Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Temeljni MOTIV uništenja ljudske vrste /1/

Piše: Vjekoslav Škreblin

Našim čitateljima u ovoj i sljedećoj kolumni želim ukazati na jedan još nigdje objavljeni pogled sadašnjeg lokalno globalnog kretanja politike i društva u cjelini. Do danas nismo nigdje niti od ikoga čuli niti pročitali ijedan osvrt o TEMELJNOM MOTIVU, zašto nositelji i promotori “naprednog civilnog društva” ljudsko društvo žele svesti na ZLATNU MILIJARDU?!

Hrvatski pisac i publicist Zoran Vukman, ponukao me na razmišljanje i pisanje takvog, do danas nigdje iznesenog, promišljanja. Što je TEMELJNI MOTIV likvidacije ljudske populacije na ZLATNU MILIJARDU od strane “civilno/naprednih” ELITA?? ZLOTVORI imaju RACIONALAN RAZLOG pobiti i svesti nas na “zadanu brojku”. O tome razlogu nismo do sada nigdje čuli, poglavito ne od strane GLOBALISTIČKIH MEDIJA i “struke“!!

Nije to samo hir bolesnih monstruma, niti samo SOTONSKA OPAČINA i rat protiv Boga. Psihopati i KRIMINALCI svojim zločinom zapravo štite vlastiti opstanak, koji je to ugroženiji što vrijeme duže teče, a nas još nisu pobili. Razlog naše EUTANAZIJE je, na prvi pogled, vrlo bizaran. Takav razlog je prisutan i u svakodnevnoj životnoj form, u uporabi kod nas običnih ljudi. Zove se NOVAC. Zlotvori su NOVAC i sve što dolazi s novcem stjecali kroz stoljeća na najprljaviji način. Danas, sadašnja generacija ZLOTVORA krvavu STEČEVINU nastoji zadržati na isti način, ZLODJELIMA.

Prije tri godine su otvoreno objavili, te provode masovne likvidacije kroz lažnu pandemiju i način “liječenja” tzv. masovno smrtonosne bolesti zvane COVID19. Od tada vrijeme opstanka MONSTRUMIMA brzo prolazi, kao suhi pijesak kroz prste. U panici su jer im “posao” ide presporo. Nisu niti jače prodrmali, a kamoli srušili ljudsko društvo. Štoviše, postali smo svjesni opasnosti u koju nas guraju „NAPREDNO-civilizirani“ razbojnici, pozicionirani kako lokalno tako i globalno. Zato sada našim “dobrotvorima” prijeti opasnost da te KREATORE ZLA ljudsko društvo strovali s trone, a ne obrnuto!! 

Jasno, u “alate” rješavanja “LJUDSKOG PITANJA” bolesnici rabe i rat koji su potpalili u UKRajini i zaratili protiv Ruske Federacije! Zato je analiza Zorana Vukmana, koja je OKIDAČ ove kolumne, zanimljiva jer OBJEKTIVNO oslikava stanje rusko-ukrajinskog sukoba. Pošto se radi o NEOVISNOM gledištu jednog poznavatelja materije, intelektualca i publicista, vrijedno je sa sadržajem ove kratke analize upoznati javnost, ma gdje god se to može.


Hodorkovski je podrijetlom iz rusko-židovske radničke obitelji koji je odjednom, u Jeljcinovoj eri devedesetih godina, postao jedan od najbogatijih tajkuna u Rusiji.

Nitko ga na Zapadu ne pita kako je došao do milijardi. Kad su mu porasla krila i kad je kao zapadni agent pomislio da može početkom dvijetisućitih ući u politiku i rušiti Putina i Rusiju (kao neki novi ****** Lenjin), onda je završio tamo gdje mu je bilo mjesto, na Katorgi u Sibiru. Sada, nakon što mu je car ukazao milost i pustio iz tamnice gdje bih ga ja ostavio dok ne strune, po Zapadu sere protiv Rusije. Na Putinovu milost odgovara daljnjim rovarenjem. Masonski JL mu redovito daje prostor i pozornost kao što je svojedobno i Berezovskom, za kojeg znamo kako je završio.

Taj kriminalac Hodorkovski, umjesto da se pokrije ušima i da je sretan što mu se car smilovao, kenja i podjaruje nove vatre uokolo, iako je politički, ljudski i intelektualno zapravo jedna usrana i beznačajna mizerija.

Američka jezovita biden-blinkenovsko i woke propaganda prodaje nam fore o Rusima čudovištima dok se svaki normalni Zapadnjak pita koji k radi Biden u Kijevu, što bi trebali raditi Ameri i Englezi na Krimu i kako su to Rusi idioti ako su od****** gnjide poput Hodorkovskog, za razliku od nas Hrvata i drugih naroda u EU koji vlastite izdajnike i lopove tetoše?

Ukrajinci, koji su taoci Zelenskog i naci-banderovaca, umjesto da okrenu oružje na marionetsku kliku i Zelenskog, agenta CIA-e u Kijevu, ginu kao topovsko meso za pentagonske interese!

Jedini izlaz iz ovoga rata i svjetskog rata bio bi građanski rat u Ukrajini u kojemu bi Ukrajinci svrgnuli Zelenskog i postigli sporazum s Rusijom! Ali to ne daju zlotvori SAD/UK kojima je slavenski Kijev postao glavna CIA baza u Europi odakle vode operacije s ciljem slamanja i uništenja Rusije koja se samo brani. Putinov rat je obrambeni. I to je brutalna istina. Invazivni će postat u onom trenu kad pentagonski zlodusi pokrenu otvoreni rat između NATO vazala i Rusije, kad fudranje oružjem preraste u sukob vojnih snaga NATO zemalja i Rusije.

Europski lideri su retardirane kukavice, uvode Europu u veliki rat koji nikomu nije u interesu osim Washingtonu. Usporedbe Hitlera i Putina su propaganda za debile. Ovaj rat u Ukrajini ne podsjeća na Drugi svjetski, nego na Prvi svjetski rat. S jednom razlikom: na čelu Rusije nije loš vojskovođa iako dobri car, Nikola II., nego car Putin. Na tu činjenicu svjetska masonerija i dalje ne računa.


Analizu Zoran Vukmana prokomentirao sam. Služio sam se vlastitim saznanjima na temu koju je objavio na Facebooku. ZORANE VUKMAN, VJEROJATNO NISI SVJESTAN KAKO SI NAPISAO DOBAR TEKST. GOVORIM TO KAO DUGOGODIŠNJI VOJNIK-PJEŠAK U RATU PROTIV MEĐUNARODNOG ORGANIZIRANOG KRIMINALA. Poglavito kada pišeš o kriminalcu Mihailu Hodorkovskom, Šoroševom i NOVO-naprednom konju za utrku protiv predsjednika Ruske Federacije.

U tančine sam tada analizirao događaje. Ne znam sjećaš li se detalja kada su KRIMINALCI nakon hapšenja sumnjivca u Rusiju poslali svoje, mislim američke odvjetnike, kako bi branili svoju uhićenu ragu za utrku načinom kao što sada Plenkovićev režim brani NAKUPCE malih crnaca iz Kongo/Zambije.

Dan poslije objave moje analize, slučajno ili ne, ruske su vlasti protjerale bjelosvjetske “dobrotvore” iz Rusije.

Hodorkovski je na prvom suđenju dobio, čini mi, se 8 godina robije. Na kasnijim suđenjima još nekoliko godina, sveukupno 13 godina zatvora. Predsjednik Ruske Federacije ga je nakon 10 godina zatvora pomilovao, a SMEĆE opet pljucka ruku koja ga je milovala?! Tako rade okorjeli beskrupulozni kriminalci, ne samo Rusi, shvatili su i drugi činitelji sigurnosne zajednice kako iza Mihaila Hodorkovskog stoji moćna banda kriminalaca koju je tada 2002. godine predvodio GEORGE ŠOROŠ. Namjera je bila jasna. Na “američki” način, na izborima svrgnuti dosadašnjeg Predsjednika, kao što su to kasnije 2020.g. učinili s Donaldom Trumpom, te i u Rusiji “izgraditi i ojačati civilno društvo“, otprilike kako ga grade i jačaju sadašnji Šoroševi MOŽEMO-vci na čelu Zagreba, od kojih su neki trenutno zatvorenici u Zambiji, a zbog organiziranog ŠVERCA djecom!!

