Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Trgovci djecom pod zaštitom lokalno/globalne mafije

Piše: Vjekoslav Škreblin

Zadnji demokratski izabrani predsjednik SAD-a Donald Trump u svojem mandatu, kako tvrde dnevni promatrači, nije započeo niti jedan rat. Kao mnogo puta do sada, objavili su netočan podatak, odnosno obmanuli su javnost. “Promaklo” im je navesti kako je Predsjednik SAD-a jedan rat ipak objavio, rat trgovcima djecom.

Beogradski Magazin Tabloid nije propustio staviti pred svoju publiku vijest o Trumpovoj objavi rata trgovcima djecom. Bilo je to krajem 2020. godine uoči reizbora Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a. Poznato je kako su Donalda Trumpa na tim predsjedničkim izborima doslovno javno pokrali pripadnici političke kriminalne grupe koja je, nakon krađe predsjedničkih izbora u SAD-u, zasjela na čelo SAD-a i danas pokušava izigravati globalnog policajca. To su činili i desetljećima unatrag. 

Rusku Federaciju su kriminalci, primjerice, naprosto doveli pred gotov čin. Kako bi obranila svoje vitalne interese Ruska Federacija je morala vojno intervenirati u Ukrajini!

Europska unija se priključila bandi iz SAD-a i daje im svekoliku podršku. Poznato je kako EU i njene pipke nikada nitko nije birao, već su se sami instalirali i oformili kao EU. Ta činjenica dovoljan je razlog da posumnjamo kako se radi isključivo o grupici sumnjivaca koji zastupaju interese šačice drugih moćnih mega sumnjivca. Dodamo li podatak kako je sam vrh EU-e kontaminiran organiziranim kriminalom, tada slika tko zapravo vlada i Europskom unijom postaje jasnija. Također, mnoga lica koja su osuđena u vlastitim zemljama zbog kriminala, odlaskom na pozicije EU-e dobivaju imunitet od progona zbog počinjenja bilo kakvih kaznenih djela. Hrvatski primjer je Tonino Picula. Postoje jasni i nedvosmisleni dokazi kako je izravno sudjelovao u međunarodno organiziranoj likvidaciji srbijanskog premijera Zorana Đinđića. Također, i da je zajedno s ekipom sumnjivaca i kriminalaca pokušao podmetnuti Hodorkovskog, “globalističkog” kandidata na predsjedničkim izborima u Ruskoj Federaciji. Srećom, zavjera je na vrijeme otkrivena pa lopovima nije uspjelo montirati svojeg čovjeka na čelo Rusije, kao što im je uspjelo s Ukrajinom! Što bi se dogodilo da je globalističkoj mafiji to uspjelo onako kako im je uspjelo u slučaju micanja Donalda Trumpa s pozicije moći?? To ne smijemo niti zamisliti! Mafija bi vladala cijelim “naprednim” svijetom i razvijala svoja “demo/N/kratska” dostignuća i vrijednosti. Svi mi ih osjećamo na vlastitoj koži. Dizanjem cijena hrane, energenata, inflacijom, sijanjem mržnje prema Rusiji i Rusima, naoružavanjem Ukrajinske marionetske vlade, tzv. Hrvatska vlada ide i korak dalje. To što zdušno zbrinjava ukrajinske ratne bjegunce nije bilo dovoljno, nego je pokušala pružiti gostoprimstvo i Ukrajinskim vojnicima, kako bi RH pretvorili u poligon za uvježbavanje istih u ratu protiv Rusije!? No, ta im se paklena zamisao, u posljednji trenutak, izjalovila jer odluka državnih lopova nije dobila zeleno svjetlo sabora/parlamenta.

Tko je krađom predsjedničkih izbora u SAD-u najviše profitirao? Između ostalih i trgovci djecom!! Naime, Trumpova administracija je Hilari Klinton, Bila Klintona, meksički CEMEX i mnoge trgovce djecom stavila na crnu listu jer se odlučila napokon temeljito obračunati s tim zlotvorima, stati im na kraj, zaštititi svu djecu svijeta. 

