Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

WHO/SZO ima kristalnu kuglu koja predviđa budućnost!

Posted by Hrvatski Ratnik

Glavni direktor Svjetske zdravstvene organizacije i Big Pharma Shill Tedros Ghebreyesus pozvao je zemlje da potpišu SZO/WHO-ov sporazum o pandemiji kako bi se svijet mogao pripremiti za “bolest X”. Istovremeno talijanski policijski sindikati upozoravaju na porast broja smrtnih slučajeva policajaca nakon cijepljenja protiv COVID-19. Što se događa u policijama diljem svijeta? Možda će policija istražiti smrti u vlastitim redovima. 

Covid nije uspio obaviti posao, Bill Gates sa SZO/WHO-om kreće u drugi pokušaj uništavanja stanovništva

Paul Craig Roberts / 22.1.2024.

Glavni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Big Pharma, Shill Tedros Ghebreyesus, pozvao je zemlje da potpišu SZO/WHO-ov sporazum o pandemiji kako bi se svijet mogao pripremiti za “bolest X”

Ghebreyesus je, govoreći pred publikom na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu prošle srijede, rekao kako se nada da će zemlje postići sporazum o pandemiji do svibnja kako bi se uhvatile u koštac s tim “zajedničkim neprijateljem”.

Znanstvenici iz Big Pharme i SZO/WHO-a kažu da bi nepoznati, hipotetski virus “mogao biti 20 puta smrtonosniji od COVID-19.” (NewYorkPost – poveznica ovdje)

WHO je politička i propagandna organizacija, a ne zdravstvena organizacija. 

Napominjemo kako SZO/WHO unaprijed predviđa pojavu novog 20 puta smrtonosnijeg virusa. Dakle, SZO/WHO gleda u kristalnu kuglu koja otkriva budućnost. Zašto otkriva samo buduće viruse?

Imajte na umu kako SZO/WHO unaprijed zna da je nepoznati i hipotetski virus vrlo smrtonosan, a svima je jasno kako nijedna od ovih stvari ne može biti poznata prije nego što se dogodi.

U tijeku je nastojanje da se sva kontrola nad zdravstvenim odlukama izmakne iz ruku liječnika i pacijenata. “Ugovor” SZO/WHO-a vjerojatno su osmislili Bill Gates, Fauci i Big Pharma. To je instrument tiranije koji će se koristiti za sprječavanje učinkovitog liječenja bilo kojeg patogena koji se sljedeći put oslobodi.

Znajte da je predviđanje SZO/WHO-a pokazatelj da će još jedan pušteni virus uskoro biti na putu do nas. Imajte na umu da ova predviđanja dolaze od pokvarene družine Bill Gates/WEF koja namjerava smanjiti svjetsku populaciju za 7,5 milijardi, što je zapravo genocid nad ljudskom rasom. Imajte na umu da političari i mediji ne poduzimaju ništa da uzbune javnost, i da organizirani pokušaj otimanja vaše kontrole nad vašim zdravljem nailazi na slab otpor.

SZO/WHO zna da je “pandemija” Covida bila orkestracija u kojoj su testovi na covid, za koje se zna da daju lažne rezultate, namjerno korišteni za stvaranje slike pandemije. WHO zna da većina smrtnih slučajeva nije nastala od Covida, već zbog uskraćivanja učinkovitog liječenja i nametanja protokola liječenja za koji se zna da stopu smrtnosti čini maksimalnom.

Isto tako SZO/WHO zna da je “cjepivo” ubilo i oštetilo puno više ljudi nego sam virus. Imajte na umu da to znači da SZO/WHO zna kako ponovno obmanjuje i laže javnost i da “naši predstavnici” u Kongresu ne čine ništa kako bi nas zaštitili.

Znajte da se korumpirani medicinski djelatnici slažu s tim, iako će i većina njih biti žrtve. Imajte na umu da se cenzura pooštrava i da će sljedeći put javnosti biti teže doći do točne informacije, a valja primjetiti i da se Bill Gates i Tedros Ghebreyesus još uvijek tretiraju kao časni ljudi.

Autor: Paul Craig Roberts – američki ekonomist – Institut za političku ekonomiju – 22.1.2024. Poveznica na objavu ovdje.


Talijanski policijski sindikati upozoravaju na porast broja smrtnih slučajeva policajaca nakon cijepljenja protiv COVID-19

“Eksponencijalni porast iznenadnih smrti od bolesti među državnim policajcima.”

Što se događa u policijama diljem svijeta? Možda će policija istražiti smrti u vlastitim redovima. “Ovdje imamo mlade kolege od 29, 34, 40 godina koji su bili potpuno zdravi. U posljednjih mjesec dana, od 15. prosinca do danas, doznao sam za sedam iznenada preminulih policajaca. U zadnjih godinu dana smo skoro na 50, ako ne i više.”, naglasio je Antonio Porto, glavni tajnik Sindikata talijanske policije. “ – piše Peter Halligan

Novinarka i TV voditeljica Karina Michelin je 20. siječnja 2024. bacila svjetlo na zabrinjavajuću situaciju unutar Sindikata talijanske policije (OSA). Sindikat se hitno obratio nadležnima ističući zabrinutost pojavom obolijevanja i iznenadnih smrti u svojim redovima. Ovi su slučajevi izazvali ozbiljnu brigu u vezi s cijepljenjem protiv COVID-19. Uz čvrstu odluku, OSA poziva na transparentnost i iscrpnu istragu ovih tajanstvenih i uznemirujućih događaja.

U nedavnoj izjavi, Sindikat je otkrio vezu porasta zdravstvenih problema i cijepljenja kroz zabilježen tajanstveni porast stope smrtnosti među naizgled zdravim policajcima. Sve veći broj smrtnih slučajeva uznemirio je policijske snage, postavljajući pitanja i zahtijevajući djelovanje.

Ove zapanjujuće brojke dolaze usred nedostatka službenih podataka, zbog čega Sindikat zahtijeva sveobuhvatnu evidenciju od Glavne uprave. OSA se službeno obratila Ministarstvu unutarnjih poslova za točan prikaz smrtnih slučajeva, ističući  eksponencijalni porast iznenadnih smrti među službenicima državne policije.

Ova zabrinutost nije izolirana. Na noge se digla i zatvorska policija. Aldo Di Giacomo, glavni tajnik Sindikata zatvorske policije, iznio je jednako alarmantne brojke tijekom gostovanja u talijanskoj emisiji “Fori dal Coro”.

“U posljednjih 13 mjeseci imali smo 41 zatvorskog policajca koji je preminuo iznenadnom smrću, što je porast od 200 posto u odnosu na prethodne godine,” izvijestio je Di Giacomo.  “Ovi podaci o ovim iznenadnim smrtima nas zabrinjavaju, i to ne malo.”

Talijanski policijski sindikati sada se suočavaju s vrlo zabrinjavajućim trendom i vrše pritisak na vlasti za istragom kako bi se otkrila istina iza ovih incidenata.

Dok sindikati čekaju odgovor Vlade, potreba za djelovanjem nikad nije bila jasnija. Transparentnost, podaci i dobrobit službenika na prvom su mjestu ove hitne istrage. Talijanska policija služi i štiti javnost, a sada traži zaštitu i odgovore za sebe.

Autor: Peter Halligan / Poveznica na objavu ovdje

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar