Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Znak križa ubija klice i mijenja optička svojstva vode!

Posted by Hrvatski Ratnik

Znanstvenici su eksperimentalno dokazali da znak križa ubija klice i mijenja optička svojstva vode. “Potvrdili smo da prastari običaj da se za stolom pokriži hrana i piće ima duboko mistično značenje s praktičnom upotrebom: hrana se čisti doslovno na trenutak i to veliko čudo događa se svaki dan”, kaže Angelina Malahovskaya. Fizičari provjeravaju djelovanje molitve ‘Oče naš’ i znaka križa na patogene bakterije…

Za provedbu istraživanja uzeti su uzorci vode iz različitih vodenih bazena: bunara, rijeka, jezera. Svi izlazni uzorci sadrže zlatni stafilokok. Nakon čitanja molitve ‘Oče naš’ i križanja ispitnog uzorka, pokazuje se da se količina štetnih bakterija smanjuje 7, 10, 100 pa čak i više od 1.000 puta!

Broj patogenih bakterija u različitim sredinama smanjuje se svaki put u usporedbi s kontrolnim modelom. Blagotvoran utjecaj molitve i znaka križa također je blagotvorno djelovao na sve sudionike pokusa – kod svih se stabilizirao krvni tlak, poboljšale su se i krvne pretrage.

Zanimljivo je da kod osoba s niskim tlakom (hipotonija) krvni tlak raste, a kod osoba s visokim tlakom (hipertenzija) krvni tlak pada.

Izvor: MiuSvijetuISTINE

Photo by Molitve.hr

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar