Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Suspenzija Schengena je dokaz nesposnosti Božinovića i Miline!

Posted by Hrvatski Ratnik

Danas donosimo facebook komentare Nikole Kajkića i Maria Radića vezano za aktualnu migrantsku ugrozu države Hrvatske i njenih građana. Na što je spao Andrej Plenković kad bespogovorno sluša i izvršava naloge svojih gazda iz Bruxellesa najbolje govori činjenica da jedino Hrvatska nema žilet-žicu i vojsku na granici, a kako su Slovenci, Mađari i Austrijanci suspendirali Schengen, znači da nam Plenki od države pravi Hot-spot.

Bravo Plenkoviću, bravo HDZ, mislite da će vaša djeca ostati pošteđena? Plenković će sebe zbrinuti, a što je s vama koji mu za sitne sinekure držite lojtre? Hoće li i vas i vašu djecu povesti u Bruxelles? Jeste li svjesni da HDZ gubi vlast i da više nikada neće biti na vlasti u Hrvatskoj?


Ukidanje Schengena (Slovenija-Italija) je dokaz nesposnosti Božinovića i Miline u borbi s nezakonitim migracijama!!

Ja osobno nikada nisam niti u jednu drugu zemlju ušao bez dokumenata, kao niti poljima ili šumom, već uvijek isključivo preko GP-a, samo se kod nas može kroz šume i gore!!

Dok su nas ozbiljne zemlje EU kritizirale za loš sigurnosni sustav nadzora državne granice, Plenković i Božinović su ladili jaja i govorili da je sve super i sve za 5! I da su to dobrice… traže oni kao na zapadu posao! Nisu nasilni, oni samo prolaze…

Eeee krkana!!!

Plenković i Božinović će, ako zagužva zbog isiliove revolucije, zbrisati ili ANEMIRATI, kao i 91… Opet će, nažalost, običan puk i narod naj…, i to onaj puk koji ih je nesposobne i smotane i doveo na vlast!

E moj narode… Što ti se treba dogoditi da progledaš??

Piše Nikola Kajkić na svom facebook profilu.


Hrvati iz BiH u Hrvatsku ne smiju unijeti ni sendvič, a migranti ulaze bez dokumenata!

Svatko normalan je znao da dolaze po zadatku. Tko je naložio našoj policiji da krši zakon vlastite države? Zakon o nadzoru državne granice predviđa zatvorsku kaznu od 30 dana ili novčanu kaznu do 1.360 eura za svaku fizičku osobu koja prijeđe ili pokušava prijeći vanjsku granicu RH izvan graničnog prijelaza.

Kako bi završili moji Imoćani ili Hercegovci, Posavci i drugi, kada ne bi u Hrvatsku ulazili preko legalnih graničnih prijelaza? Na primjeru migranata zakon se krši, a trenira se strogoća nad Hrvatima iz BiH! Naši ljudi preko granice ne mogu prenijeti ni sendvič, a migrante nitko ne pita za isprave niti odakle su došli. Mogu se predstaviti kao Mickey Mouse ili Pajo Patak i ući u Hrvatsku!

Policijski službenici koji čuvaju državnu granicu od migranata danonoćno se smrzavaju i krvavo rade svoj posao, a lijevi ih mediji još gade i napadaju. Imaju problema s nadređenima, migranti ih prijavljuju čak i kazneno i tu imamo kompletno rasulo.

Plenkovića pitam zbog čega migrantski val ne ide preko Srbije i Vojvodine prema Mađarskoj. Orban je stavio ograde i policiju te zapriječio prolaz migrantima. Smatram da je to u redu i zanima me tko je u Hrvatskoj naredio da se naš Zakon o zaštiti državnih granice ne poštuje?

Ja svoju Hrvatsku volim više nego Europsku uniju! Unija je bila, možda će je biti, a možda i neće, ali ja svoju Hrvatsku ne dam! Mene zanima samo Hrvatska i zaštita naših građana!

Na svom facebook profilu piše Mario Radić.

Udruga Hrvatski Ratnik

6 komentara
Ostavite vaš komentar

6 komentara
  1. Ma dali se anemični sjeća ičaga? A vidim da je svojom bolešću zarazio sve oko sebe, tako da su i oni zaboravili ko i kako je branio i obranio lijepu našu, dok su oni bili DEZERTERI. Čudim se Medvjedu, zar mu je draža fotelja od obraza, a o onom fizičaru, neću mu ni ime spominjati, nemam riječi kojom bi ga mogao ispravno okvalificirati. STRAŠNO ????

  2. Suspenziju Zakona o čuvanju državne granice je suspendirao dezerter i diktator Andrej Plenković.

  3. Banda Komunistička. Bandu treba skinut s vlasti po svaku cijenu. Banda iz HDZ+SDP-a. Udba njihovi poltroni, dupelizci. Pljačkaju i kradu; rasprodaju Državu sve što je od nacionalnog interesa. Naroda i Države već 32.g. !!!!!!

  4. MOMENTALNO NA GRANICE POSTAVITI ŽICU I STAVITI VOJSKU NA GRANICE.GDJE SU TE CRNČUGE DOŠLE U PRAZNE KUČE SVE PORAZBIJALI KAD SU ODLAZILI ČAK PO PODU OBAVLJALI NUŽDU.KAKO PO BANOVINI TAKO I PO SLAVONIJI.CIJELI DAN U ZAGREBU SU NA ŽELJEZNIČKOM KOLODVORU I GLEDAJU KOGA BI OPLJAČKALI I PRETUKLI .IZBACILI STE HEROJA INVALIDA DA BI CRNCIMA DALI I SPREMILI IM STANOVE.SRAM VAS MOŽE BITI NADAM SE I VAMA DA ČE VAS DOĆI POSJETITI.NISTE VI NEDODIRLJIVI.BOG I HRVSTI.