Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Svinjocid i napad na seljaka u Slavoniji: Kada drskost Vlade nadmašuje razum i empatiju

Posted by Hrvatski Ratnik

U Slavoniji se odvija drama koja izmiče kontroli – priča o ciljanoj otimačini svinja koja ne prestaje šokirati i uznemiravati. Ovih dana, neki ljudi po zadatku su upali na imanje seljaka i odvezli sve svinje. Važno je napomenuti da nije bilo uginulih svinja – radi se o odvozu kamiona živih svinja. Ovo ne izgleda kao nužan korak radi javnog zdravlja, već kao korak za profitom i čin nasilja nad poštenim ljudima. – piše Robert Špehar na platformi X…

Ova priča ne samo da nas tjera da se zapitamo o moralu i ljudskosti, već i postavlja ozbiljna pitanja o našoj vladi.

Koja vrsta vlasti bi naredila takav brutalan čin kriminala? Kako se može pravdati ovakvo ponašanje? Javnost ima pravo znati istinu i postavljati ova pitanja.

Apeliram na sve vas da podijelite ovaj video, jer istina mora izaći na vidjelo. Ovo nije samo pitanje svinja; ovo je pitanje opstanka, pravednosti, integriteta i osnovnih ljudskih prava.

Ova otimačina svinja nije samo ekonomski gubitak za seljaka, već je i udarac po srži našeg društva. Nema opravdanja za ovakvo ponašanje, nema zaborava za ovakvu nepravdu. Dok god se ovakve situacije događaju, moramo se boriti protiv terora nad seljacima koji nas hrane. Jer ako bude onemogućeno seljaku da nas hrani, velike kooperacije će to činiti umjetnim mesom ili kukcima. Stanimo zajedno i pružimo podršku onima koji su nepravedno pogođeni.

Ovo je trenutak da se dokažemo kao zajednica koja neće trpjeti zloupotrebu vlasti i nepravdu.

Samo zajedno možemo stati na kraj ovakvom teroru i osigurati da se pravda vrati u naše zajednice.

Autor: Robert Špehar/twitter.com

Izvorni tekst i video ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

6 komentara
Ostavite vaš komentar

6 komentara
 1. imate pravo prosvjedovati! Mirno! I na tom sve završava!…., gubljenje vremena…..,bez krvavih gača ovo se neče niti može zaustaviti

  1. Klin se klinom. Izbija; sila silom. Šta su radili poslje drugog svjetskog rata. Obaveze otimali hranu itd. Meli tavane, otimali mast, pšenicu, kukuruz. Povjest se ponavlja; ponavljanje majka znanja. !!!!

 2. Ako raja neće, zovite Torcidu, Armadu, BBB-ovce, Kohortu! Zovite (neke) braniteljske udruge! Sumnjam da se neće odazvati! Utjerajte strah u kosti lažovima i izdajicama!
  Bog i Hrvati!

 3. Postoji li itko u Saboru koga se može potegnuti za rukav i tražiti da o tome govori u Saboru i na tiskovnom skupu? Istovremeno, koliko Hrvatska može skupiti prosvjednika pred Ministarstvom? Sa traktorima?? Iako mi se čini da ni od tog ne bi bilo ništa no barem bi se nešto pokušalo “demokratski”! Vi imate pravo prosvjedovati! Mirno! I na tom sve završava! ZNA SE kakva nam je vlada! Nema potrebe postavljati ozbiljna pitanja, za to je kasno!
  Uzdaj se use!
  Bog i Hrvati!