Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Zovite Primorca i Radmana!

Ili, kako Hrvatima talentirano podapeti nogu bez žutog kartona!

Piše: Mario Škorin

Ima li itko na ovom svijetu tko bi mogao osporiti hrvatska postignuća? U zadnjih 30 godina kao da, prije ustanovljavanja okljaštrene Države Hrvatske danas znane kao Republika Hrvatska s pripadajućim Regionom Zapadnim Balkanom i državotvorno ustvrđenim drugim plemenima u okruženju, Hrvati nisu ni postojali!

Pečat koji su ostavili u svjetskoj povijesti do sada ni približno nije istražen, a kamoli ustanovljen! A još ga se uz to nastoji i zanijekati po bilo koju cijenu! Međutim, govoreći samo o sportskim dostignućima, a upravo pročitah popis tih dostignuća u zadnjih 30 godina, ne mogu se oteti dojmu da je to nešto veće, mnogo veće od pukog talenta, kako nam tepaju sportski i politički komentatori! Ne svi, dakako! Mnogima smeta to hrvatsko uzdizanje, taj hrvatski „talent“, a za vjerovati je da neki doista znaju o čemu se tu radi!

Jesu li tzv. Ameri talentirani? Miješani narod od nekih 330 milijuna stanovnika koji većinom imaju genetsku pogrešku, jesu li oni talentirani? U većini sportova imaju mnoštvo pojedinaca kojima je fiziologija prikladnija uvjetima na teraformiranoj Veneri pa se na Zemlji ponašaju kao polusupermeni, a opet, ni približno nemaju postignuća kao Hrvati, dakako, po glavi stanovnika! Čak i kad bi nam se pribrojio politički oduzet dio naroda pa da nas bude dvostruko više, čak i kad bi nam se pribrojilo 2 milijuna pobijenih sunarodnjaka tijekom 20. stoljeća pa da nas je još više, opet tzv. Ameri, globalističkim pokusima sklepan narod od više rasa poput kolonije Borgovaca, ni blizu nisu hrvatskim postignućima, po glavi stanovnika!

Jesu li Nizozemci, kolonijalna sila u čijim timovima igra poneki Nizozemac među Surinamcima, jesu li Francuzi koji ekipiraju Alžirce, Marokance, Kamerunce, Nigerijce? Ne, nisu! Portugalci, Španjolci, Englezi, kolonijalne sile nabrijane pripadnicima drugih rasa kojima je muskulatura bitno drukčija od fetivih Engleza? Ne, opet nisu! A jesu li svi oni talentirani? Po natpisima u medijima, po bankovnim računima po kojima se vidi koliko ih cijene, reklo bi se da jesu. U protivnom, vjerojatno ne bi nosili dres državne reprezentacije. Jesu li Belgijanci, poznati po tome da su svoja vrata otvorili Kongoancima, talentirani, osobito nakon humanitarne operacije koju je u Kongu proveo njihov kralj pa su sad nabrijaniji? Je li to sukus natpisa NO RASIZM kojeg svi nogometaši nose?! Ako je tomu tako, a autor nema ništa protiv toga natpisa, dapače, zašto se selektivno primjenjuje? Zašto se Hrvatima podapinje noga pa mogu do finala, mogu do polufinala ali Papu vidjet neće!? Unatoč tomu što su ANTEMURALE CHRISTIANITATIS! Mogao bi Ćiro mnogo o tome reći, ali bojim se da će (javnu) tajnu ponijeti sa sobom na onaj svijet! Evo i prigode zaželjeti mu oporavak jer svijet je, a Država Hrvatska posebno, mnogo siromašnije i tužnije mjesto bez njega!

Pa kako su to onda Hrvati, tako „mali“ narod, narod koji nikad nije okupirao tuđi teritorij i s njega kupio tuđe gene za osobni probitak, već upravo suprotno, svoje je gene dodavao drugima što se dobro vidi i iz pojma Slaveni o kojima je dostatno govorio i Otac Domovine Ante Starčević pa iz toga i izlazi poslovica – Hrvat ili pobjeđuje ili vodi pobjednike, narod koji je ostavio dubok trag u Europi i svim drugim kontinentima, kako je taj narod toliko talentiran da Napoleon kaže – Dajte mi 100.000 Hrvata i pokorit ću svijet, kako je taj narod tako talentiran da pobjeđuje tako velike sportske i političke nacije, i ima daleko najviše medalja po glavi stanovnika od bilo koje druge političke nacije, od bilo koje druge države a koje samo u sport ulažu više od hrvatskog godišnjeg proračuna?

Elem, za to ne bi trebalo zvati političare da odgovaraju na to pitanje! Niti sportske komentatore! Posebice ne političke analitičare koji iskaču iz paštete svaki put kad se Hrvatska negdje istakne, pa viču da ne bi bilo dobro za svjetsku političku situaciju da Hrvati postanu prvaci jer će usrati drugima posao! Onaj borgovski – Predajte se, svaki je otpor uzaludan, asimilirat ćemo vas! Asimilirali su Angle, France, Alemane ali Hrvate nisu! Ni one u matičnoj okljaštrenoj Državi Hrvatskoj, a niti one razasute diljem svijeta! A nitko ne može reći da se ne trude! Pa i sam izbornik Dalić kaže, a već to i vrapci na granama znaju, koliki su otpori bili uzdizanju reprezentacije i njenog kulta među rajom genetski i politički željnom pobjeda, među Hrvatima!

Pa, u čemu je klica onda? Posebice kad se uzme u obzir da se sustavno vodilo računa, u sklopu prethodno napisanog, da se Hrvatima uskrati pomoć, da nemaju primjerene stadione i dvorane, pa ni opće uvjete za napredak i usavršavanje talenta, a pobjedama tog talentiranog korpusa zarađen novac netragom je nestajao na stranim računima i(li) stranačkim novčarskim vrtačama, ponornicama bez izvora i ušća! A upravo se to radilo! Obuzdavalo Hrvate na svakom koraku! Vi ste mali, vi ste fašisti, vi ste glupi, vi ste ognjištarci koji ne zaslužuju sjediti s nama! Tako je progovarao strah prema hrvatskom talentu, hrvatskoj superiornosti koja ih je plašila i još uvijek plaši više od svih palih anđela zajedno! Kojima su Hrvati presudili! Pa ipak, taj tzv. talent, taj tzv. hrvatski dišpet izdigao je Hrvate iznad svih pa sada i oni na Borneu i Amazoniji znaju tko su Hrvati! Ali ne znaju što su! A ni većina Hrvata to ne zna, sukladno globalističkim obrazovnim gostignućima i lažiranjima povijesti! E, zbog toga treba pred kamere dozvati Radmana i Primorca genetičara!

Svidjelo se to kome ili ne, u vrijeme Nezavisne Države Hrvatske, unatoč globalistima i prikačenim im podrepašima, agentima, plaćenicima i drugim budalama, tiskane su poštanske marke s likom majke stvoriteljice Sarasvati, božice mudrosti, povijesno i vremenski tisućama godina daleko od globalističkog pokreta zvanog crkva koja je preuzela taj lik i pretvorila ga u Majku Božju nastojeći iskorijeniti svaku pomisao na porijeklo onih koje je stvorilo božje znanje, na božju djecu, na Sunčev narod, na Ratnike Svjetla, na Hrvate, najstariji narod na svijetu! I na hrvatski pleter kojeg je Stvoritelj dao Hrvatima urezavši ga u kamen! Ime je znamen! Znamen je ime, prošlost, sadašnjost i budućnost, unatoč mnogim olujama kojima je Hrvat bio izložen! No, kako se vidi, Stvoritelj je to predvidio!

Ovdje nije pak riječ o Nestoru Pittani kojem je zadatak bio, zbog političke korektnosti, zbog globalističkih kretanja, iz straha da im ne useru dugogodišnji posao, zaustaviti genetski superiorniju reprezentaciju u osvajanju svjetskog pokala, parafrazirajući neke moralno nebitne komentatore, a nije riječ ni o katarskim šeicima koji su sklopili unosan posao s francuskim proizvođačima kojekakvog oružja, ni o Orsatu kao produženoj ruci, a niti o zajedničkom nazivniku parkiranom u VAR sobi. Ne! Ovdje je riječ o sportu, o talentu hrvatske reprezentacije ne samo u igri već i u sposobnosti da na svoju stranu, ljubavlju, požrtvovnošću i poniznošću koju propagiraju i žive, privuku i mnoge druge narode koji se zdušno vesele svakoj pobjedi Hrvata i istinski tuguju s njima u porazu! A to mogu samo najveći! Samo odabrani! Samo talentirani! S mrvicom poboljšanih gena, primjerenih ondašnjim a i sadašnjim okolnostima!

Stoga, možete zvati i političare i komentatore na okrugli stol o fenomenu hrvatskog talenta, ali ne zaboravite ostaviti mjesto i Radmanu  i Primorcu! Oni će vam objasniti pojam talenta i što je to ATGC unutar DNK tj. pletera kojim se jedino Hrvati imaju pravo ponositi! Ili JHWH, ako vam je tako draže!

Svakako, ne znam tko odlučuje o izgledu hrvatskog dresa, no ukoliko HNS ima ikakvog upliva u odlučivanju, strogo preporučujem da svaki idući hrvatski dres osim kockica nosi i zlatni pleter, jer to je znamen koji nas određuje! Tako da više nikad ne bude zabune i nedoumica oko hrvatskog talenta!

I na kraju, kad vam netko kaže da ste zatucani hrvatski nacionalist, zahvalite se i naklonite kao Dalić svojim protivnicima! Potom se pozovite na Bratoljuba Klaića i njegov Riječnik stranih riječi iz 1982. godine, na pojam nacionalizam na 922. stranici gdje piše da je nacionalist onaj koji voli svoj narod i poštuje druge! Obrazujte ih, ne dopustite da i dalje budu zatucani! Jer vi ste ponosni Hrvati! Odabrani narod! Svidjelo se to kome ili ne!

Bog i Hrvati!

Udruga Hrvatski Ratnik

4 komentara
Ostavite vaš komentar

4 komentara
  1. Bog Starog Zavjeta je izabrao Izraelski narod,a pošto je odbacio Isusa Krista, njegova sina,a Hrvatski ga narod prihvatio,i onda je on izabrao novi izabrani narod,a to smo mi Hrvati,a potvrda tome je ,da je poslao svoju i našu Majku Mariju u Međugorje ,da potvrdi da smo mi novi Izabrani narod Božji.Bbl.

 1. Poštovani
  Čestitam vam na ovome napisanom tekstu .
  Razgalili ste mi srce i dušu.
  Ovaj tekst trebaju naši političari svako jutro čitati da konačno nauče tko smo i za što smo posebni!
  Veliko vam HVALA!
  Pozdrav sa našim starohrvatskim pozdravim,
  Za Dom Spremni!