Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Vatromet taštine Hrvatske liječničke komore

Tekst i foto: Miro Perković

Ispred zgrade Hrvatske liječničke komore u Zagrebu, jučer dana 14. lipnja 2022. godine Gospodnje s početkom u 13 sati, održan je skup podrške liječnicima Damiru Biloglavu i Almi Demirović, koje HLK tereti samo zato što imaju vlastiti stav i jer su se usudili javno istupiti i reći istinu vezano za cjepiva i cijepljenje.

Prosvjedu su se odazvali i brojni članovi Udruge Hrvatski Ratnik kako bi podržali savjesne i hrabre ljude. Jedan od govornika na skupu je bio i naš predsjednik Gordan Šebalj koji je jasno, glasno i bez ustezanja rekao da se narod digao i da ga više nitko ne može zaustaviti, te da oni nijednu mjeru više neće provesti, da im je odzvonilo za sva vremena i da će liječnici odgovarati i biti procesuirani zbog zločina koji su učinili svom narodu. Premijeru je poručio da ga zapamti jer će ga on, zajedno s narodom, smijeniti i procesuirati: “Čekamo prvu represiju, mi smo spremni, za dom, za Hrvatsku, za svoj narod do kraja.”

Ispod su fotografije sa skupa i video Gordanovog govora kojeg su neki izrezali.

 

Ja bih dodao da se ne isplati prodati vlastiti narod i bližnjega svoga za Judine škude, te da su oportunizam i komformizam veliki grijesi ljudi duboko uronjenih u materijalizam. Čudna je ljudska priroda, svi su svjesni da smo na ovaj svijet došli bez ičega i da ćemo isti takvi s njega otići, a pojedinci su opet nekako nesvjesni toga, spremni su na sve samo da dođu i zadrže ono prolazno, ne razmišljajući o onom vječnom. 

Protiv dr. Alme Demirović postupak je obustavljen, dok je dr. Damir Biloglav, na osobni zahtjev, odgodio postupak na mjesec dana.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar