Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Što drugi pišu o nama? – Što želi Gordan Šebalj? by Embargo.hr

Posted by Hrvatski Ratnik

Kakvi su stvarni ciljevi Gordana Šebalja i što ga motivira u njegovim nastojanjima? Pažljivo smo promatrali njegove aktivnosti od samog osnutka udruge Hrvatski Ratnik, gdje obnaša dužnost predsjednika. Nije potrebno detaljno elaborirati način djelovanja gospodina Šebalja; umjesto toga, želimo skrenuti pažnju na to zašto njegova prisutnost smeta pojedincima unutar vladajuće strukture. – donosi portal embargo.hr, te nastavlja…

Kroz analizu Šebaljevih javnih nastupa postajemo svjesni izražene predanosti ovog čovjeka, ili kako ga neki nazivaju, “TOKARA”, prema domovini. Iz njegovih riječi proizlazi snažna poruka Hrvatskom narodu potičući ih na buđenje svijesti o važnosti vlastite države. Njegovi govori jasno ukazuju na potrebu da se odbaci jugonostalgija te simboli koji su nanijeli zločin hrvatskom narodu, poput zvijezde petokrake.

Ono što čini Gordana Šebalja posebnim jest njegova strastvena predanost domoljublju. Kroz svaki izgovoreni stih on neizmjerno voli svoju zemlju, a to postaje očito kroz snažne emocije koje prenosi svojim sugrađanima. Njegova ljubav prema Hrvatskoj očituje se u hrabrosti s kojom se suprotstavlja izazovima i otvoreno progovara o problemima koje hrvatski narod prolazi.

U Šebaljevim porukama ne vidimo ništa negativno, već se radi o normalnim izrazima ljubavi prema demokratskoj i suverenoj državi.

Hrvatski branitelji položili su svoje živote za slobodu koju danas uživamo, no Šebalj ističe potrebu da se naša država konačno uredi.

On je jedan od brojnih revoltiranih branitelja koji su, hrabro se izražavajući u miru, odlučili progovoriti o svim problemima koje Hrvatski čovjek nosi – pravo na izbor, sloboda govora i otpor prema negativnostima koje smo naslijedili od bivše države.

U svjetlu svega navedenoga ne možemo osporiti činjenicu da Šebalj, kao otac petero djece, iskreno štiti govorom i nastoji probuditi svijest kod naroda.

Njegova strast prema domovini ne samo da je očita, već je i zarazna, potičući nas da svi zajedno gradimo bolju budućnost za Hrvatsku.

Autor: Nikolina B./embargo.hr

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
  1. On je veliki patriota i istinski voli svoju zemlju. Ne vidim ništa loše. Potrebno su nam takvi ljudi. Svaki blagoslov njemu i njegovoj familiji.

  2. Pozdrav od srca. Gordanu Šebalj.!!!! Udrugi Hrvatski Ratnik. Bog vas sve blagoslovio braćo u Kristu.!!!! Borit ćemo se do zadnje kapi krvi. Svako na svoj način koliko može i umje za Hrvatsku. !!!! ZDS. Bog i Hrvati; svi drugi koji štuju vrjednosti i nauk Isusa Krista. Biblije Amen. Pozdrav svima u Udrugi. Želim vam sretnu i uspješnu, novu Godinu 2024.g. Puno zdravlja, mira i Božjeg Blagoslova. Vama i vašim obiteljima. Živjela nam vječno naša Domovina Hrvatska. !!!!!✌????????❤????❤????????????????????????????????????????????????????????????????

  3. Imala sam ćast upoznati gospodina Gordana Šebalja. Nije on čovjek od puno riječi, on je čovjek koji djeluje. Dok su mi svi okrenuli leđa od institucija do građana, on je bio taj koji me saslušao. I ne mogu se ne zapitati: Zar je jedino Gordan Šebalj vidjeo u kom problemu se nalazim?