Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Udruga Hrvatsko BILO osnovala podružnicu u BBŽ!

Piše: Hrvatsko BILO

Sinoć, u petak 27. listopada, osnovali smo podružnicu udruge HRVATSKO BILO Bjelovarsko-bilogorske županije. Na osnivačkoj skupštini održanoj u Bjelovaru za predsjednika je izabran Ivica Bandalo, a za zamjenicu predsjednika Hana Malina. Za podpredsjednike su izabrani Dalibor Šostarić i Andreas Horvatinović. Osnivanju su nazočili predsjednik udruge Darijo Žepina, zamjenik predsjednika Damir Katulić i drugi članovi udruge te gosti.

Novoizabani predsjednik, Ivica Bandalo, prisutnima se, uz kratak motivacijski govor, zahvalio na ukazanom povjerenju.

Prisutnima se obratio i saborski zastupnik Ante Prkačin kratkim motivacijskim govorom kako to samo on zna.

Skupštinu su bezprijekorno vodile dvije dame.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
 1. ČASNI SUD HRVATSKE STRANKE PRAVA

  ZAGREB

  Temeljem članka 20 STATUTA HSP je ČASNI SUD HRVATSKE STRANKE PRAVA u sastavu predsjednika dr. Borisa Kandare i članova Vlade Jukića, Damjana Kraljevića, Tomislava Opačka i Ante Perkovića, proveo stegovni postupak i donio ovu

  ODLUKU

  ANTE PRKAČIN, član Sradišnjeg odbora HSP, kriv je što se je teže ogriješio o članke 11. i 18. Statuta stranke, te radio suprotno članku 7. Temeljnih načela HSP, pa mu se pozivom na članak 19. Statuta HSP izriče kazna

  ISKLJUČENJA IZ HRVATSKE STRANKE PRAVA

  Obrazloženje

  Predsjednik HSP gospodin Dobroslav Paraga je pismenom prijavom od 6.11.1992. pokrenuo protiv Ante Prkačina, člana Središnjeg odbora HSP, stegovni postupak iz razloga što je svojim antipravaškim nastupima u posljednja tri mjeseca u hrvatskom tisku i na televiziji, te neodobrenim pregovorima s Matom Bobanom oslabio postrojbe HOS-a u Bosi i Hercegovini, teže povrijedio Statut HSP; osim toga je iznio da je protupravno zadržao iznos od 10.000. – DM koji je uzeo iz riznice HSP-a, čime je povrijedio članak 7. Temeljnih načela HSP; konačno je iznio da postoje indicije da je gospodin Ante Prkačin član Transnacionalne radikalne stranke, čime je povrijeđen članak 11. Statuta HSP.

  Predsjednik Časnog suda HSP je u smislu odredbe iz članka 62. Statuta imenovao stegovno vijeće u sastavu koji je naveden u zaglavlju odluke.