Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Što uzrokuje enormni porast oboljelih od raka?

Posted by Hrvatski ratnik

Profesor onkologije povezuje pojačivače (bustere) protiv Covida s agresivnim metastatskim karcinomima. Tajno izvješće CDC-a potvrdilo da je u SAD-u do listopada 2022., po uvođenju cjepiva protiv Covida, gotovo 120 tisuća mladih ‘iznenada umrlo’. Direktor NHS-a potvrdio da su bolnice lagale o uzroku smrti kako bi stvorile iluziju pandemije Covida.

Profesor onkologije povezuje pojačivače (bustere) protiv Covida s agresivnim metastatskim karcinomima

Opće je poznato da nezdrava prehrana i sjedilački način života doprinose, ili čak izravno uzrokuju pojavi raka. No, mnogo je manje ljudi svjesno da covid cjepiva također mogu uzrokovati rak. Točnije, pojačivači protiv Covida mogu uzrokovati vrlo agresivne oblike metastatskog raka. Stopa raka povećala se od uvođenja cjepiva protiv Covida. Šokantno je saznati da je rak vrlo brzo postao jedan od tri glavna uzroka rane smrti kod mladih odraslih osoba. Pitanje je doprinose li covid cjepiva tome ili pak sama uzrokuju rak. Srčane bolesti – još jedan vodeći uzrok smrti u SAD-u – također su nuspojava covid cjepiva. Injekcije mRNA povezane su s razvojem miokarditisa, krvnih ugrušaka i drugih problema povezanih sa srcem. U ovom trenutku teško je zanemariti činjenicu kako rizici od injekcija protiv Covida daleko nadmašuju njihovu jako izreklamiranu korist. Rana istraživanja pokazuju da protein šiljaka SARS-CoV-2 uništava gotovo sve mehanizme popravka DNA limfocita. Limfociti su bijele krvne stanice koje tijelu olakšavaju borbu protiv infekcije i bolesti uključujući i rak. Link ovdje.

Fauci je lagao: Djeca su umrla: Tajno izvješće CDC-a potvrdilo da je u SAD-u do listopada 2022., po uvođenju cjepiva protiv COVID-a, gotovo 120 tisuća mladih ‘iznenada umrlo’

Iznova i iznova tijekom 2021. godine dr. Anthony Fauci je stajao na podiju pod jakim svjetlom reflektora koji su ga zaslijepljivali dok se suočavao s nacijom. Mirnom je rukom držao bočicu Pfizerova cjepiva obećavajući da će to biti ključ za zaštitu Amerike i njezine djece od “smrtonosne” bolesti Covid-19 koja “hara” zemljom. No, javnost nije znala da je istina o sigurnosti cjepiva protiv Covida zakopana duboko u Faucijeve vlastite laži i prijevare, i povjerljive dokumente američke vlade i Pfizera. Fauci je koristio propagandu, laži i manipulaciju kako bi prisilio roditelje da cijepe svoju djecu. No težina izgubljenih života brzo se strovalila na njega i naciju jer je tajno izvješće Centra za kontrolu bolesti (CDC) otkrilo da je gotovo pola milijuna djece i mladih odraslih osoba umrlo u godinu dana od njegove sudbonosne objave, s više od 118,000 smrtnih slučajeva za koje se sumnja da su posljedica opasnih nuspojava cjepiva protiv Covida-19. Izvješće CDC-a bi trebalo izazvati veliko ogorčenje i biti na naslovnici svih važnijih novina, ali umjesto toga, bilo je, a i nastavit će se susretati sa zaglušujućom tišinom. Unatoč zastrašujućem broju stradalih i ovo izvješće će biti zakopano i gurnuto pod tepih. Link ovdje.

Direktor NHS-a potvrdio da su bolnice lagale o uzroku smrti kako bi stvorile iluziju pandemije COVID-a

Prije Covida su četiri vrste upale pluća zajedno bile najveći uzrok smrti u Ujedinjenom Kraljevstvu. U novouvedenom Sustavu medicinskih administratora za potvrđivanje smrti, administratori su potvrđivali sve vrste smrti od upale pluća kao smrtne slučajeve od Covida-19, rekao je bivši direktor odjela za skrb o umrlima. U subotu je Sai, bivši direktor NHS-a za skrb o umrlima, napisao na Twitteru u kojem je, između ostalog, dao osobni opis promjena u sustavu prijavljivanja smrti koji se provodi u NHS-u: “Kada se četiri različite bolesti sjedine i onda se nazovu Covid-19, neizbježno ćete vidjeti Covid-19 s velikom stopom smrtnosti. Glavni mediji izvještavali su o ovom ogromnom porastu broja umrlih od Covida-19 poradi uvođenja Sustava medicinskih administratora. “Pacijenti koji su primljeni u bolnice i umrli zbog vrlo uobičajenih zdravstvenih stanja kao što su starost, infarkt miokarda, zatajenje bubrega u završnom stadiju, krvarenja, moždani udar, KOPB, rak itd., sada su svi, putem Sustava medicinskih administratora, bili certificirani kao umrli od covida-19”. Link ovdje.

Omikron subvarijant XBB.1.5 mogao bi vjerojatnije zaraziti cijepljene: Zdravstveni dužnosnici NYC-a

Prema zdravstvenim dužnosnicima New Yorka puno je vjerojatnije da će varijanta Covida-19 Omicron XBB.1.5 zaraziti cijepljene pojedince nego necijepljene. “Omicron subvarijanta XBB.1.5 sada čini 73 posto svih sekvenciranih slučajeva Covida-19 u New Yorku. XBB.1.5 je najzarazniji oblik Covida-19 za koji do sada znamo i puno je vjerojatnije da će zaraziti ljude koji su cijepljeni ili su već imali Covid-19”, napisalo je Ministarstvo zdravlja i mentalne higijene NYC-a 13. siječnja na Twitteru. Unatoč tome, Odjel je pozvao Njujorčane da se cijepe i dobiju pojačivač (booster) za Covid-19, navodeći da je to “još uvijek najbolji način da se zaštitite od hospitalizacije i smrti od Covida-19, uključujući i ove nove varijante”. Varijanta XBB.1.5 brzo postaje dominantna subvarijanta u Sjedinjenim Državama. Podaci Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) pokazuju da je XBB.1.5 činio oko 43 posto slučajeva Covida-19 u zemlji u tjednu koji je završio 14. siječnja. Glavni ravnatelj Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus je ranije ovog mjeseca izjavio kako je podvarijanta u porastu u Sjedinjenim Državama i Europi, te je sada identificiran u više od 25 zemalja. Link ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Sve te laži o pandemiji, cjepivima i Covidu 19 i daljnje uvjeravanje-poslušne mase-ide dalje. Neće te sotone stati jer oni su napravili plan i na bilo koji način ga žele dovršiti. Nadam se da je velika većina pogledala, ali jednostavno ne žele si priznati da su prevareni. Nažalost tu nije kraj i moramo biti spremni na još gori scenarij.