Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Vrijeme oslobođenja je blizu!

Piše: Tonko Martinis

Je li ova današnja situacija vrijeme za Božji zahvat? 

Vidimo agresiju koja rezultira panikom i strahom poradi smrtnosti od 0.2% od nevidljivog neprijatelja, odnosno, imamo WW3-Covid-19 rat koji traje još od 2020., i vidimo podlu medijsku podršku tom ratu strašenjem naroda beskrajnim novim varijantama bolesti koje su prije znane kao prehlade i gripa.

Kroz to vidimo podli pokušaj globalista da paranojom i strahom porobe narode. Poradi smrtnosti od 0,2% znamo da se ne radi ni blizu o nekoj ozbiljnijoj opasnosti, a kamoli epidemiji koju je Tedrosova SZO s Bilijem Gatesom i društvom pretočilo u pandemiju. Službeno čak ni taj broj smrti, obzirom da se po medicinskoj etici smrt utvrđuje obdukcijom koju su SZO i zdravstva nacionalnih država prestali raditi (čudno, koruptivno ili možda kriminalno?), ne možemo uzeti ozbiljno, tako da se postavlja pitanje je li itko u svijetu i u RH umro od korona virusa ili je ipak nešto drugo u pitanju. Pravnik dr Reiner Fuellmich s timom pravnih i medicinskih eksperata radi na tome da odgovorne izvedu pred lice pravde i osude ih za zločine protiv čovječnosti, te oduzimanja ljudskih prava i vjerskih sloboda!

Znamo i za Haarp tehnologiju instaliranu na našem tlu, a koju osiguravaju američki vojnici, svjedoci smo zaprašivanju iz zraka teškim metalima i tko zna kakvim kemikalijama, te izloženosti štetnom elektromagnetskom nejonizirajućem zračenju kojega su izvor 4G i 5G mreže, mobiteli, bežični telefoni, kućni ruteri i tko zna što sve još. Otrovi koje unosimo u sebe putem vode, hrane i zraka nam dodatno ruše imunitet, radnu sposobnost, fizičko, psihičko, pa i duhovno zdravlje, te srozava i tako narušeno stanje nacije, i kod mladih i kod starih. Tu je i ucjena potvrdama, štetnim i opasnim PCR testovima i maskama, a o cijepljenju eksperimentalnim pripravcima da i ne govorimo. Neviđena totalitarna medijska cenzura drugog mišljenja dosad je nezabilježena u tzv. demokratskim društvima. A sve to dolazi od strane jedne odnarođene šačice, manje od 1% ego-bogatuna, totalitarnih globalista, korporacionista, tajnih društava i tzv. Gremija koje nitko nije birao, a vladaju svijetom. Vodi se podli specijalni bio-kemijski rat protiv suverenih država i naroda, pa tako i hrvatske države i hrvatskog naroda!

Je li ovo moment i put u skori Božji zahvat?

Teror korona mjerama, poglavito lockdown koji ruši gospodarstvo i kreira inflaciju, bijedu i nemire, totalitarno nedemokratsko ucjenjivanje pojedinca i čitavih naroda da se cijepe, te najava Gatesa, Tedrosa, SZO-e, i drugih kako na jesen ove 2022. godine dolaze nove pandemije i zatvaranja, te igre bez granica popraćene medijskim strašenjima, lažima i prijevarama, i stvarnim eugeničkim pokušajima smanjena svjetske populacije koju je u Davosu najavio Schwabov WEF, daju nam za pravo vjerovati da bi ovo mogla biti posljednja vremena pred Kristov skori dolazak. Ponavljamo jasno i glasno pitanje: od čega kreiraju i puštaju nove viruse, kako mjesecima ili čak godinama unaprijed sve to znaju i najavljuju likovi koji nemaju veze s medicinom, a nisu niti baba Vanga, tu mislimo na likove poput tzv. filantropa ego profitera Gatesa i sličnih. Koji su to dobrotvori-korporacionisti koji velikodušno  doniraju jedan dolar da bi kasnije ucjenama profitirali i uzeli milijarde na štetu nacija, država i običnog čovjeka. Kojih li vidovnjaka s bolesnim propuhom u glavi, ili vizijama paranoje pod duhom sotonizma??

I opet na jesen 2022. dolaze stare ucjene s unaprijed spremnim novim smrtno opasnim tzv. cjepivima, a virusa i bolesti još niti nema (Opaaa!! sjest će na račune nove biljarde za bocke). To tjera na razmišljanje i potrebne reakcije suverenih pojedinaca i nacija, a Hrvatska to jest, i želi biti i ostati na vijeke suverena, slobodna i nezavisna!! Hoćemo samo biti svoji na svome, dalje od ucjena EU i ostalih globalističkih totalitarista koji se bahato i drsko uživljavaju u uloge bogova kao vlasnika naših života i posjednika Zemlje a koji to nisu! To su prevaranti, lažovi i ubojice, krvnici ljudskoga roda kao i njihov duhovni vođa, neprijatelj Jahvin, Boga nad vojskama, i Njegova sina Isusa Krista, zla moralna spodoba Lucifer i njegove demonske horde zla!!

U Knjizi proroka Danijela i Ivanovom Otkrivenju spominje se totalitarizam povezan sa Žigom Zvijeri, nekom vrstom čipiranja radi totalne kontrole pojedinaca i naroda? Očito je da se sve radi na štetu većine ljudi! Trovanjem ljudi opasnim grafen-hidroksidom, parazitima i teškim metalima putem tzv. cijepiva, zaprašivanjem iz zraka i djelovanje putem 5G mreže, jesmo li se primakli konačnom sukobu između Neba i od globalističkog totalitarnog kulta zla porobljene zemlje? Sve se jasnije nazire, vidi i ukazuje da bi odgovor na to pitanja mogao biti potvrdan!

Tu je i sve aktualnija demagogija puna bezočnih globalističkih laži i podvala o povećanju CO2, globalnom zatopljenju i klimatskim promjenama koje upravo oni godinama potenciraju genocidnim i razornim masovnim i neprestalnim zaprašivanjem iz aviona naših mjesta, gradova, žitnica, rijeka i mora. Skoro da su nam ti zlikovci i sunce sakrili otrovnim izmaglicama. 

Imamo i medijsko strašenje novim sukobima, planiranim i režiranim ratovima, mogućim nuklearnim kasapljenjem, slomom ekonomije, te generiranim kaosom, nestašicama i poskupljenjima koja vode u glad određene siromašne skupine ljudi, a vremenom i srednji sloj koji je dosad pristojno živio. Taj planirani i kreirani kaos, znan kao Veliki reset, vodi do uspostave Novog svjetskog poretka kojim bi gospodarili 1% najbogatijih svjetskih besramnika! Neće proći!!

Znakovi vremena zbilja ukazuju da su događaji kojima svjedočimo opisani u Bibliji u knjizi proroka Danijela, evanđeljima i poglavito Ivanovom Otkrivenju od 13. do 21. poglavlja, a koji govore o skorom Božjem zahvatu s moćnom i nepobjedivom nebeskom vojskom, i porazu i kraju globalističkog terora tajnih luciferijanskih društava i okončanju njihovih zlih namjera.

Do tog Božjeg zahvata, mi se moramo odlučno, nenasilnim demokratskim akcijama baziranim na Ustavu RH i volji hrvatskog naroda, snažno oduprijeti tiraniji EU-e, WEF-a i SZO-e, te domaćim tiranima i izdajnicima koje treba trajno smjeniti i pravedno osuditi. Pod hitno moramo uzeti sudbinu u svoje ruke onako kako smo to učinili za vrijeme Domovinskog rata. Samo je Bog iznad Hrvata, i nitko drugi.

Ne smijemo dozvoliti da Hrvatskom upravljaju tajna društva i tuđinci koji nisu ni stvorili niti svojom krvlju odbranili Hrvatsku državu, a niti ih je birao hrvatski narod koji je po Ustavu vrhovna vlast u RH! Ničiji potpis, bez referendumske podrške hrvatskog naroda, nije i ne može biti valjan pa niti onaj na Ugovor o pandemijama sa SZO koji se u žaru rata u Ukrajini Hrvatima podvaljuje preko domaćih izdajnika. Mi u RH imamo dobro zdravstvo i nećemo dopustiti nikome da ga uništi.

Skorim dolaskom Kralja nad kraljevima, Isusa i njegove nepobjedive vojske, uslijedit će brzi poraz demonskih duhovnih snaga Velikog Arhitekta, palog Lucifera i hordi koje stoje iza njega, nevidljivih i vidljivih totalitarnih zlotvora, globalista i korporacionista čiji je totalitarizam jednako zao kao i fašizam, Marx-Engelsov komunizam i nacionalsocijalizam.

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
  1. Bravo ,puna i bezrezervna podrska udruzi HR ratnik, sve vise vas Hrvtica i Hrvata prepoznaje i vidi u vama nadu i bolje sutra za nas i nasu domovinu a i dojasporu te Hrvate u BiH .Bog i Hrvati .

  2. Svaka čast, napokon netko častan,kome sam se spreman staviti na raspolaganje ako bude trebalo. Neka nam je Bog na pomoći.

  3. Izvrsno! I konacna nada i vjera u pobjedu dobra nad zlom! Pozdrav i svako dobro, Bog dragi vas blagoslovio i cuvao!??❤️