Jasno, Rusija si nije dozvolila takvu avanturu pa su LOPOVA strpali u zatvor, a Šoroša kasnije stavili na međunarodnu INTERPOLOVU TJERALICU kao kriminalca!! Također, koincidencija ili ne, učinili su to nakon što sam ja GEORGE ŠOROŠA kao kriminalca i terorista, putem veleposlanstva SADa u Zagrebu, prijavio njihovom pravosuđu?! No, BANDA ne miruje! Na kasnijim predsjedničkim izborima u Rusiji, 2012.g., BANDI TERORISTA priključio se OESS predvođen “našim” Toninom Piculom i njemačkim tzv. političkim vrhom. Priključuju se i POSLUŠNICI I NJIHOVA SLUŽINČAD, srpska, hrvatska i nizozemska “politika“, zatim LOPOVSKA organizacija EU…

28. velj 2012. — Kao posebni koordinator Promatračke misije OESS-a, Tonino Picula djeluje kao središnji politički čimbenik koji će sastaviti preliminarnu… http://sabor.hr › press › priopcenja › tonino-picula-pred…

Moćna banda kriminalaca, zar ne?! Koja se otvoreno podigla protiv ljudske vrste. Sada ratuje s Ruskom Federacijom. Da, treba ovoj BANDI dodati i kradljivce zadnjih predsjedničkih izbora u SAD-u. Onda bi TO bilo TO.

Sreća u toj nesreći, zahvaljujući i mojoj dugogodišnjoj borbi u ratu protiv LOKALNOglobalnih lopova, OLOŠA i svekolikih propalica, je da su o tome obaviještene sigurnosne zajednice, te pošteni i profesionalni pojedinci. Stoga, ne bi bilo ništa neobično da se napokon otarasimo svih “naprednih” ideja i načina života koje nam desetljećima nameću ZLOTVORI i njihova sadašnja garnitura nositelja “svekolikog” NOVO-normalnog svjetonazora.

5. siječnja o.g. sam prijateljima iz Ruske Federacije poslao pismo pod naslovom “Molba za pomoć”. Tko zna je li koincidencija ili nije, ali od tog datuma MEĐUNARODNA BANDA svakodnevno trpi udarce, raskrinkavanja i demontažu. Ne mogu se pojedinci, pa i državne administracije poput EUrounijske HRVATSKEviše pokriti niti smokvinim listom zvanim DEMOKRACIJA. Ne mogu više govoriti o njihovoj borbi za boljitak svojih državljana ili građana EUropske unije. To više nije vjerodostojno, raskrinkani su kao interesna i moćna  skupina LAŽOVA. Na svaku njihovu LAŽ o brizi za nas, stigne i udari ih nova afera u kojoj su glavni protagonisti kriminala i svekolikog kršenja zakona. Tada javno pokazuju kako su obične siledžije, vinovnici i zaštitnici kriminalnih radnji. Tada dokazuju kako su na pozicije odlučivanja i vlasti došli isključivo SNAGOM MIŠIĆA, a ne snagom zakona, legaliteta i legitimiteta. Došli su načinom INSTALIRANJA kroz izborne prijevare.

EU pokazuje kako je izmišljena zajednica grupice ljudi koja radi isključivo u interesu šačice pojedinaca, a ne stanovnika u toj uniji. Posljednja, u galopirajućem nizu afera, je trgovina/ŠVERC malih crnaca iz ZAMBIJE. Ona pokazuje kako je u nju zaglibila PARALELNA DRŽAVA, duboko ogrezle Vladine institucije, primjerice Policija, Ministarstvo vanjskih poslova i mnoge nevladine lijeve udruge.

Kako HRVATSKE TAKO I EUROUNIJSKE institucije, koje sebe proklamiraju kao lučonoše, sami sebe montiraju i proklamiraju nositeljima CIVILNOG DRUŠTVA. Istog društva čije “vrijednosti” su pokušali, i još pokušavaju instalirati diljem svijeta. U Ruskoj Federaciji, također!!

Nitko, ali baš nitko racionalan i slobodouman im ne vjeruje, i zazire od skupine beskrupuloznih nitkova.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

 

4 komentara
Ostavite vaš komentar

4 komentara
  1. Oni što posjeduju štamparije novca, novac nije prioritet, već moć. S modernom tehnologijom koja može zamijeniti čovjeka, ovoliko ljudi im više ne treba, a osviještena masa može dovesti u pitanje ovakav sustav VRIJEDNOSTI. Stoga, svođenje na zlatnu milijardu je preventiva neželjenim revolucijama. Ali, Bog je gospodar svijeta!

  2. Samo naprijed! Baš me zanima nastavak i “još bolje pisanje! Dakle, pišeš za raju a ne one koji ponešto i znaju o tome! Tvrdiš da je novac temeljni razlog! Nadam se da ćeš u idućoj kolumni imenovati te kojima je novac najvažniji i temaljni cilj! Da ne živimo u nedoumici Mene su učili da je pretpostavljanje majka svih zajeba pa ili znaš ili čkomiš! Bog i Hrvati!

  3. Dakle, to je kao ocjenjivati Mona Lizu gledajući jedan mm2 slike! Sve navedeno točno osim TKO i ZAŠTO! Novac nije cilj! Novac je sredstvo! U početku bijaše strah od Boga a kad su njime stekli bogatstvo i moć, onda strah provode vlastitom silom. Kad nema Boga, sve je moguće, rekao je, među ostalim, Dostojevski. Unatoč oslikavanju trenutačne situacije, autor teksta nema petlje otkriti tko je to pa se treba čitati između redaka, a etiketiranje skrivenog čarobnjaka iz Oza ostavlja drugima, iako je teško vjerovati da to ne zna, iako i ta mogućnost postoji no, ako je tako, onda je i cijeli tekst promašen! Definirajmo – protiv koga se to Putin bori, naslijedivši štafetu od Staljina! Tko je doveo Lenjina i koliko je urlao NE DAJTE STALJINU VLAST, UNISTIT ĆE SVE ŠTO SMO POSTIGLI! Tko to MI? Hodorkovski, Zelenski i Biden samo su marionete u tuđim rukama! Ako već autor NIKAD NIJE VIDIO da netko govori o temeljnim razlozima, evo ja željno iščekujem da nam on otkrije pravu istinu, IMENOM, tko i zašto! Ili, neka se ostavi ćorava posla ako mu je susjedov plot iznad pravca pogleda! Bog i Hrvati!

    1. “! Ako već autor NIKAD NIJE VIDIO da netko govori o temeljnim razlozima, evo ja željno iščekujem da nam on otkrije pravu istinu, IMENOM, tko i zašto! Ili, neka se ostavi ćorava posla ako mu je susjedov plot iznad pravca pogleda! Bog i Hrvati!”
      Poštujem svačije mišljenje..Međutim..Na bvojišnici bi odavno glavu izgubio, iako sto posto znaš da sto metara ispred tebe se nalazi neprijatelj..Zašto?..Zato jer si nestrpljiv..Zato jer te znatiželja pretekla u inače racionalnom i argumentiranom razmišljanju….Strpi se malo..Sve ćeš saznati kada dođe vrijeme..Eto, zato pričekaj i drugi a možda i više tekstova na zadanu temu..Ja ne pišem za “ZNANTVENIKE” koji če uvijek kazati, kada saznaju, da su TO odavno znali..Pišem za obične ljude koji se također pitaju, zašto je šačica psihopata krenula na nas kako bi nas i FIZIČKI UNIŠTILA ?..Ta ionako kontroliraju SVE, BAŠ SVE..No, drago mi je da si rekao HOP a još skočio nisi..Motiviraš me da budem još kvalitetniji u narednoj kolumni..Da, NOVAC i ono što novac predstavlja je TEMELJNI MOTIV..Iako to znaš, ali saznati ćeš TKO se najviše boji izgubiti ga..Tvrdim, nitko do sada na takav način nije počeo razgoljivati lokalno/globalne propalice kao što ih razgoljujem/o ovdje..