Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Sedam godina zatvora roditeljima koji odbijaju promjenu spola djece!

Posted by Hrvatski Ratnik

Škoti su bijesni jer SNP predlaže sedam godina zatvora za roditelje koji odbijaju promjenu spola djece. Roditelji mogu čak biti preventivno gonjeni i prije nego se dogodi bilo kakvo odbijanje da njihovo dijete promijeni spol. – Zanimljivo je da taj zakon promiče, kako sam kaže, praktični musliman pakistanskog porijekla, Humza Yousaf, inače Škotski premijer i čelnik SNP-a (Škotske nacionalne stranke). Ako netko misli kako je ovo daleko od nas…

neka se sjeti što je sve bilo daleko od nas prije nego je usvojeno kod nas…

Roditelji koji ne dopuštaju svojoj djeci promjenu spola mogli bi biti osuđeni na do sedam godina zatvora prema radikalnim novim planovima SNP-a (Škotska nacionalna stranka) da zabrani ‘konverzijske terapije’ (procjene psihologa i psihijatara o opravdanosti promjene spola – Op.A.).

Prijedlozi od utorka otkrivaju da bi, prema planovima stranke koja se zalaže za neovisnost Škotske, bilo koje radnje osmišljene da “promijene ili potisnu” rodni identitet drugog pojedinca ili koje drugom pojedincu nanose fizičke ili psihičke ozljede, bile nezakonite.

Ministri SNP-a su tvrdili da se navodno obraćenje često događalo u ‘obiteljskom okružju’, što ukazuje na to da bi roditelji mogli biti kazneno gonjeni ako odbiju prihvatiti da je njihovo dijete transrodno.

Kao primjer nečega što bi prema novim pravilima bilo protuzakonito, dijete se ne bi smjelo spriječiti da se “odijeva na način koji odražava njegovu seksualnu orijentaciju ili rodni identitet”, a roditelj koji ga pokuša spriječiti krši zakon. Ovo je neovisno o tome je li roditelj vjerovao da postupa u najboljem interesu djeteta.

Štoviše, prema The Telegraphu, kao i prema novom kaznenom okviru, savjetovanje navodi da se preventivne naredbe mogu izdati protiv roditelja i vjerskih vođa, čak i ako se prakse obraćenja još nisu niti dogodile.

Ovo nije prvi put da su škotski nacionalisti izazvali kontroverzu oko rodnih pitanja. Godine 2023. bivša prve ministrica Nicole Sturgeon osramotila se s planovima da dopusti djeci od 16 godina promjenu spola, a mlađima da se mogu samoidentificirati kao drugi spol. Potez je blokirao Westminster.

Neke skupine su bijesne na nove prijedloge. Marion Calder, direktorica grupe za kampanju ‘For Women Scotland’, rekla je: “Jako smo zabrinuti da će ovi planovi kriminalizirati roditelje pune ljubavi, koji bi se mogli suočiti s godinama zatvora samo zato što su se odbili pridružiti kultu rodne ideologije. Također će aktivistima i socijalnim radnicima dati neviđene ovlasti da se miješaju u obiteljski život, dok će imati jeziv utjecaj na terapeute i savjetnike.”

Dodala je da bi, ako SNP i Zeleni savez u Holyroodu ‘inzistiraju’ na guranju ovog zakona, mogao završiti ‘na isti način’ kao i omraženi zakoni o samoidentifikaciji i imenovanju osoba, koji su naposljetku blokirani na sudu.

Autor: Max ParrY / express.co.uk

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. Kad se čovjek igra boga ,onda bog dođe i napravi reda. Ajde što ovi bolesni psihopati nisu normalni koji ovo predlazu i mjesaju se u obitelji i roditeljstvo. Već mi nisu jasni roditelji koji na ovo šute.Mi smo duzni stiti našu djecu,Državu,planetu zivotinje od psihopata kojima smo dali previše ovlasti i još ih placamo ua to ,i sad se mnogi cude,pa ljudi to dozvole. Pa zivotinje brane svoje mlade,čovjek je postao zlo koje sve unistava pa i samog sebe.

  2. Ovo mi nije trebalo pred spavanje. Kako zaustaviti Hoću li kao majka i baka bez obzira na molitvu moći mirno utonuti u san.

    1. Draga Ljubice, beštije će pokušati sve kako bi ispunili naloge sotone kojem služe i koji ih bogato nagrađuje za njihovu službu, ali Bog je ipak gospodar sveg stvorenog, tako da imaj povjerenja u Gospodina, moli i Njemu prepusti brige.