Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zašto je nastavniku Franji Baotiću namještena tučnjava?

Posted by Hrvatski Ratnik

Dobili smo poruku Ivana Budimira s informacijama koje bacaju novo svjetlo na slučaj profesora optuženog za nasilje prema učenicima, a koje nam daju za pravo što smo ga podržali iako mu niti ime nismo znali. A kako je sve politika, pa i ovaj slučaj, kad su naši vrli političari vidjeli što o tom slučaju misle hrvatski građani Franjo je ekspresno pušten iz pritvora. Tako to oni rade kad skuže da su “fulali ceo fudbal”. A izbori se bliže.

Poruku Ivana Budimira u cjelosti prenosimo u nastavku…   

Zašto je nastavniku Franji Baotiću namještena tučnjava u Srednjoj strojarskoj školi “Fran Bošnjaković” u Zagrebu, Konavoska 2.?

Nisam se nadao da ću pročitati Novakovu šugavu priču (misli se na priopćenje koji su napisali “nastavnici” Srednje strojarske škole Fran Bošnjaković, Konavoska 2 u Zagrebu. Objavljeno u INFO-Zagreb). Zbog toga sam potaknut napisati slijedeće.

Gospodo, ako vas tako mogu nazvati jer vi sve jeste samo gospoda niste, vi prikrivate kriminal koji se u školi događa već godinama, od ravnatelja Jerka Pandžića do Bosiljke Galenić. To vi dobro znate a sada bi trebalo znati i Državno odvjetništvo i Europski ured za organizirani kriminal.

Imate svoje ljude u ministarstvu druga Jazavca koji je gospodina Franju Baotića proglasio pijancem, prema vašem naputku, u dnevnik NoveTV, a poslije je poslao druga kokošara da ga brana. Drug kokošar, u dnevniku Nove TV nije znao ni jednu suvisle rečenicu sročiti, samo se sramotio kao što se sramoti svaki gospodski kastor kada brani svoje gospodare.

Gospodinu nastavniku Franji Baotiću ovu tučnjavu ste namjestili. Još prije četiri godine drugarica Bosiljka je govorila kako će gospodinu Baotiću dati otkaz, mirnom povučenom čovjeku, jer se kao “pijanac” ne uklapa u vaš kriminal. Kako se namještaju Novakove tučnjave, ocjene i štošta drugo vi to dobro znate, i koji i čiji se sinovi koriste u tu namjenu?

Dragi Franjo, više sam te puta upozorio da ti spremaju klopku. Nisi me ozbiljno shvaćao.

Kao što smo 91. branili svoju domovinu Hrvatsku tako ćemo i danas braniti ljudsko dostojanstvo. Tebi i svim ljudima dobre volje i čiste savjest želim sretan Božić. Božić našega Boga, simbola pobjede svjetla nad tamom koja se nadvila nad našom domovinom Hrvatskom.

U Zagrebu, 25. prosinca 2023.

P.S.
Sada drug Jazavac kaže da će se ispričati gospodinu Baotiću ako se dokaže da nije bio pijan. Druže Jazavac, zašto dokaze nisi tražio prije nego što si čovjeka osudio, nego si u duhu starih Staljinista najprije čovjeka osudio onda neka on traži dokaze da nije tako. To samo dokazuje kako si odgojen u školi “ako hoćemo, hoćemo, ako nećemo imamo zakon”.

Gospodine, pokaži svoju vjeru na primjeru živoga konkretnog čovjeka. Nemoj biti automat što ponavlja otrcane fraze kroz stoljeća.

Ivan Budimir

Uredništvo portala Udruge Hrvatski Ratnik želi Franji i Ivanu svako dobro i Božji blagoslov!

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. I gospodin Fuks je to rekao ,Minister koji blebece sto mediji kazu i pusu a da je 1 sekund razmisljao o posljedicima ,zeleno socijalisticki sustav .

  2. Biti će ovo duga i krvava borba da očistimo našu Hrvatsku od jugo udbe i neprijatelja lijepe naše. Gora i veća bitka negoli 1991….