Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zašto je borba slavonskih “svinjogojaca” borba svih nas?

Piše: Ivana Perić

Otkako su uzgajivači svinja u Slavoniji organizirano odlučili obraniti se od naleta suludih mjera vladajuće partije, potpora im sve više raste. Iako određeni broj stanovnika Hrvatske ne razumije, ili ne želi razumjeti, razmjere tih mjera to nas ne smije obeshrabriti u pružanju potpore selu i prosvjedu. Čak štoviše, znamo da će se ishodi ove borbe odraziti na budućnost svih nas, pa i građana koji smatraju kako nemaju veze sa selom…

Jedno od pitanja koje se nameće je – Iz kojih razloga se u zadnje vrijeme u mnogim zemljama vladajući obrušavaju na poljoprivrednike? Oni koji razumiju zašto treba dati podršku našim svinjogojcima znaju, ili bar pretpostavljaju, odgovor na to pitanje. Ovo su samo neki od naslova u medijima o kojima svatko treba kritički promisliti. Kako je odjednom i simultano poljoprivreda postala toliki čimbenik negativnih utjecaja na Zemlju? (kliknite na poveznice)

Agencija UN-a savjetuje zapadnom svijetu da prestane jesti meso zbog klimatskih promjena

Borba Europske komisije protiv klimatskih promjena

Irska bi u borbi protiv klimatskih promjena mogla žrtvovati stoku

Francuski poljoprivrednici kreću u masovne prosvjede

Nizozemska ponovno udara na vlastite poljoprivrednike, zatvorit će čak 3000 farmi

Novozelandska vlada najavila farmerima izrađivanje plana za oporezivanje podrigivanja stoke

Kako to da se političari i tzv. filantropi toliko razumiju u problematiku (?) klimatskih promjena te izgovaraju iste riječi kojima bi potkrijepili bojazan lakovjernih? Kako Hrvatska može pomoći u zaustavljanju globalnog zatopljenja??? Koji su precizni i aktivni doprinosi toj borbi? Ulazi li u njih opstrukcija uzgoja stoke? Smije li se to pitati javno? Ili, tko to smije pitati javno? I kada?

U svijetlu parlamentarnih izbora koji kucaju na vrata, može li se reći seljacima javno – uništit ćemo vašu egzistenciju, prehrambeni lanac u Hrvatskoj i tradiciju jer neki znanstvenici smatraju kako ćemo time usporiti klimatske promjene? Gdje je druga strana te znanosti?

Vjerojatno “nepostojeća”, kao i kod pobijeđene plandemije Covida-19, što na lokalnoj što na globalnoj razini. Mi smo ju ipak prije uspjeli obuzdati, prigodno, u ljeto 2020. godine, a nazadnjacima iz SZO-e trebalo je čak 3 godine više. (kliknite na poveznice)

Na najvećem klimatskom skupu u povijesti sudjelovao premijer Plenković

Premijer Plenković pobijedio koronu

Osim navedene “pandemije” Covida-19 valja se zapitati kako odjednom i simultano imamo problema sa sve većim brojem zaraza, što ljudi, što životinja? I to dok nam čelnik SZO-a,Tedros, najavljuje nove plandemije pripremajući se za njih izradom nacrta kojim bi sve države suverenitet upravljanja zdravstvenim krizama prepustili u ruke SZO-e?

Peticija o zaustavljanju Sporazuma o pandemiji  (kliknite na poveznicu kako biste ju potpisali)

Bismo li znali za postojanje aktualnih zaraza bez testiranja koja se provode i tumače prema odlukama onih na pozicijama, iako je nejasno otkud je virus uopće ušao u Hrvatsku te kako se toliko raširio unatoč poduzetim mjerama prevencije i zaštite? Može li postojanje tih zaraza opravdati opstrukciju sela a bez priznanja vladajućih kako je to, u slučaju zaraze životinja, zbog borbe protiv klimatskih promjena, odnosno globalističke borbe za “budućnost naše djece” iako javno govore o nužnoj depopulaciji? (kliknite na poveznice)

Ubijanje zdravih svinja temeljem lažnih nalaza?

Masovna eutanazija purana zbog ptičje gripe 

Kao da razne zaraze nisu dovoljne, npr. u SAD-u se zadnjih godina dogodio velik broj (najmanje 16) požara u tvornicama za preradu hrane dok istovremeno samoproglašeni epidemiolog Gates postaje vlasnikom najvećeg udjela poljoprivrednog zemljišta u SAD-u. (kliknite na poveznice)

Čudan trend požara u tvornicama za preradu hrane širom SAD-a

Bill Gates trenutno posjeduje najveći dio poljoprivrednog zemljišta u SAD-u

Naravno, kako ljudi da bi preživjeli ipak moraju nešto i jesti, a očito izbaciti potpuno mesne proizvode iz prehrane, sve više i češće se serviraju, doslovno i figurativno, kukci uz prilog GMO biljaka kao prehrambeno rješenje. (kliknite na poveznice)

Europski parlament: zbog klimatskih promjena smanjuju se zalihe hrane

Europska agencija za sigurnost hrane odobrila je kukce za prehranu ljudi 

Uskoro ćemo jesti kukce 

HRT radi propagandu o kukcima za prehranu 

Ivan Pažanin i Petar Grašo jeli sušene cvrčke

EU zabranjuje domaće sjeme

EU zbog klimatskih promjena želi ublažiti GMO ograničenja

Korporacije stječu kontrolu nad našom hranom

I što dodati na kraju osim da Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, Europska komisija, A.P…. nemaju namjeru prestati s Agendom.

Udruga Hrvatski Ratnik

 

 

 

Bez komentara
Ostavite vaš komentar