Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Samo su falili čepovi u stražnjici

Posted by Hrvatski Ratnik

Zbilja živimo u čudnim vremenima. Da je Michelangelo, kao najveći umjetnik u povijesti, danas živ, nitko ga ne bi ni primjetio. Danas je došlo do inverzije poimanja umjetnosti, bolesno i nakaradno je postalo IN, a lijepo je AUT. Današnja bolesna i nakaradna umjetnost je postala degradacija same sebe. Primjer toga imamo i na ovogodišnjoj Dori. Samo su falili čepovi u stražnjici.

Na Youtube kanalu GranaTV Granissimo pročitah komentar profesora Jure Kokeza na pobjedničku pjesmu ovogodišnje Dore koji pogađa ravno u sridu, te ga prenosim u cijelosti:


Izvedba Leta 3 je duhovno ništavilo, pače, iritantno i bolesno, zastrašujuće i uvrnuto, poput posrnulog društva i svijeta u cjelini, bijeda i dno dna. Ove riječi nisu pretjerane. U protivnom bi značilo da smo oguglali na perverziju. Tipičan doseg bezbožnog spektra. Publika aplaudira kao da je riječ o nečemu dobrom, vrijednom i kvalitetnom. (O.A. Pitanje je je li uopće publika aplaudirala ili…)

Poput HDZ-SDP-ovih egzekutora koji su brzi i efikasni u namjerama da izvrše naredbe iz đavoljeg gnijezda. Da “otkinu” glavu, tj. provedu lobotomiju (anuliraju samosvjesnost) i iščupaju srce (hrabrost) našem narodu. Samosvijest o vrijednoj vlastitoj baštini i kulturi kroz povijest. Cilj je odnaroditi narod. Stvoriti idiote koji nemaju svoje mišljenje. Zabrinuti za naše dobro i našu budućnost oni poručuju: slobodno budite nakaze, promijenite spol, jedite govna, nemajte nikakav ispravan orjentir, neka vam se tijelo razboli, smrt je poželjna, mrzite Svevišnjeg Boga, dozvolite da vas đavao zajaši i stavi vas pod svoje uzde i svoj jaram i zauvijek izbaci s putanje istine, Krista i vjere, Bog ionako ne postoji… Let 3 je samo mali dio manifestacije velikog programa kojeg su nam tzv. elita i domaći izdajnici pripremili.

Čupanjem duše i gaženjem svega ljudskog i vrijednog, zdravog, konstruktivnog, normalnog u vlastitom biću i narodu došli su do točke s koje nema natrag. Tako oni misle. To i jesu jasno zacrtani ciljevi kabale i Kulta, i ne tiču se Hrvata posebno, ovo je atak na čitavo čovječanstvo s veoma jasnim i preciznim ciljevima! Zar sve ove protekle godine i posljednji događaji u Saboru ne svjedoče jasno o ovom zlu?

Kekin i ekipa napuštaju isti, tobože u ime zaštite prava transrodnih osoba! Mizerno, da ne može mizernije! Zar Plenkovića nije u potpunosti obuzeo demon? Zar nije on taj koji realizira sve ove destruktivne ciljeve i zar upravo on vlastiti narod ne gura upropast, zar ga upravo on ne tretira baš kao marvu i zar ga svojim postupcima ne gura u ponor i propast, i tjera doslovno u klaonicu?

Hoće li se ovaj narod otrijezniti? Bojim se da je tom istom narodu spomenuti udbaški sin izvršio desalinizaciju tj. izvadio i zadnje zrnce soli iz ono malo moždane tvari koju je posjedovao pa izgubio. Nadajmo se i molimo Boga da ovakvo stanje ne bude potrajalo dugo i da što prije završi. Svrgnuti tirane i rasvijetliti puta, okrenuti se molitvi i Bogu, to nam je činiti. Mi i nama slični smo hrabri i nećemo odustati sve do pobjede! Unatoč njima i nakaradi, i duhovnoj bijedi grupe Let 3 (s nimalo bezopasnim namjerama).


Što na ovo reći nego bravo Jure!!!

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar