Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zašto se jedan ugledan psihijatar pretvorio u cirkusanta?

Piše: Herman Vukušić

Svjetska cirkuska federacija donijela je svoje službene preporuke kako proslaviti Svjetski dan cirkusa, 17. travnja. Prvo, ako možeš odi u najbliži cirkus. Drugo, ako nema blizu cirkusa, ti napravi svoj. S obzirom da već imamo cirkus od države, ja sam na taj dan odlučio biti jedan od klaunova uz čovjeka kojega mnogi u Hrvatskoj doživljavaju neozbiljno, a nemali broj njih misli da ga se treba i hospitalizirati…

Čak sam ga i ja prije nekoliko godina prozivao zbog izjava o vitaminu C kao čarobnom lijeku za sve bolesti. Naravno, radi se o Ivanu Pernaru.

Ali, posljednjih godina jedino taj ‘ludi’ Pernar sustavno raskrinkava licemjerje hrvatske ljevice i njihovih omiljenih manjina koji se sustavno prikazuju kao progresivci i žrtve, a u stvarnosti su prikriveni fašisti i agresivci.

Sjetimo se samo stare partizanske babe koja Petnara tuče na Trgu bana Jelačića kada je išao dati potporu moliteljima.

Jedino je taj ‘ludi’ Pernar skupio cojones i sam otišao u u Zambiju rasvijetliti sve dubioze vezane uz protuzakonito i prouustavno usvajanje djece iz Afrike, dok mu je cijela hrvatska politička ‘desnica’ na to tada pljeskala.

Ista ta ‘desnica’ ne želi ga sada vidjeti među svojim klaunovima na Svjetski dan cirkusa jer se boje da im ne ukrade šou, a sami su se međusobno razmrvili na sto stranaka i strančica od kojih neke moraju plaćati i statiste da bi im dvorane izgledale pune.

Nadalje, jedan od ‘velikih vođa’ te desnice, a u kojeg su se za ovogodišnji Dan cirkusa ulagale velike nade, nedavno je dopustio da ga aktualni briselski namjesnik hrvatske provincije, kao cigo ukroćenu mečku, provede kroz dvoranu Lisinski, sažvače i potom ispljune sa svih stranačkih lista.

Od svih mojih kolega koji ZNAJU DA NIJE U REDU da se na djeci u Hrvatskoj rade hormonalni eksperimenti prije 18. godine života zbog promjene spola nikoga ne čujem da to govori javno osim ‘pacijenta’ Ivana Pernara koji o tome stalno priča, istina na sebi osebujan način.

Na koncu, od svih stranaka, bilo lijevih ili desnih a koje se u moru svojih predizbornih obećanja svesrdno kunu u hrvatsku mladost, jedino je Pernar toj mladosti dao šansu da na listama bude u prvom planu.

Mogao bih još dugo obrazlagati zašto sam se odlučio na ovaj čin, ali ću završiti činjenicom da mnogima u Hrvatskoj netko treba reći da je car gol i ispod svojeg nevidljivog ruha potrošen i star, a to upravo čini Ivan Pernar.

P.S.

Kao svoj mali doprinos zaustavljanju divljanja agresije i uvreda na društvenim mrežama tijekom predstojeće cirkuske turneje, odlučio sam zabraniti sve komentare ispod svojih tekstova do 18. travnja, pa svoje mišljenje izrazite emojima, puno hvala.

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
  1. Dragi Doc Her Man, cirkus u RH je samo (a vi to najbolje znadete) ja ja ja joliki ego. Sto se Lisinskog zvakanja tice, salite se zar be?! Mi se cini ego-isti-svi, ostali…

  2. S obzirom da sam očekivala svaku vašu objavu pratila vašu borbu za našu djecu unučad pa onda nema vas. Postavljate pitanje vašim kolegama stranke Hrvatsko Bilo nikakvog odgovora. Mene dragi doktore samo zanima što je istina. Jesam li i ovaj put pogriješila što sam vas prigrlila kao čovjeka koji se bori za svoj narod za našu djecu.

    1. Glede Ivana Pernar se slažem, a glede nazovi stranke Hrvatsko Bilo, tkojoj sam i sam jedan od utemeljitelja mogu samo reći jednom riječi “niškoristi!”! Kako su me napali na osobnoj razini to me natjeralo dobro ih provjeriti, što i vama savjetujem, i….. Svašta, ali ništa dobro. Neki su, premda obveznici, ratne postrojbe napustili ’93.-će i, gle čuda, nitko ih nije zvao, ili nisu htjeli dalje u pobjedonosne akcije HV-a. Drugi bi se rado vratili u “službe” gdje su nekada bili. Treći zbog kaznenih prijava ne mogu biti na čelu stranke, ali mogu, uz pomoć tajnice, mene smjenjivati iz udruga koje sam ja osnovao, a oni, uz pomoć pokojnika, debelo “ćerdali” lovu tih istih udruga. Drugima prodaju “muda pod bubrege” iliti maglu o težkom hrvatstvu, ali tu “mesa” nema, niti ga je ikada bilo!

  3. ma svaka cast vama, al klaun stavi starletu na drugo mjesto, to je pljuska i lice svim normalnim ljudima. to je isto sto i hdzsdpovska gamad radi desetljecima i protov cega se borimo. eto pernar je tako okrenuo leda normalnom narodu i o njega mozemo ocekivati da pokupi i najveci sljam sto postoji ako vjeruje da bi mo to moglo dovesti glas. on je u sustini time postao izdajnik.

    1. Ma neka je, Ava je prekrasna, samo izgubljena… Ovo s običnim ljudima je duhovito ali ima smisla.