Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Smrt dvoje Riječana skrivio krijumčar ilegalnih migranata!

Posted by Hrvatski Ratnik

Zar su ovo demografske mjere premijera Plenkovića o kojima je neki dan pompozno pričao: useliti što više migranata i pri tome usput smanjivati broj Hrvata, ako treba i gaziti ih autom? – piše Herman Vukušić na svom Facebooku u povodu stravičnog sudara u noći s petka na subotu na autocesti Zagreb-Rijeka kod čvora Novigrad. Pored Hemanova komentara donosimo i članak koji je objavila Radio Mrežnica s točnim opisom događaja…

Jutrošnja strava kod Novigrada samo je stvarnost naše demografske politike

Stidljivo su glavnostrujaški mediji jutros izvjestitili o stravičnoj nesreći koju je terenac prepun ilegalnih migranata izazvao na autocesti Zagreb-Rijeka kod čvora Novigrad, a u kojoj su život izgubile dvije osobe.

Nitko, osim lokalnog medija, Radio Mrežnice, u naslovima ne govori cijelu istinu, već činjenicu da se radi o krijumčarenju migranata stidljivo provlače kroz tekst. Tako, na primjer, u svojem “izvješćivanju”, jedan od glavnih dnevnih listova uopće ne spominje migrante, već samo kažu kako je “komunikacija s ozlijeđenima bila otežana jer je riječ o strancima”.

Za domaći svijet tog kraja problemi s migrantima su svakodnevica. Neki dan sam se osobno uvjerio kako se cijeli lokali i zgrade u Dugoj Resi prenamjenjuju za njihov smještaj, a u svega zadnjih par dana ulovljeno je čak šest krijumčara.

Zar su ovo demografske mjere premijera Plenkovića o kojima je neki dan pompozno pričao: useliti što više migranata i pri tome usput smanjivati broj Hrvata, ako treba i gaziti ih autom?

DO KADA ĆEMO SVE TO I DALJE DOPUŠTATI ?????

Izvor: Herman Vukušić / Facebook

Smrt dvoje Riječana na autocesti skrivio krijumčar migranata, prevozio Egipćane. Sin stradalih stabilno, ali u šoku

16-godišnji mladić iz Rijeke koji je ostao bez roditelja je u karlovačkoj bolnici

Smrt dvoje Riječana, odnosno bračnog para, noćas na autocesti prije čvora Novigrad na Dobri skrivio je vozač mađarskog vozila koji je iz pravca Vukove Gorice išao prema Novigradu, a onda “preletio” u suprotni trak i udario u riječko vozilo. Utvrđeno je to nakon očevida, a priopćio i županijski DORH.

Vozač vozila Mitshubisi Pajero prevozio je ilegalne migrante i to Egipćane, doznaje naš radio. Radi se redom o punoljetnim osobama. Vozio je autocestom u smjeru tunela Sveti Marko i u jednom trenutku  zahvatio metalnu ogradu i izgubio kontrolu.

Potom je prešao središnji dio cijele autoceste i vozilom prešao na suprotnu kolničku traku, dakle pravac Karlovac – Rijeka. Tu je udario u riječko vozilo koje je išlo tim smjerom i u kojem se nalazila tročlana obitelj.

Na mjestu nesreće poginuo je riječki bračni par, vozač star 48 godina i njegova supruga stara 47 godina, a s njima je u vozilu bio i 16-godišnji sin. On je prebačen u karlovačku Opću bolnicu i stanje mu je stabilno, ali je u stanju šoka.

Identitet trećeg stradalog nije službeno utvrđen, no nagađa se da je riječ o krijumčaru migranata, odnosno vozaču vozila koji je i skrivio nesreću.

Očevidom je utvrđeno da je u prometnoj nesreći dvanaest osoba tjelesno ozlijeđeno. Uz 16-godišnjeg Riječanina svi ostali ozlijeđeni su migranti. Smješteni su u bolnicama u Karlovcu, Ogulinu, Rijeci i Zagrebu.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje obdukcije smrtno stradalih osoba te su u tijeku izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, kao i utvrđivanje identiteta svih sudionika prometne nesreće.

Izvor: radio-mreznica.hr 

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar