Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Sretan, radostan i blagoslovljen BOŽIĆ svima nama!

Posted by Hrvatski Ratnik

Na ovaj Veliki dan molimo dragog Boga da svim dobrim ljudima pošalje Duha svoga kako bi svi shvatili da ni u jednom čovjeku nije spasenje ni istina, ma koliko nekakvih titula imao, spasenje i istina je samo u Bogu Ocu i Njegovom Sinu Isusu Kristu. Udruga Hrvatski Ratnik svim ljudima dobre volje želi radostan i blagoslovljen Božić, dan sjećanja na rođenje Gospodina našega Isusa Krista. Sretan, blagoslovljen i radostan Božić svima nama!

Lk 1, 26-38

U ono vrijeme: Posla Bog anđela Gabriela u galilejski grad imenom Nazaret k djevici zaručenoj s mužem koji se zvao Josip iz doma Davidova; a djevica se zvala Marija. Anđeo uđe k njoj i reče: “Zdravo, milosti puna! Gospodin s tobom!” Na tu se riječ ona smete i stade razmišljati kakav bi to bio pozdrav. No anđeo joj reče: “Ne boj se, Marijo! Ta našla si milost u Boga. Evo, začet ćeš i roditi sina i nadjenut ćeš mu ime Isus.”

“On će biti velik i zvat će se Sin Svevišnjega. Njemu će Gospodin Bog dati prijestolje Davida, oca njegova i kraljevat će nad domom Jakovljevim uvijeke i njegovu kraljevstvu neće biti kraja.”

Nato će Marija anđelu: “Kako će to biti kad ja muža ne poznajem?” Anđeo joj odgovori: “Duh Sveti sići će na te i sila će te Svevišnjega osjeniti. Zato će to čedo i biti sveto, Sin Božji. A evo tvoje rođakinje Elizabete: i ona u starosti svojoj zače sina. I njoj, nerotkinjom prozvanoj, ovo je već šesti mjesec. Ta Bogu ništa nije nemoguće!”

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar