Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Što je zločinački režim ili kako uništiti Hrvate koji odbijaju nasjesti na globalističke laži?!

Piše: Mario Škorin

Kako se od najsposobnije i najjače vojske na svijetu postaje traumatizirani poltron? Dovoljno ih je jednom pobijediti, pobiti većinu mislećih vođa, pobiti im doglavnike, pobočnike… potrpati žive po još uvijek zapečaćenim rudnicima, mnoge rastjerati a ostatak preodgajati u obrazovnim ustanovama Golog otoka, Stare Gradiške… Potom im uvalite kolektivnu krivnju, jer ti Hrvati zamišljahu da mogu imati svoju državu u kojoj će oni sami vladati! A to ne ide tako!

Znate li da je svrgnuti engleski kralj Edvard VIII pozvao Hitlera (ne znajući da je on britanski mućak na čelu Trećeg Rajha) da izvrši invaziju na Englesku, sravni je sa zemljom i zauvijek iskorijeni zlo iz svijeta!?

“Židovi rade protiv nas djelotvornije nego neprijateljske vojske. Tisuću su puta pogibeljniji za naše slobode i za veliku stvar koju smo prigrlili. Oni su narodna kuga, najveći neprijatelji narodne sreće.”
George Washington, 1.predsjednik SAD, 1732 – 1799

“Strastvena želja vapijućih srca Židova nada se da će doći onaj dan kada će oni moći da se odnose prema nama tako kao što su postupali u vrijeme Jesfiri u Perizji. I koliko je Židovima bliska knjiga Jesfir koja opravdava njihovu krvoločnost, osvetoljubivost i apetite razbojničkih nada! Nikada sunce nije svjetlilo narodu krvožednijem i osvetničkijem, koji se zanosi idejom uništenja i ugušenja ljudi druge vjere.”
“Židovi su kuga, zaraza i nesreća koju iz njemačkih zemalja valja izgnati isto onako, kako su otišli iz Egipta.”
Martin Luther, crkveni reformator, 1483 – 1546

“Ma gdje bilo, u zemlji, u kojoj se naseljavaju Židovi, nezavisno od njihovog broja, oni snižavaju njen moral, komercijalno poštenje, izoliraju se i ne dopuštaju asimilaciju. Ako ih mi putem Ustava ne isključimo iz SAD, onda za manje od 100 godina oni će navaliti u velikoj količini, uzet će vrhunac, progutat će zemlju i promijeniti oblik našeg upravljanja. Ako ih ne isključite, onda za manje od 200 godina naši potomci će raditi na poljima izdržavajući njih, dok će oni trljati ruke u svojim uredima. Upozoravam vas, ako Židove ne isključite zauvijek vaša djeca će vas proklinjati u vašim grobovima.”
Benjamin Franklin (1706 – 1790)

Podsjetimo se na tzv. “mirnu reintegraciju” i veliko slavlje nakon dvije godine patnje Istočne Slavonije i svih domoljubnih Hrvata! “Što još da vam obećam”, viče F. Tuđman, ako se dobro sjećam, diže ruke, smješka se a pajaci oko njega i raja plješću na dobro odrađenoj farsi. U međuvremenu, Servi su ispraznili većinu masovnih grobnica, što se saznalo kasnije i još uvijek se saznaje a o čemu sam ja godinama govorio i pisao, ispražnjeni su Đeletovci pa su Briti dali zeleno svjetlo za povrat teritorija. I svi sretni! Jer tko traži malo još manje dobije! Usput prizna podanički mentalitet, dočim je u poziciji tražiti a ne uzeti svoje vlastitim snagama.

Kako se od najsposobnije i najjače vojske na svijetu postaje traumatizirani poltron, psihijatri, psiholozi i sociolozi mogli bi napisati više knjiga nego ih stane u aleksandrijsku knjižnicu. Međutim, dovoljno ih je (barem) jednom pobijediti, pobiti većinu mislećih vođa, pobiti im doglavnike, pobočnike, njihove obitelji, sljedbenike i simpatizere, njihove obitelji iskorijeniti, potrpati žive po još uvijek zapečaćenim rudnicima, mnoge rastjerati a ostatak preodgajati u obrazovnim ustanovama Golog otoka, Stare Gradiške, Lepoglave… pa tako Ranković ustvrđuje da je do 1964-e kroz te obrazovne kazamate prošlo 3.770.000 (!!!) polaznika, većinom onih koji nisu bili preveliki Hrvati ali predstavljaju opasnost i onih koji nisu stigli biti potrpani po jamama i rudnicima jer ih je dohvatila saveznička milosrdna amnestija!

Potom im uvalite kolektivnu krivnju, pronađete neko izmišljeno uporište za tu tvrdnju koja im visi nad glavom kao Damoklov mač i postavite im dežurne političke kontrolore kojima je zadatak tu laž podgrijavati svakom prilikom kad ovi pokušaju podignuti glavu i išibati ih njome a usput i “podsjetiti” svijet na zločinački karakter tih opakih Hrvata! Jer imahu oni zločinački režim u njihovoj tzv. Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, imahu zatvore u kojima držahu kriminalce, državne neprijatelje i podrivače sustava, upravo one koje mi slavimo i masno plaćamo da i na “oslobođenom” teritoriju, u cijelom regionu, koji je nekad znan pod imenom Hrvatsko kraljevstvo, uvodimo demokraciju! Jer ti Hrvati zamišljahu da mogu imati svoju državu u kojoj će oni sami vladati! A to ne ide tako!

Stoga ćemo se dogovoriti koliko su Hrvati pobili nehrvata, barem milijun-dva, one koji su pobjegli iz Srbije i došli u azil u Sesvetskom Kraljevcu nisu stigli, ali priče moraju biti osobne pa su Stevanu kopali oči, strica mu pekli živog na ražnju a od dječjih ušiju radili ogrlice! Predvodnik im bijaše zločinac dr. Ante Pavelić, njihov poglavnik koji je u svom uredu na stolu imao veliku zdjelu punu dječjih očiju, a u Jasenovcu su dnevno ubijali barem tisuću uznika pa ih potom bacali u Savu što su svjedočili mnogi Zagrepčani šetajući se obalom!

Ostatak su mljeli mljevilicom kostiju koja se zajedno s drugim strojevima iz Jasenovca prebacila u Kragujevac, a tamo joj se u novoosnovanoj tvornici Crvena Zastava gubi svaki materijalni i pisani trag kao da nikad nije ni postojala! I da je samo poglavnik znao da mu Stepinac i Budisavljevićka rade iza leđa i spašavaju od plinske komore na desetke tisuća djece, i oni bi završili na ražnju! A eto, nije…

Vratimo se Tuđmanu, najmlađem Titovom generalu, majoru KNOJ-a koji je sredinom 1945-e jahao Slovenijom, agentu spavaču kojeg nitko živ u javnosti nije poznavao do početka balvan revolucije tj. dogovorenog plana razmontiravanja Yuge i prodaje svega što je vrijedilo, posebice u Hrvatskoj. I Sloveniji. Prijevarom je “postao” predsjednik HDZ-a kao što je i AP godinama kasnije postavljen postao to što je postao, a već unaprijed zna da će osvojiti preko 65% glasova na izborima iako ni 5% raje, kako je već rečeno, nema pojma tko je on! Ali, znakovita je “promjena vlasti”!

Podsjetimo one koji to još ne znaju – vlast nitko ne da milom pa je njegov komunistički prethodnik ili bio prisiljen na ustupanje trona ili je to bila predstava za raju jer oba dolaze iz istog štakorskog legla! No, jednom možda povijesničari, kad to više nikog ne bude zanimalo, ustanove istinu, iako je to malo vjerojatno sudeći po dosadašnjim “otkrićima”!

Dakle, taj F.T. je Ustavom iz 1990-e u prosincu promijenio hrvatsku zastavu, odbacio onu koju je par mjeseci prije ljubio dok se podizala na stijeg i uspostavio novu po kojoj ostajemo u okviru granica iz 1943-e koje su nacrtali Briti i njihova komunistička i četnička kopilad pa svaka buduća djelovanja hrvatske vojske, ako ih bude jer rat još nije počeo – to je bio pripremni paket mjera, mogu objesiti mačku o rep, i (opet) samo sanjati svoju Državu Hrvatsku jer će se, makar došli do povijesnih granica s Bugarskom, makar oslobodili i Rašku i Duklju, makar desetmetarsku zastavu digli na vrh Petrovaradina, opet vratiti u svoj tor zvan RH! I biti sretni da makar nešto imaju! Uz mirnu reintegraciju, dvije godine kasnije!

Za usporedbu, poglavnik je, unatoč borbama hrvatske vojske protiv višestruko jačeg i združenog zločinačkog organizma na tlu Hrvatske, nadnevcima 10. i 20. rujna 1943-e obznanio da su svi do tada okupirani (!!!) djelovi Hrvatske vraćeni pod okrilje Matice Hrvatske te da su svi ugovori sa Kraljevinom Italijom, koji nikad doista nisu ni zaživjeli, stavljeni van snage (Barić – Ustaše na Jadranu)!

Jednom prigodom u njegovu uredu, Ivan Meštrović mu je prigovorio zbog Dalmacije a on njemu – a što sam drugo mogao napraviti!?

Pa eto, poglavnik je barem objedinio Hrvatsku koliko ono mjeseci prije nego su “saveznici” oslobodili Hrvatsku od Hrvata a F.T. je nakon rata čekao još dvije godine!?

Podsjetimo se na sadašnje okolnosti – Dodiku, koji je od Brita namješten na ratni plijen, okupirani teritorij Hrvatske, uvode se sankcije, po Bosni se organiziraju mudžahedini i vehabije koje potpomažu Erdogan i S.A., Bosna je bačva baruta sa skraćenim fitiljem, a ne tako davno Galbright je ustvrdio da je velika politička pogreška, zbog mira na tlu bivše Države Hrvatske pod pojmom “regija” ili “Zapadni Balkan”, bila ne dopustiti Hrvatima da vrate svoje (!!!) okupirane teritorije, a general Wesley Clark, zapovjednik savezničkih snaga NATO-a u Europi od 1997. do 2000. godine,  da je Hrvate trebalo pustiti da odrade briljantnu operaciju do kraja!

No, Britima se ta ideja nije svidjela! Jer bi priznali opravdanost postojanja NDH i sebe ogolili kao najveće leglo zločinačkog režima koji uvode diljem svijeta pod nazivom globalizacija! A za genocid nad Hrvatima, najveći pokolj jednog naroda (opisao ga je Leon Uris ali niti su Hrvati ubijani niti su to činili komunisti – samo su poslužili kao predložak za Babin Yar) nakon 2. svj. rata, morali bi odgovarati, zajedno sa svojim Servima i Slavoservima! A još nisu. I neće! Bar ne u dogledno vrijeme! Iz istih razloga Hrvatska neće dobiti ratnu odštetu a iskreno, tko je iz vlasti i traži!?

Pa, što je to onda zločinački režim kad se Hrvati u jeku rata krvoločno bore na svom teritoriju za svoj Dom i obitelj!?

Možda objava HRT-a na teletekstu (!!!), a koju se više na mreži ne može naći, da se ispričavaju (tko god) što su zločin pokolja 20.000 djece koji su počinili partizani pripisivali Ustašama!

Ili, nad kojim se kostima i čijim komemorira na Jadovnom?!

Za usporedbu, u jami Gradina na Žirju, a o čemu sam osobno pisao tadašnjoj predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović, tisuću je pobijenih a nitko nikad ni vijenac da odnese! Rudnik Pečovnik je još zapečaćen a procjene su da je tamo barem 12 do 15.000 (!!!) tada živo zazidanih ljudi!!! I tako dalje! Dok ne nestanemo… ili ustanemo i počistimo korov iz onog što je preostalo od Države Hrvatske!

Pozdravio bih vas sve našim pozdravom no izgledno je da bih trebao otvoriti račun za donacije za plaćanje kazne jer bi to neke povrijedilo! Kao što kosilica povrijedi stabljiku pirike!

Ali, mi smo Ratnici Sunca, Sunčev narod, najstariji i najotporniji, genetski najčišći po volji i liku Stvoritelja, i povijest je naša! Ona prošla i ova nadolazeća! A zločinački režim doći će pred Sudca!

Bog i Hrvati!

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. Poštovani g. Škorin. Podpisujem svaku vašu riječ i izjavu. Nažalost, malo je poznavatelja, a još manje tumača nedavne i pradavne Poviesti Hrvata. Vi spadate u njih pa vas pozdravljam uz:”Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, pa što dragi Svevišnji Bog da i sreća junačka!”!
    Za Boga, Dom i Rod!