Prisjetimo se kako je Tabloid Magazin tada opisao Trumpovu objavu rata trgovcima djecom:

– Profesor G. Jurišić prenio je putem Facebooka vijest kako je Donald Trump odlučio stati na kraj trgovini djecom. Kratku objavu prenosim u cijelosti: “Predsjednik Trump se ne šali, otvoreno je u TV-kameru rekao da se svjetska elita bavi trgovinom djecom i pedofilijom, i to već desetljećima, ali da će to sada prestati.” …”Ne želite znati što sve rade djeci nakon što ih otmu i prebace u inozemstvo, ali to će sada prestati!” (Trump). 

Time je predsjednik Trump otvoreno kriminalizirao globaliste i najavio njihov kazneni progon.

To je loša vijest za naše vlastodršce u Republici Hrvatskoj! 

Zašto je to loša vijest za naše vlastodršce u Republici Hrvatskoj? 

I je li to loša vijest samo za vlastodršce u Republici Hrvatskoj? 

Ovom temom bavi se Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba.

Dakle, krađom predsjednički izbora u SAD-u i trgovci djecom su odahnuli. Rat protiv njih, koji je objavila administracija Donalda Trumpa, je obustavljen. Krađom i prijevarom vratili su se na čelo SAD-a!

Ovih dana buknula je vijest o uhićenju “posvojitelja” afričke djece od strane državljana Republike Hrvatske. Uhitile su ih Zambijske vlasti pod sumnjom da su prokrijumčarili djecu iz Konga.

Zanimljivo je kako je jedan “posvojitelj” vijećnik Skupštine grada Zagreba, a pripada tzv. stranci “Možemo“. Zna se da se ta tzv. stranka financira iz fonda velikog “filantropa” George Soroša. Da, da! To je kriminalac kojeg sam, zbog kriminala i terorizma, prijavio američkom pravosuđu na postupanje putem ambasade SAD-a u Zagrebu. Ruska Federacija, također je, zbog kriminala, digla međunarodnu tjeralicu za Georgem Sorošem! Također znamo kako je taj lik želio svojega kandidata montirati na čelo Ruske Federacije u liku Hodorkovskog, kako je Zelenskog montirao na vrh ukrajinske vlasti i moći, te ga tretira kao svog trkaćeg konja! Eto, taj lik je uspio na čelo Zagreba postaviti mentalno-moralno-sexualno-rodovsko iščašene likove poput gradonačelnika i ostale mu ekipe Soroševih prljavaca. Jedan od njih je uhićen pri “plemenitom” pokušaju usvajanja malog crnčića. Baš egzotično, onako po Soroševoj filantropskoj špranci. 

Jasno, cijeli zločinački sustav RH u prvi mah se digao na zadnje noge i počeo pričati o nehumanim zatvorskim uvjetima u Zambiji gdje se “obrelo” i gdje sada čami osmero hrvatskih dobrotvora. Očito se do sada s razlogom nisu dotakli svekoliko pogubnih uvjeta života zatvorenika u zagrebačkom zatvoru Remetinec. A o tome bruji i “napredni” EU svijet, i zgraža se nad nehumanim uvjetima u tom prenapučenom hrvatskom zatvoru!?

Ministar tzv. policije, odnosno REŽIMSKE MILICIJE, u prvi je mah grmio kako sva “usvojena” djeca imaju uredne hrvatske papire. No, zaletio se jer su mu javili kako su neki od papira ipak falsificirani, odnosno kupljeni u institucijama RH! Ugrizao se prvi MILICAJAC za jezik i sada tobože policija vrši unutarnju kontrolu o valjanosti izdanih dokumenata. Saznali smo kako jedno afričko dijete, pri izravnoj “kupnji” od nesretnih roditelja, košta 200 eura. Također se zna kako u konačnici to isto afričko dijete krajnjeg “konzumenta” košta paprenih 25 tisuća eura. Tko sve stavlja razliku kupoprodajne cijene nesretnog djeteta u vlastiti džep? Državno/režimski prekupci i nakupci, od zagrebačkog gradskog vijećnika Soroševe Možemo do tzv. ministra Hrvatske policije, odnosno Plenkovićeve MILICIJE.

Jasno, cijeli će HR ali i EU zločinački sustav bjesomučno i svim raspoloživim sredstvima isticati humani karakter izleta u Afriku osmero trgovaca djecom, hrvatskih državljana. Opanjkavat će Zambijske zatvorske vlasti i Zambiju radi nehumanog postupanja prema EU građanima koji su eto, iako krivotvorenom papirologijom, samo željeli iz siromaštva otrgnuti afričku djecu.

Sjetimo se kako su režimski lopovi branili poznatog kirurga Zorana Bahtijarevića iz Dječje bolnice u Zagrebu. Da, onog cijenjenog i humanog lika koji je doslovce ukrao zdravi  bubreg bebi od godine dana, a drugi, onaj bolesni bubreg “sfušao“. Beba je naposljetku jedva preživjela i morala je ići na dijalizu u bolnicu REBRO. I o tom je slučaju pisao Magazin Tabloid! Također su se i tzv. tadašnja HDZ-ova vlada i njihov tzv. ministar zdravstva Darko Milinović stavili na raspolaganje u obranu kradljivaca i trgovaca organima! Sjetimo se, i tzv. policija je načinila neku istragu u tom slučaju, ali džaba. Tadašnji tzv. ministar zdravstva oformio je “posebnu komisiju” koja je utvrdila kako je dr. Bahtijarević savjesno obavio posao ali s nesretnim završetkom! Bahtijareviću je tek tada karijera krenula prema zenitu. Doktor Zoran Bahtijarević je bio dugogodišnji liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije. Kada mu je postalo tijesno u hrvatskoj uhljebio se, poput svih “naprednih” kriminalaca ala Tonino Picula, u Europi, konkretno, UEFA ga je pozvala da se tamo bogato  uhljebi.

Koliko znam, nesretna beba je u međuvremenu dobila bubreg od donatora. Danas je to djevojka, međutim, zbog posljedica “liječenja omiljenog kirurga” svaki dan se sjeti Zorana Bahtijarevića.

Shvatila je i MILICIJA Davora Božinovića kako su falš dokumenti loše napravljeni, toliko loše da su ih razotkrili i neki pripadnici Zambijskih plemena. Neće se stoga niti Soroševi filantropi moći tako lako oprati od učešća u ovoj prljavoj raboti. 

Iz Božinovićeve izjave se jasno može iščitati kako izravne trgovce djecom nitko ne može spasiti zatvora, te ih i sam tzv. ministar MUP-a RH pušta “niz vodu“. A on, tzv. ministar, će biti amnestiran od bilo kakve odgovornosti, poglavito učešća u ovom kriminalu, kao i cijela REŽIMSKA MILICIJA. Ako postane pregusto, “ministra” će uhljebiti Europska unija.

Evo izjave iz Ureda raskrinkanog trgovca djecom Davora Božinovića: “Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio je danas da se hrvatska policija uključila u aferu Zambija, odnosno slučaj pritvaranja četiri para posvojitelja djece iz Konga zbog sumnje da su neki od hrvatskih dokumenata u tom procesu izdani mimo propisa, ili su krivotvoreni.” 

Na žalost, tako djeluje svaka država kojoj se na čelu nalazi ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. U primjeru Republike Hrvatske to je još očitije i tragičnije. Cijelom svijetu poznato je kako je baš tu ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU procesuiralo i osudilo “Hrvatsko pravosuđe”. Djeluje nevjerojatno, ali mafija koja se, usprkos sudskoj odluci, još uvijek nalazi na svojoj poziciji, na čelu RH, svakodnevno pokazuje kako smo žrtve ozakonjenih kriminalaca i kriminala

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Nema se tu što dodati. Toliko je sve poznato, a kod nas se mafija osilila i sve više je moćna od 2000-te.To već ptice na grani pjevaju da nam je sudstvo korumpirano, postavljeno po podobnost i zato se sve ovo što nam čine i događa. Niti jedna država koja ima takvo sudstvo ne može opstati.