Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Vatikan skriva srčani udar pape Franje kako bi izbjegao kritike Pfizer bocke!

Posted by Hrvatski Ratnik

Službena verzija događaja kaže da je papa Franjo hospitaliziran u srijedu, 29. ožujka 2023., nakon što je imao poteškoća s disanjem. Ali dobro obaviješteni izvori, uključujući Dagospiju, talijansku internetsku stranicu s vijestima i tračevima poznatu po svom istraživačkom novinarstvu, kažu da je papa Franjo imao srčani udar.

To se također može vidjeti i iz neočekivanog papinog odgovora medijima u subotu 1. travnja dok je napuštao bolnicu kako bi se vratio u Vatikan. “Kako ste se osjećali nakon prijema?”, upitao je jedan od novinara ispred bolnice Gemelli, a odgovor je bio: “Ne znam. Nekakva bolest kao kad te boli trbuh i muka ti je.”

Danas svi znaju da se simptomi srčanog udara mogu manifestirati i kao probavne smetnje. Na primjer, mogu uključivati ​​osjećaj težine u prsima, bol u trbuhu ili žgaravicu, baš kao što opisuje papa Franjo. Moj otac Elio je umro 2010. nakon istih simptoma pa nam očito ne govore istinu kada kažu da se papa “liječio od bronhitisa”, a bolnicu je napustio bez maske.

Talijanski mediji su brzo proširili vijest portala Dagospia, dok je neprofitna katolička web stranica Renovatio 21 koja se bori protiv pobačaja jučer konačno objasnila zašto Vatikan laže o pravom razlogu papine iznenadne bolesti. Isusovački papa i Vatikan zapravo lažu jer je Bergogliova bolest posljedica Pfizerovog cjepiva na koje je prisilio cijeli Vatikan.

Papa Franjo se 2021. dva puta privatno sastao s Albertom Bourlom, glavnim izvršnim direktorom Pfizera. Vatikan je već od početka 2021. osigurao Pfizerovo cjepivo protiv Covida za svo osoblje uz prijetnju gubitka posla ako odbiju cijepljenje. Sve do lipnja 2022. službena politika Vatikana je zahtijevala od sveg osoblja i posjetitelja da pokažu dokaz o cijepljenju.

Dakle, Papa je lažac, to smo već znali, ali sada očito laže kako bi zaštitio zloglasno Pfizerovo cjepivo protiv Covida-19 od bilo kakvog nadzora ili kritike, jer kao što sam objasnio u 7. svezku svojih ispovijesti, u poglavlju pod naslovom “Ljubav marksističkog pape i Kapitolskih propalica”, Franjina poveznica s cjepivom je poveznica s antikristom i Velikim resetom koje je nadahnuto tajnim “Paktom katakombi” gdje u drugom važnom poglavlju 7 svezka detaljno analiziram “Marksistički pakt iz katakombi za sabotiranje Božjeg kraljevstva.”

Kako bilo, Bog sve vidi i uskoro će se Bergoglio, prije nego završi paklu, morati suočiti sa svojim stvoriteljem.

Izvor: leozagami.com

Pripremio: Marino Čulo

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar