duboku državu.

1991. godine 93.24% hrvatskog naroda izjasnilo se za neovisnu Republiku Hrvatsku. Za ovu paradržavu, korporaciju ili tvrtku nitko nije glasovao. Stoga presude u ime RH d.o.o. od 29.04.2013. nemaju pravnu težinu niti zakonsko uporište. NIŠTAVNI SU! Kako sudac zaposlen u toj privatnoj tvrtki ili korporaciji može donositi presude u ime Republike Hrvatske? Kazneno djelo je i to što vlasnici te privatne tvrtke koriste ime Republika Hrvatska. Isto važi i za odluke stožera koji je segment poslovanja ove paradržavne korporacije RH d.o.o. Kao i za lažno predstavljanje premijera, predsjednika, ministara, zastupnika…

Korisni idioti

Tzv. hrvatski predsjednik Zoran Milanović i tzv. hrvatski premijer Andrej Plenković, zapravo su dva korisna idiota ove paradržave, savršeno uigran par: jedan hrvatskom narodu nudi nadu, drugi ju ubija, jedan je opozicija, drugi pozicija, jedan je prihvatio Agendu 21, drugi Agendu 2030, jedan kaže da se nećemo više cijepiti, drugi kaže da se moramo svi cijepiti, jednome smeta jugo, drugome bura, jedan voli bijelo vino, drugi crno… nema kraja blesiranju hrvatskog naroda. 

http://istinomprotivlazi.eu/kolumne/ivica-luka-vrkic/459-izdvojeno-drzavno-odvjetnistvo-zaprimilo-kaznenu-prijavu-protiv-milanovica-plenkovica-i-jandrokovica-zbog-laznog-predstavljanja-i-zlocinackog-udruzenja-sa-ciljem-depopulacije-hrvata-ali-uporno-suti

I jedan i drugi, Milanović i Plenković, pripadnici su eugeničke globalističke elite koja sve nežidove smatra robovima, goyima, životinjama ili beskorisnim potrošačima resursa. Njihov Ustav ili Biblija Talmud kaže: Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti!” (Talmud, S.ben Johaj 406) Agenda 2030 to provodi!

Može li hrvatski narod vratiti Republiku Hrvatsku?

Može! NARODNIM VETOM. Izaberimo svog predstavnika, vođu, poništimo sve protuustavne zakone (ako smo se na izborima odrekli suvereniteta nismo im ga dali bjanko), javno osudimo veleizdajnike, tzv. hrvatske predsjednike: Mesića, Josipovića, Kolindu, Milanovića, tzv. hrvatske premijere: Sanadera, Kosoricu, Oreškovića, Plenkovića i druge veleizdajnike.

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1674-narodni-veto-uloga-narodnog-veta-je-da-ponisti-protuustavne-zakone-na-izborima-smo-se-odrekli-svog-suvereniteta-ali-ga-nismo-dali-bjanko

Davno smo trebali poništiti paradržavu RH d.o.o., a tzv. hrvatskim političarima uručiti otkaz i otjerati ih s našeg Markovog trga i Pantovčaka. 

Ivica Luka Vrkić

Preneseno s portala Istinom protiv laži

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Hvala Bogu, neovisnih intelektualaca ima još uvijek, a i praktičnih ljudi. Q pokret ne spava