Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zašto Plenković mora biti smijenjen

 

  • Elementi krivične odgovornosti:

Vlast je izvršila svojevrsni državni udar onemogućujući Ustavnom sudu samostalno funkcioniranje jer se većina ustavnih sudaca ne vodi Ustavom nego nalogom iz Banskih dvora, za razliku od troje preglasanih ustavnih sudaca koji su imali izdvojena mišljenja zasnovana na Ustavu, i neovisna od pritiska vlasti.

Ovim postupkom su hrvatskim građanima oduzete tri osnovne vrijednosti neophodne za život dostojan čovjeka:

1. Sloboda!

Vlada je slijepo primjenjujući naloge Davos grupe donijela mjere koje krše osnovne građanske slobode zajamčene Ustavom RH, pritom umanjuje suverenitet RH te ga predaje neizabranim globalističkim centrima moći na štetu svojih građana.

2. Zdravlje!

Pod izlikom borbe protiv korona pandemije nameće tretmane upitne sigurnosti, te masovno svojim građanima uskraćuje zdravstvenu njegu i zaštitu, što je izazvalo ogromnu štetu po zdravlje i živote građana Hrvatske.

3. Neovisni mediji!

Apsolutna kontrola medija: “Ja mogu sve…” Do kada?

  • Nalogodavac DORHU!                                               
  • Ekonomsko blagostanje!

U ekonomiju su nam se uvukli neznalice i plaćenici stranih konzorcija i korporacija, svog čovjeka su postavili za premijera i to je sahrana naše suverenosti i demokracije, sahrana slobode i prava radnika.

Opet slijepo primjenjujući naloge globalističkih centara moći Vlada je sustavno zabranjivala normalno funkcioniranje i rad javnog i privatnog sektora te je time izazvala poremećaje u funkcioniranju institucija, izazvala golemo povećanje javnih troškova i nenadoknadive gubitke privatnom sektoru, što se sve štetno odrazilo na egzistenciju i financijsku stabilnost većine građana Hrvatske.

  1. INA

Čim je čuo za projekt “Fa 2018-11-28 INA”, Plenković ga je zaustavio i bunkerirao kako bi INA ostala u Mađarskim rukama.

2. AGROKOR

Todoriću je oteta firma temeljem neustavnog zakona i Nagodbe koja je napravljena po neustavnom zakonu.
Dvije optužnice DORHA su pale, treća je povučena pa ponovo podignuta.
Očito je da DORH baca kamen koji ne može podići!!! Da ne radi po nalogu vožda Plenkija jer on “može sve”???

3. HEP se enormno zadužuje?!

PREDAJA , PRODAJA, IZDAJA!!!

Sve će to Narod platiti???

Platit će i izdajnici nacionalnih interesa!!!

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Past će on zbog svih navedenih nedjela, ali prvenstveno zbog koalicije sa strankom koja je okupljala srpske agresorr a sada nam odlučuje o sudbini! Ne iskupljuje ga što nije bio u ratu, morao je znati iz medija koja stranka okuplja ubojice Hrvata!