Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Stižu Globalne putovnice SZO-e uz nove bolesti povezane s klimatskim promjenama!

Posted by Hrvatski Ratnik

Budući da granice u Europi sada kontrolira Svjetska zdravstvena organizacija, necjepišama će biti zabranjeno kretanje između zemalja. Najsmrtonosnije bolesti na svijetu stižu u Ujedinjeno Kraljevstvo poradi klimatskih promjena. Guvernera nigerijske središnje banke nova je vlada smijenila i uhitila 9. lipnja poradi drastičnog ograničavanja pristupa građana gotovini za što je on odgovoran a što je ozbiljno oštetilo gospodarstvo…

Nije dugo trebalo da Svjetske putovnice SZO-e za cjepiva zažive u Europi

Budući da granice u Europi sada kontrolira Svjetska zdravstvena organizacija, necjepišama i drugim protivnicima bit će zabranjeno kretanje između zemalja. Ovo će se brzo proširiti svijetom. Očekujte i druge dodatke u putovnici, koji se mogu ali i ne moraju odnositi na zdravlje, poput određenih popratnih bolesti ili ugljičnog otiska. Univerzalni ID će također biti povezan s pristupom internetu i korištenjem digitalnih valuta središnje banke. ⁃ Urednik Technocracy News

Kako sporazumi Svjetske zdravstvene organizacije o pandemiji donose plodove tako je i žig zvijeri stigao u Europu. Sve što su stručnjaci Public Healtha (Javnog zdravstva) učinili od početka pandemije COVIDA-19 dovelo je do ovog trenutka trijumfa globalne tehnokracije.

“SZO i EU Komisija pokreću značajnu digitalnu zdravstvenu inicijativu kako bi pomogli u zaštiti ljudi diljem svijeta od trenutnih i budućih prijetnji zdravlju,” tweetao je SZO 5. lipnja. “Ovo je prvi gradivni blok SZO Globalne mreže za digitalnu zdravstvenu certifikaciju koja će razviti širok raspon digitalnih proizvoda za pružanje boljeg “zdravlja za sve” #HealthForAll”.

Orwellovske mreže digitalne društvene kontrole pune su ljubavi i liberalne su. #ZdravljeZaSve.

Izvor: technocracy.news

Više na poveznici ovdje.

Najsmrtonosnije bolesti na svijetu zbog klimatskih promjena stižu u Ujedinjeno Kraljevstvo: stručnjaci upozoravaju kako će komarci i krpelji, koji prenose viruse sa stopama smrtnosti do 50 %, učiniti Britaniju domom 

Smrtonosna bolest, koja ubije do polovice svih koje zarazi, na putu je za Ujedinjeno Kraljevstvo, a sve zbog klimatskih promjena, tvrde vodeći stručnjaci. Zika i groznica ‘lomljivih kostiju’ također će se s vremenom proširiti na britanskom tlu, upozorili su. 

Znanstvenici su danas rekli zastupnicima u parlamentu da su bolesti koje prenose komarci i krpelji usmjerene prema Velikoj Britaniji budući da porast temperature proširuju njihov doseg.

Jedna od njihovih najvećih briga je krimsko-kongoanska hemoragijska groznica (CCHF), bolest sa stopom smrtnosti od gotovo 40 posto. Groznica Rift Valley je još jedna moguća prijetnja i brojke pokazuju kako može biti još smrtonosnija.

Zastupnicima je još rečeno kako bi početne infekcije mogle proći nezapaženo jer liječnici NHS-a nisu upoznati s formalno stranim patogenima.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), koja krimsko-kongoansku hemoragijsku groznicu navodi kao jednu od svojih devet ‘prioritetnih bolesti’, kaže da je ova već stigla do Francuske. 

Izvor: dailymail.co.uk

Više na poveznici ovdje.

Guverner nigerijske središnje banke uhićen nakon svoje kampanje protiv gotovine

Guvernera nigerijske središnje banke nova je vlada smijenila i uhitila 9. lipnja poradi drastičnog ograničavanja pristupa građana gotovini, za što je on odgovoran a što je ozbiljno oštetilo gospodarstvo, te mnoge ljude bez bankovnih računa bacilo u bijedu i oduzelo im mnoge mogućnosti zapošljavanja.

Washington Post izvještava da je Tajna služba u subotu uhitila Godwina Emefielea koji je u svojih devet godina na dužnosti učinio Nigeriju pokusnim kunićem globalista u eliminaciji gotovine, biometrijskom digitalnom identitetu i potpunoj kontroli. Prije toga ga je smijenio novi predsjednik zemlje, Bola Tinubu.

Međutim, novine šute, ili u najboljem slučaju nejasno nagovještavaju o drastičnim novčanim restrikcijama koje je nametnuo Emefiele i posljedičnoj ekonomskoj šteti. Za to morate pročitati Nicka Corbishleya o golom kapitalizmu.

U ožujku je središnja banka na zahtjev Vrhovnog suda ukinula neustavna ograničenja. Nigerija je najmnogoljudnija i ekonomski najjača nacija u Africi, iako su njeno bogatstvo i razvoj krajnje nejednako raspoređeni.

Prema priopćenju vlade, uhićenje guvernera središnje banke povezano je s istragom koja se vodi protiv njegove administracije zbog reforme financijskog sektora. Emefiele je gotovinska ograničenja, između ostalog, opravdao činjenicom da treba ojačati digitalnu valutu središnje banke eNaira, koja je uvedena uz potporu Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), a koja se gotovo uopće ne koristi.

Nigerija je bila prva mnogoljudna zemlja koja je pokrenula digitalnu valutu središnje banke širom zemlje. Njihov neuspjeh bio je i ostaje velika prepreka za MMF i zajednicu središnjih banaka budući da većina glavnih središnjih banaka radi, međunarodno koordinirano od strane MMF-a, Banke za međunarodna poravnanja i Svjetskog ekonomskog foruma, na uvođenju eDollara, eEura, ePounda itd.

Izvor: norberthaering.de

Više na poveznici ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar