Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zamislite, Hrvatska vlada uvodi seksualni odgoj za djecu od 0-4 godine!

Objavljuje Hrvatski Ratnik

Sjećate se kad je svojevremeno SDP-ova vlada, na čelu s Milanovićem, krenula u uvođenje seksualnog odgoja u osnovne škole klincima od 13-14 godina, digli smo se protiv toga, HDZ nas je podržao i ta stvar je kratko trajala. A sada kad je HDZ na vlasti što čini? Odvratniju stvar, uvode seksualni odgoj za dojenčad i djecu do 4 godine starosti. I onda veliki demo(n)kršćanin Plenković kaže kako ‘Istambulska’ nije ništa promijenila???

I nije, u zaštiti žena od nasilja, ali sad već na velika vrata ciljano u škole i vrtiće uvodi rodnu ideologiju našoj djeci.

Hrvatska Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je šokantne smjernice u dokumentu: “Standardi spolnog odgoja u Europi – Okvir za kreatore političkih odluka, obrazovne i zdravstvene institucije i stručnjake”

CitizenGO Hrvatska poziva sve građane da im se pridruže i potpišu peticiju upućenu hrvatskoj vladi i Agenciji za odgoj i obrazovanje na hitno uklanjanje tog opasnog dokumenta.

Udruga Hrvatski Ratnik poziva sve svoje članove i simpatizere da potpišu peticiju i podijele ovu objavu.

Peticiju možete potpisati na poveznici ovdje.

Te smjernice u dokumentu Agencije za odgoj i obrazovanje, iako dolaze od Njemačkog saveznog centra za zdravstveno obrazovanje i lokalnog ureda Svjetske zdravstvene organizacije, očito su prepisane od Instituta Kinsey kojega je utemeljio Alfred Kinsey, pionir i preteča istraživanja dječje seksualnosti. Najpoznatiji predstavnik i stipendist Instituta Kinsley u Hrvatskoj je Aleksandar Štulhofer.

Pedofil i sadist Alfred Kinsley istraživao je seksualnost kod djece, uključujući i dojenčad, kroz angažman pedofila koji su mu dostavljali podatke o uživanju djece kod masiranja njihovih spolnih organa tako da su plač i krike djece predstavljali kao orgazme.

Tako je zabilježeno da je beba od 6 mjeseci u samo 24 sata imala čak 22 puta orgazam. Zamislite tu bestijalnost?! A o Kinseyu je 2004. snimljen i biografski film u režiji Billa Condona.

I sada to hoće uvesti u naše vrtiće. Nismo sigurni kako će izgledati praktična nastava i tko će biti taj koji će djeci praktično pokazivati kako se samozadovoljavati, ali ne sumnjamo u to da će biti dragovoljaca iz ovih lijevih ‘naprednih’ udruga.

Očekujemo od svih vjerskih zajednica u Hrvatskoj da se uključe u borbu protiv ovakvih pojava, osobito od Katoličke crkve kao najveće vjerske zajednice u našoj Domovini, ali i od Pravoslavne, Islamske i svih ostalih.

U nastavku je obrazloženje koje je dao hrvatski CitizenGO tim…


Naša djeca su ponovno meta napada! Zamislite seksualni odgoj za djecu od 0-4 godine, ovdje u Hrvatskoj!

Naša državna, ‘hrvatska’, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je šokantne smjernice u dokumentu “Standardi spolnog odgoja u Europi – Okvir za kreatore političkih odluka, obrazovne i zdravstvene institucije i stručnjake”.

Dokument koji su sastavili Njemački savezni centar za zdravstveno obrazovanje i lokalni ured Svjetske zdravstvene organizacije (SZO), je blago rečeno alarmantan. Promiče skandalozne sadržaje namijenjene našoj djeci, ciljajući pri tom na najmlađe, čak i dojenčad!

Naslov dokumenta je čista prijevara. Ovaj dokument NIJE NIKAKAV ‘europski standard’, niti ima znanstvenu ili stručnu osnovu. To je napad usmjeren na našu djecu u najranjivijoj dobi, i zato moramo djelovati odmah!

Pridružite nam se! Potpišite našu peticiju. Pozovite hrvatsku vladu i Agenciju za odgoj i obrazovanje na hitno uklanjanje tog opasnog dokumenta.

Odjeljak 1.3 naslovljen je: Zašto bi spolni odgoj trebao početi prije četvrte godine. Na stranici 26. navodi se kako bebe “često diraju, katkada i genitalije”, a djeca od 2-3 godine “često pomno istražuju svoje tijelo i genitalije te ih pokazuju drugoj djeci i odraslima” te da “oni vole sjediti nekome u krilu i uživaju dok ih se mazi”. Djecu bi po ovim Smjernicama trebalo učiti svijesti o rodnom identitetu od rođenja (str. 40).

Jesu li to lekcije koje želite da vaša djeca i unuci uče? Vrijeme je da kažemo: DOSTA!

Ovako ‘Standardi’ predviđaju izvođenje ‘praktične nastave’ za najmlađe:

Ako ne djelujemo, ovaj užasavajući dokument bit će standard koji će udruge ljevičarskih svjetonazora i promicatelji rodne ideologije agresivno iskoristiti za guranje sveobuhvatnog spolnog odgoja unatoč jasnom protivljenju velike većine hrvatskih roditelja.

Malo je reći da objavljenim ‘Standardima’ nedostaje stručna osnova. Aktivnosti koje predviđa krše naš kazneni zakon koji regulira kaznena djela na štetu djece i predstavljaju rizik za dobrobit djece, i to posebno najmlađe dječice.

One su plan i program za spolno uznemiravanje naših najmlađih kako je definirano i Protokolom o postupanju u slučaju seksualnog nasilja Vlade Republike Hrvatske (NN 70/2018).

Potpišite peticiju kojom zahtijevamo od Agencije za znanost i obrazovanje RH i Vlade RH uklanjanje ovog skandaloznog dokumenta, punu istragu i odgovornost svih uključenih u planiranje, distribuciju i provedbu ovog programa.

Pomozite zaštiti našu djecu i poslati jasnu poruku protiv sustavnog spolnog uznemiravanja djece, rane seksualizacije i promicanja rodne ideologije.

Više informacija:

Kontroverzni “Standardi spolnog odgoja u Europi – Okvir za kreatore političkih odluka, obrazovne i zdravstvene institucije i stručnjake”, objavljeni u rubrici ‘izdavačka djelatnost’ na službenim stranicama hrvatske Agencije za odgoj i obrazovanje

https://www.azoo.hr/izdavacka-djelatnost-arhiva/standardi-spolnog-odgoja-u-europi/

Vlada Republike Hrvatske: PROTOKOL O POSTUPANJU U SLUČAJU SEKSUALNOG NASILJA – NN 70/2018 (stranica zakon.hr)

https://www.zakon.hr/cms.htm?id=31307

CitizenGO

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Na zemlji je sotona
    AGAPE
    Odričimo se sotone i sveg sjaja njegova.
    Bludnjičenje i razbojstvo su njegova odličja….

  2. Bože dragi da čovik da nepovjeruje što se to događa i u našoj Domovini. Ljudi dali je to miguće što bi nekoć givorio pokojni Mladen Delić. Zmiju, staru sotonu da bi je uništio glavu joj treba satirati.