Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

SAD priznaju: Na tisuće kostura divova uništeni kako bi se sačuvala teorija evolucije

Posted by Hrvatski Ratnik

Vrhovni sud SAD-a primorao je ustanovu Smithsonian da objavi tajne dokumente s početka 20. stoljeća koji ukazuju na to da je ova organizacija bila umiješana u veliko povijesno zataškavanje dokaza o ostacima divovskih ljudi koji su otkriveni diljem Amerike i za koje im je naređeno da ih unište kako bi se zaštitila mainstream kronologija o ljudskoj evoluciji koja je postojala u to vrijeme.

Navodi o uništenju ovih ostataka potekli su od Američke ustanove za alternativnu arheologiju (AIAA), a Smithsonian ih nije baš dobro podnio, optuživši ustanovu za klevetu i pokušaj uništavanja reputacije institucije stare 168 godina.

Tijekom sudskog postupka Smithsonian je priznao postojanje dokumenata koji pokazuju uništavanje desetaka tisuća ljudskih kostura koji su dostizali visinu od 6 do 12 metara. Glasnogovornik Smithsoniana tvrdi da je to učinjeno jer službena arheologija, koja je u tom vremenu bila nedodirljiva, nije dozvoljavala mijenjanje službene teorije.

Prekretnica u sudskom postupku nastala je kada je kao dokaz prikazana butna kost veličine 1,3 metara što je bio neoboriv dokaz istinitosti tvrdnji o uništavanju kostiju gigantskih bića. Prikazana kost je ostatak koju je sakrio pokojni kustos muzeja sredinom 1930-tih godina. On je na samrti priznao što je učinjeno i rekao gdje je sakrio ostatak kostiju pred uništavanje.

Kustos je ostavio i pismo koje sadrži i ovaj dio: “Strašno je što se radi s američkim narodom, kada se krije povijest naših predaka, giganata koji su hodali Zemljom, kao što kaže Biblija i drevni tekstovi.”

Vrhovni sud SAD-a je sudski obvezao Smithsonian institut da otvori svoje klasificirane informacije iz tajnih sefova i obznani kako su uništavani dokazi o postojanju divovskih bića čiji su kosturi pronađeni.

Direktor American Institution of Alternative Archeology (AIAA) Hans Gutenberg je izjavio da će to biti epohalni doprinos o istini ljudske evolucije koji će pomoći da se sazna istina o divovskim bićima koji su živjeli na Zemlji. Vidno zadovoljan odlukom suda također je izjavio: “Konačno, nakon više od 100 godina laži istina o našim precima divovima izaći će u svijet.”

Odluka suda obvezala je sve organe i sudionike u postupku da se s dokumentima izađe u javnost tijekom 2015. godine, ali medijska mafija još uvijek čvrsto drži ključeve ‘mraka’ nad ljudima i dok se ne riješimo medijskog oligopola teško ćemo do istine.

Izvor: Croativ.net/Snopes.com

P.S. Trebamo li naglašavati kome je u interesu uništavati dokaze koji su kontra teoriji evolucije, koja je i dalje samo teorija jer je nedokazana i nedokaziva, a dokaza Božjeg stvaranja ima u izobilju, kud god se okrenete vidite ruku djela Njegovih.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Svakodnevno ponašanje ŠAČICE BANDE na čelu naše države, također ukazuje kako isključivo LAŽIMA, MRKVOM I BATINOM štiti svoje interese na račun ostalih. Stoje mnogi pokazatelji da je rat prilikom raspada pokojnicice UGOVOREN.. Jedan od ciljeva ili motiva tog scenarija gotovo je identičan motiv u o skrivanju ISTINE o postojanju divova.. Pod svaku cijenu treba ZADRŽATI isti režim koji je gazio i pljačkao za vrijeme JUGOSLAVIJE!!
    Da je doista nadležnima stalo do istine već bi TUĐMANOV REŽIM ptekopao JASENOVAC I OKOLINU te svijetu a poglavito DEŽURNIM MRZITELJIMA SVE HRVATSKOGA, kako JASENOVAČKI MIT je služio, nažalost i DANAS isključivo služi, isticanje izmišljenoj genocidnosti nas HRVATA?!

  2. I Hrvati imaju svoje mitove o divovima. I ne samo da imamo mitove o njima već smo ih ovjekovječili nazvavši naš najstariji NP po njima – Kornati! Borili su se uz Svevišnjeg i Ratnike Sunca protiv sila zla no izginuli su i pali u more! Dakako, ne samo javnost već i oni kojima bi to trebao biti posao, nemaju pojma o tome, ili ne smiju imati pa tako, u “obrazovnoj” emisiji HRT-a izrađenoj u suradnji s ministarstvom turizma, kaže pripovjedačica kako je ime KORNATI nastalo NAJVJEROJATNIJE (!!!) po vrhovima nekih brda!! Da, podjednako istinito kao što i ime Šibenik NAJVEROJATNIJE (po našim “intelektualcima”) potiče od nekih šiba na vrhu brda! Nije li vrijeme za otvaranje očiju i učenje istine!? Bog i Hrvati!