Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

U Kutini osnovana podružnica HRB Sisačko-moslovačke županije

Piše: Hrvatsko BILO

Jučer, 03.05.2023., u Kutini smo osnovali podružnicu udruge HRVATSKO BILO Sisačko-moslavačke županije. Ponosni smo što sve više ljudi prepoznaje našu želju i volju za boljitkom naše lijepe Domovine uz čiju smo pomoć osnovali našu drugu Podružnicu. Voditeljica je bila glavna tajnica udruge Ana Bubić koja je uvodno pozdravila sve nazočne.

Za predsjednika Podružnice izabran je gospodin Goran Markovac, a za zamjenika predsjednika gospodin Gordan Šebalj, predsjednik Udruge Hrvatski Ratnik. Nakon provedenih izbora predsjednik i zamjenik su se obratili prisutnima.

„Ovo srce, ovaj čovjek što stoji sad pred vama živi za ovu domovinu i za ovaj narod!“, rekao je novoizabrani predsjednik podružnice u svom govoru.

 

Jednake stavove dijeli i novoizabrani zamjenik predsjednika koji je izjavio da su oni, dragovoljci domovinskog rata, ratnici, zbog svojih suboraca koji su položili svoje živote za Domovinu, dužni Hrvatsku vratiti hrvatskom narodu.

Podršku idejama koje propagira HRB dao je uvaženi zastupnik, general Ante Prkačin.

General Prkačin je u više navrata naglasio važnost ujedinjavanja svih nacionalno osviještenih domoljubnih opcija na Hrvatskoj političkoj sceni.

Nakon generala za riječ se javio i član HRB-a Nenad Vlahović koji se dotakao problema lažnog predstavljanja Srba od strane Milorada Pupovca.

Na samom kraju Osnivačke skupštine podružnice udruge HRVATSKO BILO Sisačko-moslavačke županije predsjednik Udruge, Darijo Žepina, čestitao je svima na osnivanju Podružnice istaknuvši kako: „Ujedinjavanje desno orijentiranih političkih opcija, za što se zalažemo, licemjerima je najveća opasnost, jer će se napokon naći na vjetrometini i neće se moći skrivati iza lažnih nacionalnih i domoljubnih narativa kojima obmanjuju narod.“

#hrvatskobilo

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar