Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Washingtonski liječnik kažnjen zbog propisivanja ivermektina za COVID-19!

Objavljuje Hrvatski Ratnik

Liječnička komisija Washingtona kaznila je dr. Wei-Hsung Lina s 5.000 dolara jer je propisivao Ivermektin pacijentima s COVID-19 i naredila mu da se podvrgne tečajevima ponovne izobrazbe o odobrenom liječenju COVID-a. 71-godišnja žena rekla je da Ivermektin nije poboljšao njezino stanje, iako se na kraju oporavila. 69-godišnji muškarac i njegova supruga su odlučili ne uzeti ga nakon što su vidjeli negativne informacije o njemu na mreži…

WASHINGTON ( LifeSiteNews ) – Liječnička komisija Washingtona kaznila je dr. Wei-Hsung Lina, liječnika u državi Evergreen, s 5.000 dolara jer je propisivao Ivermektin pacijentima s COVID-19 i naredila mu da se podvrgne tečajevima ponovne edukacije koji se odnose na liječenje COVID-a.

Epoch Times je izvijestio da je Lin propisao lijek petorici oboljelih od COVID-a, a da im nije objasnio da njegova upotreba nije namjenjena za COVID-19 i da postoje rizici i alternativni lijekovi ili cjepiva protiv COVID-a, sudeći prema nalazima liječničke komisije.

Jedna od pacijentica, 71-godišnja žena, potvrdila je da Ivermektin nije poboljšao njezino stanje, iako se na kraju oporavila. 69-godišnji muškarac rekao je da su on i njegova supruga na kraju odlučili ne uzeti ga nakon što su vidjeli negativne informacije o njemu na internetu.

Linove ‘neprofesionalne’ radnje pale su ‘ispod standarda skrbi’, prema povjerenstvu koje mu je zabranilo propisivanje Ivermektina u budućim slučajevima COVID-a, naredilo mu da pročita službene savezne smjernice za COVID-19 i pohađa nastavu medicinske edukacije o odobrenom liječenju COVID-a, nakon čega će morati predati dva rada od po 1.000 riječi o tome što je ‘naučio’ od njih. Država ga također planira podvrgnuti godišnjim pregledima ‘sukladnosti’.

“Ovi ‘izuzetno teški’ uvjeti enormno povećavaju teret prakse i vjerojatno tjeraju većinu liječnika iz prakse”, za Epoch rekla je dr. Jane Orient, izvršna direktorica Udruge američkih liječnika i kirurga. Liječnicima je savjetovala da, ako je moguće, u potpunosti izbjegavaju praksu u državi Washington gdje je nekoliko liječnika ranije izgubilo žalbe u sličnim slučajevima.

“Dr. Lin je bio voljan boriti se protiv toga do kraja, ali kad smo pogledali matricu rizika i nagrade, smatrali smo – i on je smatrao – da je u njegovom najboljem interesu da nastavi i nagodi se”, rekao je odvjetnik Pete Serrano iz Silent Majority Foundationa, koji je zastupao dr. Lina. “Bio je spreman na neki način zatvoriti poglavlje i nastaviti sa svojim životom.” Nagodbom je pregovarao o smanjenju kazne od 25.000 dolara i drugim težim okolnostima.

Zadnjih godina je establišment javnog zdravstva javno pozivao Amerikance da ne uzimaju Ivermektin za COVID-19. Naglašavali su njegovu manje uobičajenu upotrebu za liječenje konja kako bi njegovu desetljećima mnogo češću upotrebu kod ljudi opisali kao bizarnu i opasnu praksu.

Zapravo, američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) dugo je već odobrila Ivermektin za razne ljudske bolesti i uključen je u model popisa osnovnih lijekova Svjetske zdravstvene organizacije (SZO).

Poput mnogih lijekova, može se primijeniti i na ljudima i na životinjama, i ljudske doze za ljudske bolesti nisu bile kontroverzne sve dok Ivermektin nije počeo dobivati ​​pozornost u kontekstu COVID-a.

Dok stručnjaci nastavljaju raspravljati o primjeni Ivermektina i sličnog ‘zloćudnog Hidroksiklorokina na COVID-19 (koji su također odobrile FDA – i WHO ), obećavajuće studije , kao i anegdotska izvješća o pozitivnim rezultatima izazvala su značajan interes za njih, kao i činjenica da su korištena i proučavana daleko dulje od cjepiva protiv COVID-a, koja su razvijena i puštena u rekordnom roku inicijativom Trumpove administracije nazvanom ‘Operation Warp Speed’, što znači da se njihovi sigurnosni profili daleko bolje razumiju nego profili relativno novih cjepiva za koja mnogi vjeruju da su bila ubrzana i ispolitizirana.

Unatoč bogatstvu postojećeg znanja o lijekovima, za razliku od prirode znanja o COVID-u koje se razvija, obitelji diljem zemlje morale su ići na sud kako bi prisilile bolnice da im dopuste da isprobaju lijekove za svoje voljene, dok su liječnici bili svjesni kako im se prijeti liječničkom licencom jer su ih propisivali.

To je navelo države poput Missourija i Oklahome da poduzmu mjere kako bi zaštitile liječničku slobodu za one koji ih žele isprobati i propisivati.

Izvor: LifeSiteNews

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar